172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Én is jártam így,nálam úgy oldódott meg a hiba hogy:Töröltem a játékot,fontos hogy a dokumentumokban található Battlefield 2 mappát is töröld!Aztán telepítsd fel újra. -
Faq-ban asszem írják, meg ha monitort cserél valaki akkor is szokta csinálni, de majd valami írástudó megmondja pontosan....
-
laci1993 #126645 hello. nem tudja valaki hogy azt miért csinálja hogy rákattintok az indító ikonra elsötétedik a képernyő aztán visszalép az asztalra? -
Mi történik az L-re?
-
Most komolyan. Mi fog meg benne?
Annyira nyomasztó volt, hogy 5 perc után kiléptem.
Elhamarkodott lépés volt? -
ez a játék a BLACK -
én.
már hetedjére tolom végig, és még mindig van új benne.
-
TS Zolly #126640 Márpedig van. Ezek a mitoménmi szörnyek, kijöttek a spawn helyre ezerrel, sőt még a lépegető bizbaszt is kihozták, hááát szinte le sem értem már nyomtam az L betüt. -
Legyény!
Megjósolom, hogy telefonhívásod fog érkezni.
Nagy döntés elé fog állítani. A jövőd fog eldőlni ebben a beszélgetésben.
Sikeres, gazdag, megbescült állampolgár leszel el, vagy aljanép. :-)
-
Tűzfal? -
Menotti #126637 sziasztok
A pb állandóan kirak no packet flow-val.
Mit tegyek? -
haxoror #126636 A frontlines legalább hihető cuccokat tartalmaz, az ottani cuccok fele már létezik a maradék meg már most fejlesztés alatt van. -
haxoror #126635 A Stalker is csak addig szar amíg végre nem szerzel egy normális fegyvert, onnantól már sokkal élvezetesebb. -
Ebben igazad van, de kicsit körbenéznének találtak volna jobb megoldást is.
Mondjuk mobil spawn pont, vagy mittomén.
Mind1, majd ha lesz egy csapat, ahol van összjáték megsasolom megen'.
Így publik szinten fertelmes, meg egyelőre a felét sem értem. -
Nekem ne, én csak lámulok.
-
jó akkor passziánsz, abban nincs kutya.
-
De abban vannak kutyák, az nem ér:) -
wolf3d -
próbáld ki, szerintem simán sikeres lesz a játék. jobb mint bf űrbénasága. -
Mondjuk szerintem emiatt nem érheti szó a ház elejét, mutass egy hasonló játékot amiben nem lehet kempelni. -
akkor most kinek higgyek? 
-
Működik, sőt....
A bázisra nem tudnak belőni, ellenben 2 kijárat van. Olyan szépen be lehet kempelni, hogy ihajj...
GDF, vagy MDf, vagy miatököm voltam és a bal oldali kijáraton nem lehetett kijutni, mert egyből fejest kaptál. -
Pár pillanatig sérthetetlen aki lespawnol, bár ezt én nem vettem észre az Mmbike figyelte meg, nem nagyon megy a spawncamp amúgy sem. Ami még tetszett az az volt, hogy itt is megvan a BF "Q-menüje", vannak squadok, és hogy fragaket nem is számol a gép, csapatmunka illetve a célok teljesítése után kapja a gép k/d-t nem is láttam. -
szpónkemp mér nem működik? -
Egyébként legjobb tudomásom szerint a frontlinesnak is van sci-fi beütése ami a fegyvereket és a járműveket illeti. -
milyen 40 perces videjóról van szó? -
Én kellemeset csalódtam az etqw-ban, a "szolgáltatásai" alapból messze magasan verik a BF2-t, gondolok itt arra hogy a spawncamp nem működik, kör elején megvárja a játék amíg mindenki betölt stb.
Egyébként nem csak abból áll a játék hogy mindenki kék sugarakat lődöz szanaszét, sztem nagyon jó kis meccseket lehetne ezzel tolni klánban, nagy szükség van a csapatmunkára, ezerféle funkciója van egy kasztnak. Szóval szerintem a bf2142-t porba alázza, bf2 jobban tetszett de csak azért mert tőlem is kicsit idegen ez a sci-fi csata, de ettől eltekintve nagyon élvezetes. -
az etqw-nál már az első videknál látszott hogy okádék lesz meg plazma ugrálós de azét a frontlinenek van hangulata -
Én má' nem hiszek semmiben. Hitevesztett lettem...
-
Azért a kihajolás BF-ben se ártana. -
egyre többet vizslatom ezt a 40 perces frontlines videót de lehet hogy ez csak lelki sebtapasz az elkövetkező 4 hónapra mi után alázni fogja az összes eddigi fps-t játékélményben
-
jó szívvel látom nektek sem teccik ez a szar de még senki nem írt arról a borzalmas gombkiosztásról ennyi gombot a wowban se kell használni és egy ilyen ugribugriba mi a picsának kihajolás könyörgöm
-
Stalker? Hát bki azzal nemtom ki bír 5 percnél többet játszani... -
Seperc alatt az alap dolgokat megismertem és nem volt akkora fejetlenség, mint etqw-ban. Mind1, kurvára nem fogott meg a játék. Teljesen Q3 fílingem volt. -
speciel a bf2 demóban gulf-on először asse tudtam hogy merre induljak és mi mire való, csak azt tudtam, hogy wasd és balegérgomb, de ettől függetlenül rögtön megragadott a játék. azóta egyedül az oblivion volt olyan, ami hasonló hatással volt rám.
sajna azt kell mondjam, hogy ofp rajongóként még az arma se fogott meg annyira először. sőt a stalker se. QW-t még mondjuk ki se próbáltam, de hát azok a kék gömbvillámok...
-

-

-
Bakker mikor először beléptél a BF2-be akkor is mindeki röpködött mindenfele meg szarrá kézigránátozott :) -
Mivan?
-
nincsen lába