172102
  • Boxer HUN
    Beestél a pottyantósba?
  • Boxer HUN
    Megnézed közelebbről az EA UK szervereket, hogy mitől lehet olyan nagy a pinged???
  • Livius
    Hát de. Ha nekem odaadnád a Keyedet, simán átírnám és tudnék vele játszani. Már sokaktól hallottam hogy tényleg megy, de mégse merem mert hát csak a CD-klucsom kell hozzá.
  • Kovács legény
    jah elvileg
  • Denes888
    Hy! Ha én regisztráltam a bf2-es keyemet akkor elvileg azt már neten senki sem tudja használni csak ha tudja az accom jelszavát és nevét?
  • Kovács legény
    Aloha ,megtértem szépen és barnán:)
    mivolt az elmult egy hétben?
  • Livius
    Nah akit érdekel a Chrysis, annak itt egy állítólagosan működő BETA verzió. Az EA csinált egy promociót hogy a BF2esek a CD-kulcsokkal le tudják tölteni a Chrysis fizetős MPBeta-t. Crysis_MPBeta_Key_Promotion(Battlefield_2).zip

Ez a README angolul
    ================================================================================
    » Crysis Multiplayer Beta Key Promotion (Battlefield 2™) From Crytek / EA
    » September 14, 2007
    » (C) Copyright 2007 Electronic Arts, Inc. All Rights Reserved.
    » This promotion is limited to owners of the retail version of Battlefield 2™
    ================================================================================

======
    About
    ======
    Thank you for your interest in the Crysis Multiplayer Beta Key Promotion. If you own the retail version of Battlefield 2, you are eligible to play the Crysis Multiplayer Beta from Crytek. You will be assigned (1) Crysis Beta key per Battlefield 2 key only. You will also be allowed access to download, install, test, and provide feedback for the game.

=======
    How to
    =======
    1) Open the Crysis Beta Key Promotion (Battlefield 2) application.
    2) Enter your retail Battlefield 2 cd-key and confirm your ownership.
    3) Press start to download the Beta client. When the download is complete, you will be asked where to save the completed file.
    4) After completion, you will be assigned 1 Crysis Beta key. Please do not forget this key, as you will need it when installing the client.
    5) Navigate on your computer to where you saved the completed file, and open it to start installation of Crysis Multiplayer Beta.
  • mNzJean
    Neked nem tanulni kéne inkább ? Hogy fogod legombolni rólunk a 300ft-os vizitdíjat ha tanulás helyett Gameoverrel helizel ? Amúgy láttam a vaterán nagyzsebes orvosi köppenyt ,már ha érdekel
  • HTS s3rg1nh00
    áá,csak amolyan tanulmányi kirándulás...most szigorúan abszint nélkül
  • atomboy
    Tronorokos lettel?
  • JAG1
    Cím, telefon?
    Izzítom az IRA-ban a haverokat. :-)
  • HTS s3rg1nh00
    holnapután elhúzok angliába 10 napra
  • koschwarz
  • JAG1
    Te Koshi, ez a Sergó megérett egy agyabugyálásra nemde? :-)
  • koschwarz
  • HTS s3rg1nh00
    nyelvtanilag az a mondat,ami elején nagybetű van és a végén írásjel,egyetlen mondatod sincsen a hsz-ben
  • koschwarz
    de azt elosztottam 2 mondatba
  • Fujiryu
  • HTS s3rg1nh00
    most is többet írtál 3 sornál...
  • koschwarz
    biztos vagyok benne, hogy jól nyomja, ha ezt csinálja már évek óta, ezt nem kétlem. én is jól játszom most már, pedig ez az első multis játékom, amiben nem AI ellen kell harcolni. úgyhogy ez nem nagy dolog.

biztos normális egyébként, mért ne lenne az. csak az arcból kellene visszavenni meg a hsz-i hosszából. én egyszerre csak max 3 sorra vagyok kalibrálva.
  • HTS s3rg1nh00
    a második csillag alatt nicht akar lenni,egy z nemkell,meg a Sie nagy-szerintem:)
    egyébként,én sem beszélek németül
  • koschwarz
    (pszt, valami olyat kellett volna leírni, hogy "megba*lak az anyád hátán ha mégegyszer hülyeségeket kérdezel, köcsög!")

• Fujiryu
    Én játszottam már GameOverrel párszor és sztem jól nyomta.Sőt még egy ts-en is voltunk, szóval beszéltnem is vele közben(egyébként kellemeset csalódtam benne a tsen amikor beszéltünk.Sztem normális és csak röhög rajtatok ahogy így erőlködtök hogy találjatok egy dolgot a hszében amibe beleköthettek...)
    A végén csak annyit, hogyha lesz időm valamikor(mert most nincs:D) akkor én játszom szívesen...Csak a BC/BR maradjon ki, mert én jobban szeretem az olyan helicsatákat, amikor mindkettő heli a levegőben van, és legalább elméletben megvan az esélye annak hogy az ellenfél nyerjen:D
  • JAG1
    Asszony diktálta, szal lehet benne helyesírási hiba, kukkot nem beszélek németül. :-)
  • Beers
    Thanks!
  • JAG1
    Wenn Sie die ADSL Anschluss nich benutzen, schlissen sie den netz kabel zu den router wan port an.
  • Beers
  • JAG1
    Zehn bier bitte...
  • koschwarz
    "Das wienige also Konnekte ADSL nicht der Kabel beruchtes richtige Router WAN Port bitte!"

na jó, nem így van, bocs, csak ráérek, nem is tudok németül
  • Beers
    Valaki fordítsa már le nekem németre :D :

Amennyiben nem használja az ADSL kapcsolatot, a hálózati kábelt dugja be legyen szíves a router WAN portjába! Köszönöm
  • FCH kari
    hi,,van egy Logitech Extreme 3D Pro-m,kicsit lassunak tünik,lehet hogy valami beállitási probléma ha esetleg valaki tudna segiteni akkor légyszi jelentkezzen priviben..köszi
  • SigS
    Lehet hogy rá kellene szállni, és Őt lenntartani a földön, megnézném meddig bírná a faszlámája...
  • Running
    Némi Cod4 beta multi infó itt.
  • dronkZero
    Szerintem én úgy egy éve összefutottam vele Omanon. Röpködött, bombázott össze vissza, miközben a csapata meg nem tudott kijönni a hajóról... Bár ő első lett. A csapatában, nem a pályán.
  • kBagyula #127011
    A HL2 megvan megjelenés óta és lehet, hogy a TF2 a steam-en is előrendelhető lesz. Mondjuk így a Portal-al együtt is megéri azt a 11k-t +HL2EP2 és EP1.
  • atomboy
    Pedig lassan mar meg lehet rendelni. Igaz, nem onmagat a jatekot, hanem azt is tartalmazo pakkot-n.
  • Boxer HUN
    LOL... most nézem... akkor ez is mehet az aláírásomba...
  • Boxer HUN
    Volt hozzá mákom, csak azt sajnálom, hogy a kör felénél már nem volt ott...
  • mNzJean
    Én ismerek valakit akinek az ismerőse már játszott
  • kBagyula #127006
    énsenem.

Boxer meg egy téker. :DDDD