172102
  • Yan
    meg ne lássam szerveren, hogy snipaként c4-ezel :)
  • GameOverrr
  • Yan
    ;)
  • Alien69
    Igen, bekevertem, megszokásból.
  • mesor
    Nah, álljunk meg egy pillanatra! Nem akarlak megsérteni meg semmi, de milyen játékról is beszélünk tulajdonképpen? A bf2-ben a snipernek nincs C4-e! :D

Vagy félreértek valamit?
  • schrank
    tv tornyot be lehet foglalni járgánnyal (nem heli) aki tudja ne adja tovább
  • Yan
    sniper c4-el?
    már figyeltem az elöbb is, csak még nem kérdeztem.
  • GameOverrr
    Sharqin a TV-tornyot, azt aláírom. Minden másra ott a MasterCard, akarom mondani az antitankos, vagy a spec-ops.
  • Alien69
    Ha ez publikon van, akkor mé kellene megvédenie? A tank elhúzza a belit, és vissza lehet húzni. Ha nem megy el, akkor meg majd jön egy kósza antitankos csorda, és feltekerik a tankot. Csak annyi a dolga a snipának, hogy jelölgeti. (esettleg még leszáll a fellegekből, és felC4-zi, ha nagyon kezdő a tankos, még hagyja is kifüstölni magát)
  • schrank
    így
  • HTS s3rg1nh00
    és ha jön egy tank,hogy véded meg?
  • schrank
    torony = egy lövés tank/AT/APC mandínerből
  • Herold
    Nem lehet vele zászlót védeni (hosszabb távon)

Ritkán, de lehet, de az a zászlótól is függ. Pl. Zataron a Factoryt nagyon jól be lehet védeni snipával a telep melletti toronyból.
  • Alien69
    Igen igazad van, mert felesleges volt leírnom, főleg hogy nem is az a véleményem. Csak tudod, ennek Te is a kiváltó oka voltál. Szapulni mindenkit egyszerű, Te meg megteszed. Ez van. Snipákat utálni OK., pedig ezzel az erővel bármelyik más dolgot lehettne (amit írtam, ha pl szembe fordulsz egy tankal, azt persze nem utálod), hát igen, ez van.
    Tehát, mindenkitől elnézést kérek, akinek ez ujdonság volt.
    Sorry.
  • GameOverrr
    Én az APC-vel úgy vagyok, mint a bombázóval. Azzal is marha nagy kaszálást lehet rendezni. Egészen addig, amíg nem repül egy ellenséges vadászgép... Ugyanez a helyzet az APC-vel, csak azzal a különbséggel, hogy még több természetes ellensége van. Jön egy tank, vagy néhány antitankos (ez meg meglehetősen gyakran előfordul), aztán kitörölheted a seggedet az APC-vel. Persze ha Te tudsz olyan szervert, ahol egy APC-vel lehet rendesen kaszálni, akkor ne tartsd magadban! Egy kis freggelésben mindig benne vagyok.
  • gbc csabika
    Akadnak videókártyák amik elég érzékenyek az élsimításra ilyen szempontból, utána kéne nézned.
  • UnknownAsshole
    figy nekem több fps-em van 800*600 - 4x AAban, mint 1280*1024-ben.
    nagy felbontásnál, pl ha felrobban a tank amiben ülök lecsökken 10fps-re, AA-nál marad ott ahol volt. szóval nemértem de mind1 maaaaaajd egyszer amikor nekem is jógépem lessz kipróbálom nagy felbontásban
  • GameOverrr
    Lehet, hogy be voltál spottolva, vagy a másik (és kevésbe valószínű) lehetőség, hogy nem pont előre nézett, hanem melléd, majd amikor tüzet nyitott rád, megint feléd fordult. (A nézett kép szélén messzebbre lehet belelátni a ködbe.)
  • JAG1
    Ja, arra.
    A bicska kinyílik a zsebembe, mikor a paraszt olyanokat állít, amit senki nem mondott. Azt, hogy béna senki nem állította.
    "genya snipa"
    Ezzel egyetértek, meg azzal is, hogy geci...
  • HTS s3rg1nh00
    nem mindegy,mert ha AA-t is kell számolni,már sülthúst is tud sütni rajta,AA nélkül meg csak tojást:)
  • JAG1
    XTX?

Akkor neked aztán édes mind1, hogy 4xAA, vagy sem. :-)
  • GameOverrr
    Nem azt mondom, hogy nem lehet vele kaszálni. Néha nekem is összejött sniperként egy-két ütősebb K/D is, de a magas K/D ellenére éreztem, hogy nincs értelme annak, amit csinálok. Nem lehet vele zászlót védeni (hosszabb távon), nem lehet vele feltartóztatni az ellenséget. Le lehet vele lőni egy-két embert, de az ezáltal okozott ticketveszteségen kívül taktikai szempontból hangyafasznyi hatása sincs a csata kimenetelére.

