172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
800*600 - 4AA
Textúra MED, többi LOW.
Látótáv 100%.
Dragon Valley-on mentem tankocskámmal egyszercsak lövésnyomokat látok felém süvíteni. Megyek közelebb és egy idiota lájmbékerrel lő rám.
Sazl hogy a tökömbe látott elöbb mint én őt ? Mit nyomjak fel a látótávon kivül h messzibre elássak? Talán geometry ?
(De az is lehet h enginerrel távcsövet szerelt arra a szarra)
-
fotosopp
-
-
Mondtam neked, hogy nézz be a gatyába, mielőtt elveszed... -
TS Zolly #126164 Ráning halgass Landorra, pojéba krehálj faszányos inf pályákat. Látod, azok legalább értékelték a munkádat. -
TS Zolly #126163 Igy van, te vagy a szerelmi háromszögünk negyedik csücske :DDDD -
TS Zolly #126162 Hát nem :) De a legföbb érdem Fityót illeti a szupport miatt. :) -
PoE2-ben a potyantos wc-ben van playboy 
Running: tényleg ez megy még most is, úgye bemutaták a harriert de még mindig nem kapták meg a teszterek hogy leírják róla a véleményüket :S -
Landor #126160 a poe visszavár! 
-
Megnézted már egyáltalán, hogy nincs e töke a menyasszonynak?
Érdemes, mert aztán érhet meglepetés.
Se buzik, se pia? Mijafaszt élvezel akkor az életből? -
Nem kell buzibárba mennem, itt van nekem Zolly, meg Legény. 
Bár ők egymásba szerelmesek, de néha-néha, ha már unják egymást szóba jövök..
A koromat meg ne hozd szóba, mert 11 évesen már sok mindent megéltem.
Egyébként meg van sok kidobó ismerősöm, mint pl. Janek, úgyhogy oda megyek be, ahová akarok... -
Hát vidd őt is.
-
Lehet, de mivel én csak, és kizárólag a nőket szeretem, méghozzá csak, és kizárólag azokat, akik annak is születtek, ezért tuti nem megyek be "olyan" bárba. SE, mert antialkoholista is vagyok, ergo, semmilyen bárba nem megyek be, és ezzel tisztában van feleségem is!
-
attól még bemehetsz a bárba. csak cigizni nem dohányáruval fogsz és nem is a sörhab fog lefolyni a szád szélén... 
-
A törvény előírja, hogy 18 év alattiakat nem szolgálhattnak ki cigivel (meg alkohollal se)
. Gondoltam, az olyan bárokban cigit is árulnak. Vagy rosszul gondolom?
-
nana,
várjatok már délutánig, mert nem leszek itthon. :) -
bár most csinált egy gyereket, de ez nem zárja ki hogy buzi-e 

honnan tudod hogy van korhatár a buzibárokban?
-
Kicsit frusztrált lettél, gondolom az bánt, hogy Te nem kerülsz be harmadiknak? Hát, wazze, ez nem jött össze, de talán menj el egy buzibárba, ha buzulni akarsz! Igaz, oda valszed Téged nem engednek be, mert nem ütöd meg a korhatárt (sem). -
Mikor te bekültél, én már leszartam!
Tudtam, az nem lesz belőle, ami nekem kellene! -
:-D
Na ezt bevezetem... -
Nem ismerem a DCON-t, de azt tudom, hogy a pályaszerkesztéshez 3 dolog kell:
1. Egy jó ötlet
2. Stabil családi háttér
3. Rengeteg idő
-
Már feladtam a dolgot másfél hónapja, csak azért nem léptem ki mert megkért egy srác h ne tegyem még meg, várjunk vele. Vártam, megint átbasztak, léptem, ennyi. Nem érdekel az egész.
Beers: Tudod mennyire boldog voltam mikor bekerültem a csapatba, és tudod hogy meglepődtem mikor láttam mi folyik ott munka címszó alatt? El nem tudod képzelni azt a káoszt ami ott van. 10 ember ha dolgozik rajta, azok is kb annyira aktívak, hogy amíg én 5 full mapot megcsináltam, ők összesen 4 térképet, valamint egyetlen új járművet, objektumot se csináltak. Vagyis a 0.1 óta csak tweakelték a játékot nagyrészt.
Hihetetlen milyen dúrván leégés ez a csapat... -
nerinyájj, kaptá szuplájt :D
-
cancel :(
hát ránning mivel megütni macerás lenne őket (messze vannak gondolom), sztem szard le, és menj el hétvégén kurvázni :) -
-
én a pléjboj moddal jáccanék már...
-
Ebből láccik, hogy a poje2 az új mod király. -
"egy haldokló projekt, haldokló munkáját próbálják menteni"
Én ezt már fél éve is tudtam
!
-

