172102
  • Kovács legény
    aloha
  • schrank
    én már mútkor felhoztam a témát és messze a legjobb a desert strike volt
  • Landor
    my fav: mslug, dino, robocop2, punisher
    mondjuk már évek óta nem játszottam ezekkel de azért phun :)
  • JAG1
    :-D
  • Boxer HUN
    TV2 - 30 GULF OF OMAN 2

Aki szeretne játszani GameOverrel, vagy ellene...
  • gbc csabika
    Sztem nincsenek, iszonyat komoly oltásai vannak, csak az a baj, hogy összvissz 4 száma van fent a neten.
  • Herold
    Bödőcsnél vannak sokkal jobbak is. Keress rá youtube-on Somogyi Andrásra pl.
  • Korpsweb
    aki most csinálja a jogsit... kis lecke...:)
    ezek jók
    ezt meg Jag-nek ! így kell tanítani a gyereket :) :D
  • dronkZero
    Ja. Végre van egy kis érdeklődés, úgyhogy tolom az arcotokba ezerrel. :)

Az emulátor-specifikus topicoc mind ki vannak halva, úgyhogy most ti kapjátok meg a hülyeségeimet... :P
  • JAG1
    Jól elvagy így magadba. :-)
  • dronkZero
    Asszem egyébként, hogy a .chd fájlok vannak bezippelve. Mindegy, nem kell vele foglalkozni.

Dungeons&Dragons: Tower of Doom (ez nincs fenn a rom-world-ön)
    Dungeons&Dragons: Shadow over Mystara
    Metal Slug 1-5
    Punisher
    Golden Axe 1-2
    Cadillacs & Dinosaurs
    Double Dragon 1-3
    Final Fight

Szerintem ezeket érdemes leszedni. Kicsit nehéz kigyűjteni a sok _nagyon_ régi invaders klón közül a tényleg jókat, nekem leginkább a rom mérete segített.
  • dronkZero
    Hát, nemtom, erről a CHD-ről most hallok először.

Annyi, hogy leszeded a MAME-t valahonnan, vagy azt a Kaillera-s MAME-t, amit linkeltem, a ROMS könyvtárába beteszed a neogeo.zip-et, meg a játékok .zip-jeit, MAME-nek megmondod, hogy a ROMok a ROMS könyvtárban vannak (ha új játékot másolsz be, ezt mindig meg kell tenni, legalábbis nálam), listából kiválasztod a játékot, és megy. Vagy nem, néhánnyal van gond, de a legtöbb műxik.

Kaillera meg arra jó, hogy fel lehet vele menni a szervereire, és interneten keresztül nyomni többjátékos módban. Ezt jó lenne összeszervezni, egyrészt mert vannak 3-4 pléjeres játékok is, másrészt meg neten mindenki a retek verekedősekre (Mortal Kombat style) van rácuppanva, szerintem meg az a létező legunalmasabb játéktípus. Sokkal bulibb szerintem a kooperatív-szétverjük-a-világot stílus.
  • dronkZero
    Nem tudod te, mi a jó! :P :)

Crysis-t egyszer végigjátszom, aztán uninstall. Ezeket meg nem lehet megunni. Főleg ketten játszva.
  • Running
    De ehhez még kell a chd fájl is nem?
  • haxoror
    Golden Axe FTW!!!!!
  • haxoror
    torrenten fenntvan egy csomó helyen
  • dronkZero
    Na jól van, most linkelem harmadszor ezt az oldalt, most már mindenki keressen magának!

