172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
MEC 00:00:00 0 2 0.00 439
-----------------
Time 4660:31:31 (BF2)
-----------------
aztapicsa, többet nem is idézek, mert mindegyik hackelt... vagy az oldalt buzerálta meg a srác vagy van némi köze a szerverleálláshoz, esetleg csak mint kihasználó.
-
1: promóciós player - azaz ea bácsi ennyit állított be még valamikor mert csak
2: ügyes hack
3: mániákus játékos:D -
katt ide elöbb rossz volt a link -
Ezt a stat-ot értelmezze valaki! hthttp://static.bf2s.com/game-images/soldiers/0_1_0.jpg
layer/101063876/ -
küldd el priviben a mail-címed, mert sg-s levélben nem tudok csatolni. és kösz az ajánlatot! -
Mindszar. :-)
Adj egy képet és csinálok neked normálisat... -
vááá, ne is emlékeztess rá! :D:D olyan pilótahajam van rajta, hogy olyat még ember nem látott!:D
-
"a" de ha mást akarsz akkor a "d"
szerintem.... -
szerintem tedd be nyugodtan a diákigazolványképedet 
-
u.i: ha valaki sok erőt érez magában (és benzint, hogy eljöjjön fehérvárra a fizetség sörért), akkor szívesen fogadok animált gif-eket is :) -
közönségszavazás!!
melyiket használjam a négy logó közül?
a;) változat - az original maradjon (by lawrence, 2006)
b;) változat
c;) változat - a magyaros
d;) változat
-
Uhhh alig várom már a falonfutást! :D
Ez egy vicc!!!
Dice
-
az már yeti, teee:D -
Nagy és szőrös
-
hobbitoknak lábuk kicsit talpuk nagy és szőrös biztos tudom mert LoTRO-zom is XD -
mé kicsi?
-
7300 ft körl vettem meg... kösz az infót sikerült megcsinálni :) Továbbra is érdekelne klán meg olyan ember aki jönne velem akár FS-ezni a többit nem veszem meg én se és aki jön jólenne ranked serverre menni =) Utiels néven futok ... Sziasztok! -
Ez nem hobbitláb, a hobbitoknak kicsi a lábuk. -
Me' ekkorára nyalták az alatvalóid bki. :-) -
Mert a főmakinek mindig nagyobb lába van :D -
dzsó, ezzel te valaha játszottál? mert ha igen, akkor mondd már meg, mivel lehet lejjebb szorítani a pinget! :S nekem folyamatosan EMELKEDIK, akármekkora szerverre megyek
(annyira nem fontos segítened, már egy éve nincs fent a gépemen
)
-
mé én vagyok a hobbitlábú? 
-
Ránning a nagylábú -
Csak azért kérdezem, mert én is ezt olvastam :(! -
nesze morzsolgasd csak a meztelencsigát a jó szögletes seggemre! :D
-
TS Zolly #126462 #126308 -
KaryKeksz #126461 és melyik joebácsi ? meg running ? és a többi ? -
3 hete mondták hogy már a végső teszteléseknél vannak erre semmi. -
USI mikor jön, nem tudjátok?
-
A bannerben lévő kép már a leendő nemzeti csapatot mutatja...
-
:DDD -
fröcsög majd a műanyag...legalább németországban sem kell majd betiltani vagy átfesteni a vért zöldre
-
És akkor majd jóseggű, nagymellű picsákkal szaladgálunk AK-val, aki majd szaltózgat lövés közben? Tyűdejólesz egymás szilikon mellét szétlőni... -
nohát más se hiányzott minthogy akrobata mutatványokat lehessen csinálni b+
-
Vagy 2 játékról írnak vagy a Dice mindenkit átbaszott :D amugy meg a frontlines-t én majd az első kipróbálás után minősiteném addig csak modokkal nyomom :) -
http://www.gamekapocs.hu:
"Nem olyan régen számoltunk be Nektek a Battlefield-játékokról elhíresült Digital Illusions új FPS-éről, melynek semmi köze nem lesz a háborús lövöldékhez.
A Mirror's Edge producere, Owen O'Brien szerint új játékukban pontosan azt tehetjük majd meg, amit a Prince of Persia-részekben is - egyetlen különbséggel: a kamera végig first person állásban lesz. A belső nézetű lövöldözős hősnője, Faith képes lesz - más FPS-ekhez hasonlóan - futni, ugrani, mászni a játék helyszínéül szolgáló nagyvárosban, ahol egy kis csoport tagjaként harcol a korrupt vezető rétegek ellen.
De nem mindegy, hogyan teszi ezt! A játékot ugyanis a hazánkban is egyre ismertebbé váló parkour inspirálta részben, így a szimpla lövöldözés mellett lehetőségünk lesz látványos akrobata mutatványokat bemutatni. Az élmény pedig nem mindennapi lesz: a fizikai motor és a kamera ugyanis gondoskodik arról, hogy teljesen úgy érezzük: egy "testben vagyunk benne". A mozgásunk, a nézelődésünk teljes mértékben élethű lesz.
A kezdeti pletykákkal ellentétben a város nem lesz szabadon bejárható, azonban a DICE hatalmas pályákat ígér, így aggodalomra nincsen ok. A fejlesztők a többjátékos mód terveiről is pusmogtak, azonban konkrétumot még nem tudtak mondani. A Mirror's Edge nagyon jó FPS-nek ígérkezik, melyben remek újítások várnak ránk, ráadásként - derült ki az Edge magazin előzeteséből - PC-re is meg fog jelenni a next-gen változatok társaságában. Várunk Mirror's Edge, várunk!"
-
Hát ha a frontlines: fuel of war jó lesz, akkor az dice bekaphatja a szar játékaival együtt. Unalmas már hogy egy rohadt peccset képtelenek voltak megcsinálni. -
-
Kár hogy csak a kecseg konzolosok játszanak majd vele, és nekünk csak ez marad:
"Az új Battlefield: Mirror's Edge
Mint sejtettük, a Battlefield széria nem szűnik meg, a Quake Wars személyében erősebb ellenfélre lelet mint valaha. Az új Battlefield játék a Mirror's Edge névre hallgat.
A Mirror's Edge névvel akár egy fantasy szerepjáték is lehetne, de itt nem erről van szó, hiszen a Dice újabb fps-t készít a Battlefield szérián belül. Patrick Soderlund az EA Dice fő producere szerint, a Battlefield jelenlegi receptjéből többet nem lehet kihozni, ez már látszott a Battlefield 2142-nél is. Ezért radikális, és a játékmenetet alapjában megbolygató változtatásokra van szükség. Az új játékban semmiben se szeretnék korlátozni a játékost, így a környezet teljes rombolhatóságára is számíthatunk. A játékba a játékos minden eddiginél jobban beleélheti majd magát, hiszen a mozgás fizikája és animációja még közelebb kerül a valósághoz. Egyéb információval, valószínűleg holnap szolgálhatunk. A játék PC-re, Xbox360-ra és PS3-ra érkezik valamikor 2008-ban."
-
ja, van valami új aimbot cheat, amit nem észlel a pb, tegnap az egyik kedvenc szerveremen szokás szerint pofátlanul használta valami fasz, nézem az M95 távcsövén keresztül a csávót, erre fejlövéssel elintéz mg-vel...persze a statja is mutatta, kb. 70 kill és 4 halál. kiszavazni nem tudtuk, de engem kibaszott a szerver mert beírtma, hogy what a cheater asshole you are.