172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
eugabesz #167618 Én kick-eltem..és nem azért,mert harcolt egyszer(holott egy 14 éves is látja a szabályt) hanem,azért mert mikor beírta neki Sam és én is,arcátlanul azt írta,hogy náluk nincs commander...sárgával...
...no comment.
-
eugabesz #167617 IGEN.A commander elbújik,irányítja a csapatát,nem rohangál a pályán,nem harcol,ha lelövik,ujraéled.Passz. -
"Hasznalt cheat elado!"
Jopar evig voltam anticheat admin CS-ben, de ilyen szoveget sose lattam.
-
bazdmeg mekkora faszopo idiotak vannak a koputershopokba 6db.t felhivtam abbbol 5 egyforma(1 a cime csak mashol vannak),1 masik...
es olyan csaj veszi fel hogy mikor azt mondtam, hogy 640GB meg 32mb cache erre ja az vmi. flash pendrive? bammeg mondom neki az arat aszongya megbirom rendelni hat fasza.... -
nincs mit. mondtam én, hogy kontakthibás. -
Nah , jelentem tegnap éjjel 1 ig szenvedtem vele , és sikerült elindítanom a multit.
A megoladás az volt ,hogy single modba beengedett , ott create new account , és azzal már fel tudok menni. De valamiért a régi accountomat nem szereti. Valószínü megsérülhetett a profilom mert Úgy másoltam be , majd ma délután próbálkozok még , de legalább tegnap már toltam egy kicsit. Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget .
Azért jó lenne a régi profilomat megmenteni.
-
1,2,ezek itt csíterek és szoktak Magyar szeróra járni csak az adminoknak úgy jelzem:) -
zebrock #167611 "én 7,5 -ért adom mert használt" ( 8-ról) van olyan barom aki ezért pénzt ad ? --- láttam kommenteztél is :) -
ott,autoadmin van... ami telivan buggokkal... mikor utoljara ott jatszottam ugy volt... most meg az iram-osok nem kedvelnek szal nemmentem hozzajuk... -
torrented van,linket pm-ben paszolok probald azt ki... -
Az IRAMon nem szokás ilyesmiért kickelni, az admin jog felnőtt emberek kezében van, nem 14 éves vérpistikékében. -
Nem dob ki asztalra ,hanem csk próbál csatlakozni az accont szerverre , és onnantól semmi . Csak ctr+ald+del el tudok kilépni. A win7 et nem én tettem fel ,hanem egy haverom ,szóval arról nem tudok nyilatkozni de nem eredeti az biztos
-
win7 ujra install, nekem eros a gyanum hogy amit leszedtel win7-etest abba belenyultak van benne mar vmi. trojai ami szivat most teged... -
Háát most fogytam ki az ötletekből , kipróbáltam virusírtó + tűzfal nélkül is, de nem megy. Ha van még valami ötleted azt kipróbálom. -
huha,akkor vmi. nalad nemstimmel... a nod32-est ajanlom torold le es rakj fel vmi. normalisabbat... vmi. internet security csomagot... van belole sok jobb mint a nod...mien hiba uzenetel rak ki?,mikor probalsz multira menni akkor nyomj alt tabot es nezd meg netalan vmi. blockolhatja es mond volt vmi. modositas benne szal driverek miegyeb cuccok belerakva win7 telepito lemezbe,elore aktivalt stb.? -
100+ kickből kb 10 ugyanezért volt,vagy mert bejött főbézre robbantgatni,lelőttem és kick(bár iramon nem igen fordultam meg),az ilyen szervereket szoktam egyből -favozni. -
Ha commander vagy, ne ülj tankba, hanem bújj el és commanderkedj, azt jelenti. Hidd el én se szeretem, de itt ez a szabály (sajnos).
Az meg elég furcsa volt mikor azt mondtad hogy nálunk senki nem commanderkedett, meg hogy csak védekeztél stb. -
Igen. -
Háhá te voltál az a FUJI commander az előbb Jalalabadon? -
win7 ultimate-et raktal fel? -
Megcsináltam , a patcheket is rendszergazdaként , de továbbra sem jó . Most próbálom a PB frissitést rendszergazdaként. Amugy amikor nem tud kapcsolódni az acount serverre , akkor a feladatkezelőbe a folyamatoknál a bf2 -nél a program nem válaszol látható . -
hehe,ha fightingolni akarsz akkor ott a resign gomb majd ujbol bekell nevezned commandernek ami utalatos... legalabb az volna hogy fighting commander allowed but do yor job and no flying... ez sokkal jobb. -
Gyuszopapa #167596 El kell fordulni és akkor nem látod hogy huzzák a zászlót ergó nem zavar. -
Ez a kérdés már bennem is megfogalmazódott egy párszor, de mire elméleti szintre került a dolog, addigra meg is kaptam a kick-et... (nem IRAM-on...) -
Azért az iramosok elmagyarázhatnák egyszer, hogy a no fighting commander az miért jelenti azt, hogy a commandernek tétlenül végig kell néznie ahogy mások tőle 10 méterre próbálják behúzni a zászlót... -
amig a win7-es jo fut nem kell uj gep,kul. bammeg mehetsz a VIP tickete -
megcsinaltad az ujratelepitest? -
...nem a gép új, csak a gazdája öreg...
-
Nah a van a világ legjobb helise is megérkezett , miért is kellene új gépet vennem ?
-
új gép -
Na akkor újra , talán most jobb lesz.
[IMG][/IMG]
-
homoparty vip jegyet hagyd csak megnyugodtan kenny-nek. -
bammeg csinalj JPG.-t es az mellett ne meretezd at a kepet,vagy adj nagyobb rezoulciot neki mert ezt nemfogom 10-es zoomal megnezni... -
Má tolom is az uninstallt
-
Biztos a CoD miatt nem megy :D! -
] -
Nem lett jó , viszont megpróbálom újratenni rendszergazdaként. Ám még mindíg úgy érzem ,hogy valami gátolja a kommunikációt , mert single modban gond nélkül elindul , tehát ha kompatibilitási gond lenne akkor nem indulna single ben sem ...
-
a nod32-tot felejtsd el,azt win7 ala rakni ongyilkossag... nem er semmit se,se virust detektalni nemtud ha meg talal vmit. akkor csak o latja virusnak a tobbi virusirto mar nem...
Kaspersky Internet Security 9-est tudok ajalani... firewall-t kinal,megbizhato vagja a temat...
punkbustert frissiteted?
sorrold fel az osszes telepitett szoftware-t a gepeden... hatha vmiek... -
Windows tűzfal , de azt próbáltam kikapcsolni de nem segített , NOD32 -van . Mindjárt kipróbálom anélkül is. -
ha XP-alatt mukodott neki jol akkor most mert kavarhat be windows 7-alatt?
[/IMG]