szar ha az embernek semmibe veszik a munkáját
-
Szerintem tartozom nektek annyivel hogy röviden elmesélem, mi történt a Dconos dolgokkal kapcsolatban.
Kb 4 hónapja vagyok a DCON csapat tagja. Elkészítettem 3 teljesen kész (Desert Frontlines, Scud Factory, Maradim Island) és két majdnem kész térképet. (Lonely Hill, Valley of Tears)
Ezenkívül számtalan javítást készítettem a modhoz. Sajnos valami oknál fogva a munkáimról mindig a legutolsó pillanatban derült ki h valami nem okés rajtuk így még fejlesztésre vár. Az események odáig jutottak, hogy a 4 hónap alatt kb 2 fájlt használtak fel abból amit elkészítettem, mind1 hogy az javítás volt, vagy térkép.
A mod összerakását egy ember végzi, nyilván nem tetszett a seggem neki vagy nem tudom, mindenesetre visszadobálta a munkáim 95%-át. Természetesen ha más juttatta el hozzá amit én csináltam (Pl: c16 pályaméret (Close Quarters, Weapon Bunker)) az egyből beépítésre került.
Párszor megemlítettem a problémáimat de soha nem értették meg, mindig azt gondolták h hisztizek amiatt hogy javítanom kell valami hibát. Sajnos első látásre ez így is tűnik. Mert ők nem látták azt, hogy a munkám néha 2-3 hétig állt, mivel senki nem mondott semmit, amit javítanom kell. Csak akkor amikor már késő volt és időm se lett volna javítani, konkrétan a belső peccsek kiadása előtt fél nappal. A jelenlegi peccsben úgy lett volna h most már tényleg 3 térképem lesz benne. 3 hét alatt eljutottunk oda, hogy inkább egysem, mert gondok vannak. Kb ezerszer alakítottam már át mindent, de még ez is kevés volt.
A cérna ott szakadt el amikor a srác kijelentette hogy nincs árnyékolva a térkép és különben is göröngyös az út, kiadhatatlan a térkép. Az árnyékolás nem is az én feladatom, az az út meg kb a pálya első verziója óta göröngyös, nyílván két hónap alatt most kezdte csak el szúrni a szemét.
Mivel itt már úgy éreztem nincs miért javítanom a térképet, mert legközelebb az lenne a gond, hogy miért ferdék a fák, vagy valami abszurd dolog, így feladtam a küzdelmet.
Kijelentettem hogy nem javítok semmit, visszavonulok pihenni, (úgysincs értelme dolgozni bármin, amig a srácnak szúrom a szemét) és megtiltottam hogy a térképeimet felhasználják, jelzésértékűen a munkáimat letöröltem a szerverükről, biztos ami biztos.
A másik vezérnek pedig megírtam hogy nem vagyok hajlandó csak az ő felügyelete alatt dolgozni (ice4s segítségével). Mint kiderült nagyon mérgesek lettek amiatt mert a saját munkáimat töröltem és kizártak a csapatból.
Érdekes hogy nekem kb fél évi munkám ment el erre az egészre fölöslegesen, mert ugye nem sikerült felhasználniuk semmit se, mégis ők vannak megsértődve és felháborodva hogy ilyen gonosz dolgot műveltem. Szerencsére a jogosultságaimat is visszavonták már, szóval az esélyét is elvették attól hogy a csapat nagyrészének elmondjam mi a fő gondom. Nyilván egy haldokló projekt, haldokló munkáját próbálják menteni, csak sajnos ez a hajó már rég elmerült. Egyelőre itt van a sztori vége.
Nem panaszkodni akartam itt, csak leírtam hogy kb miért tart ott a DCON ahol tart.
Köszönöm a figyelmet és boccs ha untattalak. -
Közbeszerzéssel szopós, bürokrataszarrágósat.... -
nyelvvizsgáról már hazajöttes jó reggelt
-
haszontalan apc...öcsém, egyszer tényleg leszakíthatnád a kóla-csoki miatt ragadós helikopterülésből segged a földre. néha akkora fasságokat tudsz kijelenteni
-
Sznipaszimpatizáns!
Phöjjj... :-) -
mi is igy gondolkodtunk még anno bf42-ben eleinte hogy hülyeség a snipa,
mig nem jött hozzánk END-209(magyarország legjobb snipere) és Bocage-en megmutatta hogy lehet snipával 30as kd-t csinálni waron...
Jó és hasznos kaszt a snipa ,csak inteligensen és JÓL kéne használni, amire nemsokan képesek.
És jóreggelt all! -
errrtu #126133 
-
errrtu #126132 soha nem hittem volna, hogy ezt kell mondanm neked valaha is:
Kléjmorláma!!!
puska nem is volt a kezedben vazz..
-
Na, akkor hamár így egymásba szerelmesedtetek Gámóverrel, koccolhatnátok MSN-re, vagy a cset.hu-ra, ott szophatjátok egymás faszát... -
Köszönöm urak, megoldódott a problémám..
-
Majdnem teljessen egyet értünk! Warron eléggé haszontalan tud lenni (bár tud meglepit okozni, ha szintén gyenge az ellenfél, a C4 azért le tud szedni egy kezdő szakaszt). Publik az más, mert nagyon sok múlik a csapattársakon. Ha lámák, akkot Te ordibálhatsz medik csomagért, vagy, hogy felélesszen, shimán átmászik rajtad, csak le nem pisil. 

Amúgy meg, éppenséggel nagyobb kihívás esettleg, mint a többi kaszt. Egy sorozatlövővel minden idióta tud lődözni. Persze, vannak vérprofik, akik tényleg 2-3 lövésből max, de leszednek. Az más tészta, de abból van a kevesebb, meg amelyik tényleg gondolkodik, és van taktikája egy pálya megnyerésére, nem csak nyargalászik, és csak lesz valahogyan. Ami pedig az újra élesztést illeti, természetessen ez is benne van a pakliban, meg azis, hogy esettleg, ha a snipának mázlija van, pont a medicet találja egy lövésből fejbe, ahogyan oda ugrik a haverhoz éleszteni. Természetessen ez is rittka. Én viszont akkor is élvezem, minden hátrányával együtt. Publikon nincsen akkora jelentőssége, warron meg lehet más fegyóval is harcolni.