172102
  • uwu
    hihetetlen. Találtam igazi statláma szervert ahol nem szabad endesen játszani, csak statlámázni ér.
    Leöltem a köcsög statbuzikat, aztán kirugtak. Megyek vissza idegelni a köcsögöket, addig amíg nem bannolnak.
  • Szathy
    nem gyökér, hanem szekrény, azért ennyit csak tudhatnál már
  • joebacsi
    nemkő sehova se reggelni, csak valamit szüttyögni játékon belül...ha ezután is baszik számolni a pontjaidat, akkó az már nem a te hibád :)

schrank meg gyökér, de azé szeressük :)
  • Promi #125492
    Ne vedd a lelkedre o itt az ugyeletes mindenbe bele szolos mindenkit leugatos transzport rattyanat.
  • DummyBoy
    Aza jó :)

@Yan :
  • JAG1
    Öööö aludni...
    ...Searchig...nothing found... :-)

Nemsokat. Viszont jó, mert úgy érzem magam, mint mikor másodszor baszol be egy nap alatt és hajnalba felriadsz, hogy ráragadt a homlokodra a söralátét. :-)

Amúgy jól vagyunk, imádom...
  • Beers
    Ezt már én is kérdezni akartam!
  • Yan
    "...nem vagyok hajlandó a te agyi szintedre lealacsonyodni..."

meglepne ha sikerülne. :DD
  • DummyBoy
    Negyediknapja12órázós, holnapisbejövőset nekedis
  • Szathy
    balcsiramenős, kurvára bebaszós jóreggelt
  • DummyBoy
    Vááá ... hüle ... efelett elsiklottam
  • koschwarz

mennyit aludtál az elmúlt egy héten összesen?
  • havercsotány
    neverjedmáranyálad
  • DummyBoy
    Nnna barátom, egy kérdés utánna lehet ballagni tovább ...

ELOLVASTAD A MANUALT???? VAGY A FAQ-ot?

Mert mind a kettőben benne van magyarul hogy hogyan kell Accountot generálni ...

• JAG1
    Nem, nem, szekrény nem született, Ő csak úgy van. Senki sem tudja hogy, egyszercsak lett... :-)
  • dienesoft
    "1. nem tudod elindítani még a gamét" Te is úgy pottyantál ki anyádból, hogy tolófájáskor már a fejed kint volt, de te már a servereken lógtál, ugye?
  • schrank
    annak a valószínűsége hogy mi egy szerveren összefutunk annyi mint ha belédcsapna a villám amikor megnyered a lottó 5-öst :
    1. nem tudod elindítani még a gamét
    2. kevés magyar szerver van és azok is üresek
    3. publikon csak papíron van team gyakorlatilag free 4 all
  • dienesoft
    Nah mind1...nem vagyok hajlandó a te agyi szintedre lealacsonyodni. Ritkán találkozom a fórumon ennyire primitív bunkó paraszttal és ez az egész beszélgetés nem kezdődött volna el, ha én 11000-ért veszem meg a bf2-öt. CSAK azért vagy egy bunkó paraszt ,mert nem tudod elviselni, hogy rajtad kívül ezt a játékot én is meg tudtam venni, és van hozzá eszem, mert sokkal olcsóbban, mint te. Ez látszik, hogy rohadtul fáj a te primitív agyadnak. Nem szeretnék abba a teamben játszani, ahol te vagy, átmegyek a másik oldalra, ha véletlenül valahol találkozunk.Részemről ennyi, te még egy darabig hánykódhatsz rajta és csak azért nem írtam rondább kifejezéseket, mert sokkal különbb vagyok, mint te és tisztelem a fórumtársaimat és a szabályzatot.
  • schrank
    nekem a 2800+ amd 1gb ram 9600pro val low-on 1024*768-ba ment mint az atom annyit csinájjá meg hogy a c-ről türűd lefelé a porbó cookiekat és a lapozófájlt minimum 1,5gb-ra állíccsad befele
  • gracchus1
    Oké,azt eddig is tudtam hogy gyenge a vas,de az a furcsa,hogy előtte még gyengébb volt a gép,2,6-os celeron,meg ati radeon 9200-as vga,asszem 512 ddram,,és mégis elment rajta.Ezen meg nem megy,patch nélkül sem ment,akadozott mint a fene.És az a furcsa,hogy a betöltés is vagy 10 perc,már a pály betöltése,és amikor bejön a pálya,az első fél percben tökéletesen megy,aztán iszonyúan belassul,és játszhatatlanná válik.A Farcry pl. tökéletesen játszható a vason,igaz az is alacsony felbontáson.Egyébként nem fogok félévente gépet fejleszeteni pár játék miatt,csak ez most idegesít kicsit,mert elég érthetetlen.Ja,és ami feltűnt még,hogy a hang is akadozik,mmindegy milyen beállítást használok.
  • JAG1
    Mond neki, hogy transzportszutyok és hogy az inf a király....
  • JAG1
    Gyenge a vasad. Az 1.41 betett neki.
  • JAG1
    "Crem camping"

