172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
na most kitöltöttem az adatlapot :f -
hehe beers, ha kellenek:
oroszlán, 23, férfi :f -
haxoror #126964 Csak egy részlet egy cod-os
teamspeak felvételéből, mindegy. 
Amúgy ja, a szélvédőn lő át és a kevlárosokat is lesebzi 5%-ra testlövésnél. -
nekem mutassa ti meg bekaphassátok 
-
Kihez beszelsz, tokmag?
Szekreny: meg mindig nem jooooo. -
már megint magadból indulsz ki
-
-
Még tartozol egy 75k-s konfig listával... -
No comment!
tonyr felhasználói adatlapja
Csillagjegy:ismeretlen
Életkor: ismeretlen
Neme: ismeretlen -
You don't have permission to access "/gp/military/infantry/rifle/M107/M107_1.jpg" on this server.
-
lehetünk a barátaid
-
unlokkok ??? na persze h azokkal könnyebb a k/d-t nöwelni...
de amiko lealázom öket alapfegyokkal akko csak pislognak azt irogatnak h csiter...
nem csit wazze, hanem timpléy+skillz
noob lamaz -
Hy funky man :D -
kvékes kecseg lett még jó hogy járok szpemmelni a topikjukba így legalább lebuknak az ilyesfajta kis ferdehajlamaikkal
-
TS Zolly #126952 Mé? Nem voltál itt? Fel sem tünt. :DDD -
TS Zolly #126951 Ne aggodj, nem veszem elölled el ezt az örömöt. :DDD -
M95 "átlő a vason" monnyá má pédát mert a golyóálló üveget azt tudom de még mit a bádogkerítést ? amúgy akkora hülyeség hogy a nehézgéppuska meg nem lövi át az üveget holott ugyan az a skuló van abban is nem de bár ilyesfajta stukker-e
-
Ezek is bekaphatják!
BSS - USI Update 9-16-07 Hello all, Its been a little longer than we liked but we have another update for you. First we have info on the overall mod's status. With few active devs working as hard as humanly possible, we have only a few things left to finish it all up for our fans. Those who keep up with USI on our site has seen that we are at 99.6% done for this release. It has taken some time to do but we strongly believe that wait all have encountered will be well worth it. -
aztán ne csodálkozz hogy ha a szomszéd kiskecseg lopja a poreszra félretett sávszéledet arról nem is beszélve amit téesen mondasz az felhasználható maga ellen 
-
haxoror #126947 M95 "átlő a vason"
G36C messze a legpontosabb specops fegyver
szal nem csak másabbak hanem jobbak, ez főleg az SF unlokokra igaz.
(küld át privátban az accountod + pass ha kellenek az SF unlokok) -
Üdv ismét
, visszatértem a cybervilágba ,bekötötték a netet az új kecóba ,igaz rádiós ,de azért nem rossz , tegnap bf-ezgettem, picit ugrált a pingem de azért játszható volt, jövő héten felraknak egy komolyabb antennát oszt mégjobb lessz/ remélem/ .
-
ne irigykeggyé én gondoltam rá előbb
-
TS Zolly #126944 Gondolom most arra gondolsz, szívesen letérdepeltél volna hozzá :DDDDD -
és azt tuttad hogy a hasad alatt az a lógó bőrdarab nem csak arra való hogy körbehugyozd a vc-t 
-
TS Zolly #126942 Ahát. :D
-
TS Zolly #126941 Hogy millen lámpi is vagyó :DDDD -
ha nem az sf-et nézem, akkor szerintem a dao az egyetlen stuki, amiért megéri pontot gyűjteni. a g3 is bejövős lehet, ha valaki szeretne az assault kasztnál kézigránátokat. minden más esetben alapfegyók.
sf-ből meg, ha lehet felkapom egy medic csíter-unlockját (nekem nincs sf-em). de az m16 is bőven jó a medicpack-dobáláshoz. -
szőrszálhasogatol?
-
-
Jó, ok, ez igaz.
-
a "ki van ikszelve" nem inkább be van ikszelve ?? -
Fu, hat ez egy statlama.
-
haxoror #126934 Tudom hogy furcsán hangzik de nem mindenki klános hogy az alap fegyverekkel kelljen gyakorolnia és még csak mazochista sem hogy pl egy mp5-el szopjon a DAO helyett. -
A másik isten csapása, ha nincs unlock. 
Kész vége. Se unlock, se rangok... -
Istenvagy. El sem tudod képzelni, mennyire boldog vagyok most.
Juhííííííjj.
[Miaszartnézzekrajta?] -
haxoror #126931 Ha nem játszik rankedon akkor soha nem lesznek unlockjai. -
haxoror #126930 Ahol meg tudod nézni az antikon szerzett pontjaidat ott van egy szerverlista rész is amin fel vannak sorolva a private rendszerrel működő szerverek, minden más szerver ami ott nem szerepel szinte biztos hogy official.
(olyan szerverre menj ami rankedként jelenik meg a listában de nincs a nevében az hogy antik és ennyi) -
Elhiszem, hogy ki van ikszelve, de akkor hogy hozza be az antikokat? Érdekes fölöttébb. -
TS Zolly #126928 Nesze, csak neked, csak most, csak tőlem. :) -
TS Zolly #126927 Ha antikon vagy, akko official rangod soha nem lesz!
Amúgy csak egy észrevétel. Van pár antik szerver, aminek a neve elött ott van a ranked szerver jelzés, de mégsem az.