172102
  • uHs Gerzson
    Én biztos nem :)
  • SigS
    Játszott már itt valaki Gameoverrel?
  • gbc csabika
    Egyébként Gameover, tartozom Neked egy vallomással. A Running már elmondta. Szal a |H|EG az első CB elsőségig elért összes eredményét Neked köszönheti, és ha hamarabb rájövünk, hogy a helis dolgokat nem tudjuk beépíteni az infantry taktikába, akkor hamarabb is megvan:)
  • gbc csabika
    Jó, iszom négy sört és elmondok tíz Miatyánkot:)
  • gbc csabika
    Az még akkor volt mikor a Csacsy vitte a warokat, pontosabban csak szervezte, de ne áruld el senkinek
  • Boxer HUN
    Ha akarod rajta leszek, hogy összefuthass vele...
  • kBagyula #126999
    Már lassan a zárt béta teszt folyik majd.
  • dronkZero
    Ja! TF2! Lesz ebből valamikor valami?
  • koschwarz
    kár hogy még sose találkoztam gémóverrel szerveren. igaz már 2 éve nem játszom a demóval sem.
  • Running
    Csabika mútkor aszontad nekem, már bele se olvasol gémóver majomságaiba. Mostan lebuktál. Biztos vagyok benne, hogy ki is nyomtatod, és bemagolod ezeket a szentírásokat, és klánodat sikerre viszed ezekkel.
    Egyébként a madarak azt csiripelték, hogy a heg is azért eredményes, mert gémóver taktikáit és leírásait lesték el.
  • joebacsi
    derék :)
  • Boxer HUN
    Én elég jó pilótának érzem magam... jó magyarhoz méltóan rendszeresen kilopom az ellen szemét is. Lőttem ki én is repülőket TV raksival szemből és hátulról is. (nem tudom megszámolni...) . Viszont ebben a felhívásban hiányolom a kihívást!!! Lehetsz a barátom... De csak akkor, ha átveszed [AvP]Domi helyét a Favorite Victims listámon!!! Tisztelt BF2 közösség! Kinek kerül fel elöbb és mennyiszer GameOverrr, a www.bf2s.com -on a Favorite Victims listájára??? Na ebben már van valami kihívás!!!
  • Herold
    Csak kisköcsög.
  • joebacsi
    köcsög e vagy? :D
  • joebacsi
    no neked ezért már min. 4 sör :D
  • joebacsi
    figyi, tedd fel a az ikszfájert, aztán keressé meg priviben, és megadom mindenkinek az elérhetőségét, 5 ember kivételével, aki a legtöbbet akarja nekem fizetni...a kikiáltási ár 2 sör :)
  • Herold
    Na ne tolongjatok. Egyszerre csak egy.
  • gbc csabika
    Dehogynem, mindenféle "skill-leírás", meg "azatutihaarepcsitisleszedi", nekem ez összefoglaló néven az. De bavallom, hogy megláttam a kulcsszavakat, és egyből könnyezni kezdett a szemem:)
  • koschwarz
    én jelentkezem!

lófaszt
  • Bogdogege
    Én nem vagyok egy nagy skilles gyerek ,de a legjobb teljesítmény növelőt használom
  • jappy
    ezt szerintem kommentálni se kell
    Ehhez télleg pofa kell....
  • kBagyula #126984
    Öregszel. :D

Majd ilyen leszel, mint ez a tag a TF2-ből.
  • schrank
    nekem má csak két örömöm van a bf2 ben egyik amikor helit szedek ki géppuskával meg amikor rámennek az aknáimra
  • Szathy
    megsúgom, de csak halkan: ez nem az
  • gbc csabika
    Vazz, tedd má fel a kvékvórszt, baromira unjuk a bf2 játékelemzéseidet.
  • kBagyula #126980
  • atomboy
    Itt: (pl.: F35-tel MiG-et)
  • KulacsKa
    Eljenek a skillesek remelem megtalalod akit keresel Game bar hm enyhen szolva nehez dolognak nez ki amit szeretnel .
  • schrank
    elolvastam töviről hegyire de nem jöttem rá hogy engem melyik bekezdésben metafórizálsz
  • GameOverrr
    Felhívás!

