172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Stief #126886 köszi igazad van szerintem is ez lesz
Hogy tudom lecserélni annélkül hogy unistallálnám ? -
hi all. mivan itt mi? :) sokan nyomjátok még a bf2t? :) -
haxoror #126884 Izé, lehet hogy hülyeséget írtam, a Guid Ban nem a hardveres véletlenül?
Mert ha igen akkor most szoptál egy hatalmasat. -
haxoror #126883 1. csíteltél
2. olyan cd kulcsot használsz amivel valaki már csítelt
A lényeg: örökre ki vagy tiltva az összes punkbusteres szerverről, generálj új kulcsot. -
csaltál! :) -
Mit csodálkozol ezen
!
-
Stief #126880 Hallo! Segítsen valaki tört gammával játszok találtam is törtserverket de punkbaster valmiért kibannol, pedig nyolcor feltettem, frisitettem, segitsen valaki kérem szépen, mert kezedek kiborulni rajta. Köszi!!!
Error message
Punkbuster pernanent ban issued on this game server for player "stief83"..Globalbuster Guid Ban 602bc161
Ez jön ki bármelyik sserverre belépek, betöltés után! -
haxoror #126879 mondjuk ha leírnád hogy mit ír pontosan a pb akkor lehet hogy segíteni is tudnánk... -
kapcsold ki a pánkbasztert 
-
GameOverrr #126877 De akkor miért jön öt arty egymás után?
Meg olyan is volt, hogy éppen csak bemondta a hangosbemondó, hogy új kommander van szolgálatban, mire rögtön utána már jött is arty.
-
Landor #126876 9.re tuti sikerül
-
Stief #126875 Hallo! Segítsen valaki tört gammával játszok találtam is törtserverket de punkbaster valmiért kibannol, pedig nyolcor feltettem, frisitettem, segitsen valaki kérem szépen, mert kezedek kiborulni rajta. Köszi!!! -
GameOverrr #126874 Láttam ám, amit láttam! 

-
Azt nemtom, de az valoszinuleg ertheto miert Nokia-t keresek ... -
hmm, akkor lehet mégse ruházok be a közeljövőben arra a 2 millás csináld magad heliszettre, pedig nagy poén lenne :) -
haxoror #126871 btw mi a faszt keres a pnkbstra.exe az aktív taszkok között, újabban már akkor is megy ha nem is megy mellette a játék?
-
haxoror #126870 HA elég magasan volt ÉS csak motorhiba ÉS nem baszódott el a hidraulika/rotor/nincs erős szél/villámlás/kamikaze varjú/csillagok állása kedvező stb stb
Viszont hozzá lehet baszni fához/földhöz/kábelhez blablabla
(kb olyan ez mint hogy a BF-ben olyan könnyű a heli irányítása hogy egyszerűen nem lehet vele lezuhanni, a tapasztalat a szervereken mást mutat...
)
-
adnak hozzá ilyent
-
hmm, valaki mondja már meg nekem, hogy ez az ideodacsavargatom, "ha nemműködik ütni is lehet vele" telefon mivel tud többet mondjuk egy SE p990nél, hogy kétszer annyiba kerüljön? :) -
Én nem tudok szlovákul csak olyanokat hogy akcija, nábütok, pivó meg a legfontosabban használt kifejezések ...
Bár mongyuk olyat brazilul is tudok :)
buceta :) -
Én pont az ellenkezőjét hallottam, a helikopter eszméletlenül instabil aerodinamikailag, vadabb emberek szerint nem is alkalmas a repülésre:) -
Nem az én vagyok az ... :(
Erre petézzetek viszont le ... :
http://www.wingmusic.co.nz/listen.html -
akkor azért tud szlovákul "folyékonyan"
-
Landor #126863 akkor megint keverem a hogy az alreged, Beast dolgozik nokiagyárba? :DDD -
minek neked olyan már a mobilon is poreszt akarol nézni te perverz 
-
ehh rip :(
végülis ha azt nézzük legalább burnst már nem unatkozik tovább, lesz végre egy komolyabb ellenfele :)
(az ilyen helikopter baleseteket sose értettem, helikopterbe épp az a poén, hogy ha elromlik valami, akkor is szépen le tud ereszkedni "motorfékkel") -
Nem tud valaki megfizethető áron Nokia N93i-t? Grafitot ofkórz?
Szégyenszemre telefont akarok venni ... :( -
Landor #126859 
-
Annyira azert nem biztos.. En pl jatek nelkul is tudtam, kiaz... -
persze és ha heccettel beszél az autóban nem tartózkodó itinerolvasó emberrel akkor a tragikus balesetnek csak max egy áldozata lenne 
-
Landor #126856 
of koz!
sokkal biztoságosabb úgy vezetni!
-
persze még rátukmátá volna egy kihangosító szettet mi
-
Landor #126854 így meg pláne, hogy nem valami látványos autóbalesetben halt meg, ami felkerülhettt volna a youtubre
-
küldi az arty-t aztán lemondd a kommanderségről ennnyiiii
-
őszintén ha nem lett volna a nevével elnevezett játék a kutya nem ismerte volna a kockák közül , azért őnem egy rally sumaher volt
-
szabygyerek #126851 Igen, frissítettem azzal, és engedélyeztem, de továbbra is ugyan úgy arra a fájlra panaszkodik. Nekem PnkBstrA.exe nincs is. Majd ha lesz időm lehet, újra rakom az egész BF2-őt, hátha... -
reggelt :(
R.I.P Colin McRae :( -
wan 1 pbsetup.exe newü 1,3 mb méretü cucc, elinditwa bejön 1 ablak, ahol kijelölöd a gamét amiwel jáccol (bf2), azt Check for Update gomb, és akko lesz jo... amugy ma is uj pb jött ki: v1.744 -
GameOverrr #126847 Annak a PnkBstrB.exe-nek engedélyezni kell a tűzfalban, hogy kiléphessen az Internetre. Van egy másik is: a PnkBstrA.exe. Ennek szintén. Bár ettől ugyanúgy ki fog dobálni a PB, de elvileg ez a "megoldás"... -
szabygyerek #126846 Üdv!
Kb. egy hónapos kihagyással újra bf2-zni akartam, de a PB kivágott, hogy frisítsem, ezt megtettem a pbsetup nevű programmal, és most azért kickel a PB, mert nem tudja inicializálni a PnKBstrB.exe-t. Valami ötlel?