172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Van valakinek fölös bf2 cd kulcsa ? -
1olyan gepem van amit nem reszenkent van osszeallitva hanem 1olyan amit a shopban kiallitanak... 2eves gari-val,no es nembirok dvd-t irni RW-t be se olvassa mar...
gondoltam beviszem,a multkoriban bevittem csak az okosok a fovarosbol nembirtak megrendelni az ujat,5nap alatt nekem meg kellett a gep rajzolashoz... na most meg gondoltam beviszem meg vizsga idoszak van...
a pc-t meg leragasztottak szal ha leszedem a papirt akkor a gari elveszik,erted mar?
Az mellett meg a port is kikene pucolni...
A multkor gondolom szorakozgattak az autoCAD-el mert mikor en rajzoltam a vonalak vastagsagat default 1.41-es vastagsagra baszarintottak,de nem layer-kent hanem normalisan es mint kezdo,nemkonnyu volt vissza allitani azonkivul hogy akkor jottem ra mikor nyomtatas elonezetet neztem...
Nem kell senkinek se turkalni a hard disken... meg kitorolnek olyat ami fontos. -
de nem bonthassa meg a sulinetes gépet 
-
ne vidd a vincsit -
1egesz particiot jelszoval hogy lehet levedeni? marmint mien programmal... vinnem a szervizbe de a multkoriban az autocad-tol kezdve sok mindent elbasztak... -
a hárásót is elírtam ... -
leninvárost elírtad :) -
rajta van a tubusán
-
sokkal jobb 30-an 64-es pályán játszani, mert legalább hozzáférsz a járművekhez, ezt kéne már felfogni
-
Az útitárskrém miből van?
-
nesze -
Valaki nem tudja, hogy hány óra az időeltolódás Ausztráliához képest? -
JagFater #167687 Útitárskrém. :-DD -
amúgy aki észrevesti a képen a kakukktolyást az nyer egy paradicsomnak látszódó sótartót
-
most mi van ? szégyenled hogy mink még tanultunk oroszul ? kárándás, hárádsó, tiszaújváros, -
hö, maga még él ?
-
ezt már megjelenés évében de legkésőbb 2006-ban már itt mindenki megnézte , az meg hogy jó -e vagy sem eléggé szubjektív, talán szinkronosan jobb lett volna ... -
9th ajanlom figyelmetekbe nagyon jo film... -
eugabesz #167681 Köszi.Nem az első szerverünk,tehát van már tapasztalat. 
De minden segítségnek örülünk.
-
win7 ultimate -vagy mast baszarintottal fel?
meg ha 1x jovolt mert kellett elbaszni...?nemertem de jolvan. -
eugabesz #167679 Köszi a segítségeket,majd megoldom valahogy.Egyenlőre a prioritás beállítása marad,mert így működik.Minden más hiábavaló. -
-
JagFater #167677 Én csak simán felraktam, frissítettem a pb-t és jóccaka.
-
Livius #167676 Ha windows 7 akkor a szolgáltatásokban kell engedélyezni a PunkBuster alkalmazását, és a tűzfalon se árt kiengedni azt az exe-t. -
Van amikor a PnkBstrA.exe és a PnkBstrB.exe nevű szarokat is külön ki kell engedni a netre. Nem mindig okoz problémát, nem is tudom, hogy mitől függ, de nekem is volt emiatt problémám többször. Amúgy asszem a windows/system32-ben vannak. -
Livius #167674 Itt egy maplist ajánlat. Ezekről talán nem tünne el a nép az IRAM serveren, mint most egy kubra dam után. Jah és csak a 32-es pályákon. Azon még 10 player talán eltudna addig futkározni, míg nem tellik meg a server. 64-es pálya 64 emberre van, ezt kéne már felfogni, és azt hogy Magyarországon ennyi játékos sose lesz egy serveren. Meg egy ésszerű map sorrend se ártana, pálya tipus meg harcoló felek alapján.
Dalian Plant
Daquin Oilfields
Dragon Valley
Gulf of Oman
Mashtuur City
Operation Harvest
Operation Road Rage
Taraba Quarry
Operation Smoke Screen
Road to Jalalabad
Strike at Karkand
Sharqi Peninsula
Wake Island 2007 -
eugabesz #167673 Cáfolom.Most végeztem vele.Letakarítottam mindent ami BF és ujra raktam ahogy mondtad.
Ez a kép fogadott,egy percen belül a szerverünkön.
-
ámen :) -
Igy van. -
zebrock #167670 semmit nem kell állogatni meg kikapcsolni. simán adminként telepíteni , a peccseket is adminként és amikor kész , működik pb-vel is és soha egyszer nem dobott ki. összes haver is így játszik , és még senkinek sem volt gondja sose vele. -
eugabesz #167669 és még vagy 8-10 féle beállítás..ezek az elsők.. 
-
eugabesz #167668 Windows Defender kikapcs.
Tűzfalon újra átenged és lám... -
Szerintetek mé' nem indul el ez a szar? Win7-em lett, azóta először próbálnám, de baszik működni... BF2+SF+1.5... -
n003 #167666 reméljük is hogy visszajöttök ;) -
Tegnap este jót játszottunk az IRAM-on ,kezd visszatérni a kedvem a bf ezéshez , remélhetőleg a többi öreg jcsr-es is kedvet kap és leporolják a lemezt , mert pubolni igazábol csak csapatban jó , lone wolf stilusban nekem annyira nem jön be. -
ez húlyesság. ha aláznak alázz vissza. -
Nem lenne rossz, de aszongyák nem volt rajta senki olyankor. -
Livius #167662 Az IRAM server jó volt addig amíg ment rajta a sok boosteres pálya, már az is szar. -
Hát én se nagyon értem , max a repülő heli fanoknak jó de arra ott van még Oman wake island stb..., jah mongyuk ott nem 3 db repcsi van ott már tudni kell repülni
-
Az egy fos, Dragon only megy rajta, de hogy mi értelme azt nem tudom.