Nem az van, mint mondjuk egy tankban ülve, hogy képes az ember egy adott zászlót akár egy teljes körön keresztül is tartani, vagy hogy odahajt vele egy ellenséges bázis kijáratához, aztán senki nem megy sehova, mert képes megakadályozni az ellenség szétszéledését, amíg nem jön az erősítés, aztán szépen bedaráljuk őket.
  • vsly
    nahh...márminthogy VGA-!M!nál...(9200pro,9600pro,X800pro,EAX1950XTX)
  • vsly
    Én eddig az összes VGA-nál végigjátszadoztam a felbontásnövelés,ill.1-gyel csökkentés+2xAA variációt....Az eredmény az lett,hogy inkább magasabb felbontásban fusson AA nélkül,mint 1-gyel kisebben AA-val...(szebb,jobban fut,tisztább-biztonságosabb érzés:))
  • dronkZero
    Hát, amit még nagyonrég olvastam az AA ról... Valami olyasmi, hogy egy képhez a 4xAA 4 képet számol ki a gép egy hajszálnyival arrébb lévő kameraállásból, aztán azokat összemossa. Így elvileg a 800x600 4xAA helyett lehetne 1600x1200 AA nélkül...

De azóta már mindenféle furmányos technikák vannak, nem teljes képernyős AA, meg fasztuggya még mi, szal nem biztos, hogy pont így van a sebességgel...
  • vsly
    Itten van-e,nihh:

• UnknownAsshole
  • vsly
    jaja.szvsz 1el jobb felbontást jobban bír,mint 1 AAnövelést...
  • mesor
    "Legalábbis, a BF2 totyikban jól lehurrognak, milyen genya snipa vagyok, de a sok láma agyattlan még azt se tudja, hogy ha kúszik fel a létrán, külső nézetbe tud váltani, és láthatja, hogy a tetőn van-e claymore. De persze, én vagyok a g*ci, meg a béna, mert Ők tudattlan p*cs*k."

Csak nem erre gondolsz? :)
    Úgy nézz ki mindíg előkerül a varázskalapból egy überpro megmondó emberke.
  • Fujiryu
    Egyébként sztem kérdezd meg tőlük hogy az opencupon hogy teljesítettek:D Kicsit kisebb lesz a szája utána:D
  • JAG1
    Haggyámá' végre van kit basztatni... :-)
  • Fujiryu
    Sebit kérdezd hogy milyen a 9999*9999.Amikor a VOLT volt csak azért nem játszott BF2-t, mert az ő monitorja volt kivetítőként kitéve a nagyszínpad mellé
  • UnknownAsshole
    Akkor elmondom mi az én problémám.
    Lehet hogy hülyeség vagy ez a jelenség csak az én gépemnél létezik na mind1.
    Szóval ha pl 1024*768 v 1280*1024-ben játszok birja a gépem fps kivan iratva és nincs kevesebb sem mint amikor 800*600 de nagyobb felbontásban mégis ugy látom hogy akad a játék. (Szerintem a TFT monitor miatt)
    Viszont ha 800*600 és 4x élsimítás akkor még kevesebb fps-el se látszik akadozás (MAG, 75Hz és valszeg sok Ms válaszidő)
    Kipróbáltam CRT monitoron ugyanezt, (100Hz) ott jóval gyorsabbnak tűnt. szvsz vagy egy jobbfajta tft-t vagy crt-t kéne beszereznem.

vagy jobb gépet és akkor 9999*9999 fullhíg oszt nem akadna
  • joebacsi
    azé ahogy láttam élienék odatették magukat így nagy sunyiba 2142ben, szal inkább menj babázni, ahelyett, hogy párszor még elküdöd anyjába, vagy jön a kozsós kép és az nem lesz jó senkinekse :)
  • dronkZero
    Hm, hát te tudod.
    Sztem bírná azt az 1280x1024-et AA nélkül ugyanúgy, mint a 800x600-at AAval. Ráadásul abban a felbontásban ugye kisebbek a pixelek. Azt nem mondom, hogy kevésbé zavaró, mert nekem egyáltalán nem az... Összehasonlíthatatlanul fontosabb a látótávolság, szerintem. (Sőt, neked is azzal van bajod, bár nem pont ebben az értelemben)
    Az biztos, hogy én, ha már egy picit is elkezdek belemerülni a játékba, akkor már a textúrák minősége sem tudatosul, nemhogy a pixelek. De ha te látod őket...
  • joebacsi
    antiköcsög és antialkesz...nem jósolok neked túl fényes jövőt ebben a totyikban :D
  • JAG1
    A másik, ne legyél gerinctelen, írd csak ide is le, hogy mik vagyunk, nem kell a kis topikod mögé bújni. Javaslom, hogy gyorsan vegyél vissza az arcodból tata...
  • UnknownAsshole
    Mert TFT-m van és... na mind1 hosszú.
    Amúgy is 1280*1024-et bir a monitorom de a vidkarim az már nem.
    Én meg allergiás vagyok az icipicit is kockásszélű textúrákra!
    Geometryt kipróbálom.
  • dronkZero
    Low grafikán mi a péknek AA? Inkább húzd fel a felbontást...
  • vsly
    geometry-t...