Több mint két év lonewolfozás után lassan kezdem megunni a dolgot, ezért gondoltam, hogy jó lenne néhány sráccal együtt játszani. Olyanokkal, akikkel ha összeállnánk kurva nagy kaszálást tudnánk csinálni. Magyarán jó játékosokat keresek, a lehető legjobbakat. Semmi bajom a kezdőkkel, meg a kevésbé skillesekkel, de azok előzetes időpont egyeztetés nélkül is tudnak hátráltatni a játékban, úgyhogy a kevésbé jók kérem, kíméljenek. (Gondolok itt pl. azokra a gyengébb képességűekre, akik még egy nyavalyás tankot sem tudnak eltalálni a TV-vel, és csak a helyet foglalják.)

Én csak hétvégén szoktam játszani, tehát olyanok jelentkezését várom, akik akkor ráérnek (főleg szombaton délután/este/éjjel). Főleg Omanon és Kubra Damon játszanánk (ezekre lenne győztes taktikám), de közös egyeztetés után akár bővíthetjük is a sort.

A félreértések elkerülése végett nem klánt keresek. Publik játékra keresek publik játékosokat klánhovatartozástól függetlenül. 2-3 emberre gondoltam: helist, repcsist. Mivel elég valószínűtlen, hogy mindenkinek sikerül hozzájutnia ahhoz a járműhöz, amiben ő a legjobb teljesítményre képes, és a teamkillt finoman szólva is ellenzem, ezért taktikánk főleg az ellenség járműveinek ellopásán alapulna. Pl. Omanon ha csak a repcsis jutna hozzá a "gépéhez" akkor lelőné a repcsiket majd a helit is, amit mi ketten a gunnerrel ellopnánk, aztán azzal segítenénk a repcsisnek ellopni a MiG-et, onnantól kezdve meg jöhet az önfeledt fraggelés.

Akiket keresek:
    1)repcsis:
    -legyen nagyon jó repülős/dogfighter, aki még egy gyengébb géppel (pl.: F35-tel MiG-et) is le tud lőni publik szinten kiemelkedően skilles ellenséges repülőst,
    -tudja lent tartani a lelőtt gépeket (olyan szerveren játszanánk, ahol a BC/BR engedélyezett, tehát nem esne folt a becsületén)
    -legyen tisztában azzal, hogy neki mi a legegyszerűbb, meg mi a legegyszerűbb egy helinek (pl.: ne a tankokat bombázza, hanem az iglákat ritkítsa, ezzel sokkal nagyobb segítségünkre lesz)
    -repcsilopásban szerzett tapasztalat előny!

2)heli gunner:
    -bánjon nagyon jól a TV-vel (lehetőleg vadászgépeket is le tudjon lőni) (Én is le tudom lőni azokat, ezt most nem nagyzolásként mondom, csak annak érzékeltetésére, hogy tényleg olyanokat keresek, akik nem szarral pirítanak, és akik erősítést jelentenének.)
    -ismerje jól Oman-t és Kubra Damot (különösen az AA-k pozícióját)
    -helilopásban szerzett tapasztalat itt is előny.

Azt szeretném, ha mindenki azt tudná csinálni, amiben ő a legjobb, és amihez az ő járműve a legalkalmasabb (lásd fenti példa: repcsis írtja/lent tartja a repcsiket és ritkítja az AA-ket, a heli meg a remek légi támogatásnak köszönhetően szinte zavartalanul és számolatlanul pusztítja az ellenség földi egységeit és eldönti a csata kimenetelét.)

Szóval, aki skilles, ráér hétvégenként, szeret Omanon és Kubra Damon játszani és szereti szétrúgni a másik csapat seggét, az kérem privizzen rám! (Az lenne az igazi, ha hosszú távon tudnánk együtt játszani, és nem minden hétvégén cserélődnének az emberkék.) Ami kell még: mikrofonos fülhallgató és jó gép/internetkapcsolat, mert főleg 64-fős szervereken nyomnánk.
  • JAG1
    :-D
  • schrank
    nálunk is van egy pisze matyi de ő nem az orráról kapta a becenevét
  • TS Zolly

Ö a Pisze Matyi a Ruzsa Sanyibó embör!
  • schrank
    és akkor az a piszeorrú vén fasz ki a szeszélyes évszakokban
  • JAG1
    Még nem halt meg te szerencsétlen...
  • JAG1
    Te beteg vagy... :-)
  • schrank
    ő max jöveVÉNY in memorian antal imre
  • Bogdogege
    Te nem [VéNY]-es vagy véletlenül
  • kBagyula #126968
    ehh... :DDDDDDDD
  • schrank
    azt a filmet én is láttam amikor egy oroszlányt 23 férfi ...