:-)

Ezzel a névvel nyitnék a telkem végében egy kempinget.
  • schrank
    itt ez a módimilyen prájszon brékes kecseg vagy ha még hsz-ben sem vagy kemény az ilyenek nézzenek barátokkösztöt
  • dienesoft
    Oké, köszönöm szépen!
  • Crem
    Kibannoltak a kedvenc szerveremről örökre...

Ezért:

"Crem in the jet > Crem in the chopper > Crem in the tank > Crem camping = kick/ban & Crem knows that camping is not allowed so yes you and every vehicle LOVERS is special case because whenever we see them camping they get kicked if not banned."

:D:D:D:D
  • dienesoft
    Mitől van neked ekkora ekkora nagy arcod? Apuka elkényesztetett gyereke rögtön megvette a megjelenés napján? Ki nem állhatom az ilyen bunkó senkiket...
  • Crem
    Nem tüzijáték, hanem a kommandósok dobálják a villanógránátot!
  • KáTéCé
    1.41-es peccs a gémre, azt ranked serveren játszál jókat, majd a BFHQ-ban nézegetheted a pontjaidat szerintem.
  • schrank
    ez nem a ratyi waresz hogy itt az akkunt maga a regelés ha esetleg nem számolja a pontjaidat ne csodákozzá mert több mint két év késéssel és szaros 2000ft-ért én se számolnám neked úgy nektek akkor esznek unlokk fegyvereitek ha valaki meghal és felveszitek az övét már persze ha tudnátok melyik gommbal kell felvenni annyit segítek hogy nem a zoom-olós gombbal
  • dienesoft
    Sziasztok! Megvettem a játékot eredetiben viszont valamit nagyon nem tudok. Azon kívül, hogy a játékban megcsináltam az accountomat, azt el is fogadja.Azon kívül kell valahova beregisztálnom, hogy a Ranked servereken megmaradjnak az adataim meg egyáltalán rangokat szerezzek stb.? Mert a kézikönyvben írja a oldalatwww.battlefield2.ea.com
    oldalon regisztráljak. Na de ott csak egy iylen "Get Cheat Codes" registráció van, énnekem meg nem kellenek cheatek. Pls help!!!!Előre is köszönöm!
  • sWbFII
    sokra megy vele mert már aktiváltam
  • tommyg
    nagyon konkrét ez a banner
  • Landor
  • schrank
    azé ócó mee sötétbe nehezebben lehet leolvasni
  • Landor
    mi van, az éjszakai áram ennyire olcsóbb vidéken?
  • schrank
    mi van a teszkóban éfélig van nyitva a pannón
  • Landor
    nem de takarodjálmosmár aludnifele
  • schrank
    ismered a viccet a sánta szépségkirálynőről
  • Landor
    még szerencse hogy nem (csak) a motorért szeressük