Rom-Wold.com

(Na, még neked, utoljára: Cadillacs & Dinosaurs)

Metal Slug naggyon jóó, azt ajánlom mindenkinek!
  • Korpsweb
    b+ mingyáá itt a crysis azt ti meg a lásztnindzsa 3-al tóljátok? :D
  • Running
    én most a kedilek és dinoszauruszt keresem, nekem az volt a kedvencem régen. Játékteremben rengeteget nyúztuk azt a gépet.
  • dronkZero
    Pont erre van kitalálva a MAME. Arra meg, hogy megtaláld, ott az internet... :P
    Super Cobra
  • mNzJean
    Játékgépek királya a Super Cobra volt , nincs meg valakinek PC-n ?
  • JAG1
    Ja, a hülye, ahelyett, hogy szép nyugodtan otthon patkolt volna el. :-)
  • dronkZero
    Na látom, lemaradtam...
  • dronkZero
    Kell neked hozzá egy Neo-Geo BIOS ROM.

Mondjuk a Killer Instinct-et nekem nem sikerült működésre bírnom...

Van egyébként egy multis cucc is MAME-hez, Kaillera a neve. Nekem lenne kedvem mondjuk Metal Slug-gal, D&D:Shadow over Mystara-val, vagy valami ilyesmivel nyomulni... Senkitr nem találtam eddig, aki kapható lett volna rá...
  • Korpsweb
    Újabb áldozatot szedett egy MMO!
    Az áldozat ezúttal egy 30 éves dél-kínai fiatalember, aki három napot töltött egyfolytában egy online játék mellett. Szombat délután húnyt el egy guangzhoui netcaféban. Az orvosok megpróbálták még a helyszínen újjáéleszteni, ám nem jártak sikerrel. Azt, hogy mely játék ejtette rabul, még nem tudni.

vazze képes volt megdögleni egy netcafe-ban :D

• Running
    Vazze siker, elindult, isten vagy. THX. A chd-knak külön könyvtárat kellet t csinálni, az volt a baj.
    Még egy kérdés: Joy felismeri, vagy hogyan kell azt konfigolni?
  • Running
    Nem tömcsiztem ki, mindent úgy csináltam ahogy a nagykönyvben le van írva maki.
  • Landor
    csók.

ha tippelnem kellene, akkor nyilván kitömörítetted
  • joebacsi
    snes emukat használtam csak nagyrészt, ott nem volt ilyen gond
  • Running
    Játékgépeken futó progikat tudja pc-n emulálni.
  • JAG1
    "hozzászólhatnál már valami okosat"

Itt, olyat nem sokat fogsz látni. Csak agyatlan, elbutult, vörösszemű zombi ír ide, szal rossz helyen próbálod az észt osztani.

Wááááááááá.....
  • JAG1
    Én nem, ez miez?
  • Running
    Srácok használ valaki mame emulátort, lenne egy kérdésem:
    Letöltöttem a Mame32-0.114 verzióját. Plussz megvan a killer instict első és második része chd fájlban. Szedtem le hozzá romot is. Mindkettő ugyanazon névvel a mame rom könyvtárában megtalálható. Indítanám a játékot is kiírja h nem találja a chd fájlt. Mi lehet a gond. Kérlek segítsetek, nem igazán vágom még ezt az emulátoros dolgot.
    Ja igen van mame32fx-em, meg mame32 1.0-is meg mindenféle verzió, de mindnél ugyanaz a probléma.
  • Landor
    ez viccesebb :D
  • atomboy
    Bumm...
  • mNzJean
    meg amúgy van itt elég nem kell ide még egy .
  • atomboy
    Mar bocs, de TZolly mar idotlen idok ota tagja a piciny kozonsegunknek, mi megszoktunk, olyan, amilyen. De azt mar kevesbe tudjuk toleralni, ha meg az o szintjenel is alacsonyabban fejezed ki mondanivaloidat...
  • joebacsi
    bár így jobban belegondolva, azután már lehet nem érné meg annyira szlovák céget alapítani...no mind1, valamit valamiért :)
  • joebacsi
    főnök, inkább menj és gyújtsd fel a szlovák parlamentet ha már úgyis a határ túloldalán vagy, jobb lesz mindenkinek :)
  • Boxer HUN
    Tök jó ez a topik...