172102
  • JAG1
    mijaz
  • joebacsi
  • Landor
    BaSZNáD tubifex!
  • joebacsi
    adjon isteneset :)
  • Kovács legény
    mijaza "Valaki kérdezzen rá a többi szóra is má lécci, had legyen teljes a kép. :))))"
  • Running
    Valaki kérdezzen rá a többi szóra is má lécci, had legyen teljes a kép. :))))
  • koschwarz
    mijaza rencergizda?
  • JAG1
    Mijaza BF2?
  • haxoror
    Kérdezz meg egy rendszergazdát
  • Kovács legény
    mijaza a vájdos moncsi?
  • Running
    Vettem egy vájdos moncsit, és nem indul a bf2. Mit tegyek srácok?
  • Running
    Ez nagyon jó, én is mindig ilyen bután szoktam nézni...
  • koschwarz
    milyen szomorú lett ez a kenguru vagy mi
  • JAG1
  • Kovács legény
    .
  • uHs Gerzson
    Jobb reggelt:

• havercsotány
    állt a csávo vagy gugolt mert nem mindegy ?gugolva lehet ,meg álva is ha nem célzol be csak a keresztet tartod a célon ez egy nagy baromság a játékban .
  • TS Zolly
    Hááát ..... :D De nyertünk! :D

• schrank
    kiegészíteném a mondandódat "... már csak spawnképernyőn keresztül észrevettem az álva q jól lövő supportot."
  • TS Zolly
    Eh tegnap cb waron is észrevettem az álva q jól lövő supportot.
  • TS Zolly
    Szebb jövöset. :D
  • kBagyula #127742
    'röggelt!
  • Janek II
  • Promi #127740
    Ki borult a bili?(amugy jogos)
  • DummyBoy
    Melyik Odin?

Amúgy gyógyreggelt!
  • Boxer HUN
    1.) Mivel dolgozni voltam és nem a gép elött punnyadtam, ezért csak röviden. Vedd meg eredetiben! Ha utánna is kib@sz a PB (nem PropanButan), akkor boldogok leszünk, mert egy csíter kulcsal kevesebb lesz a rankedokon.

2.) Ha valaki még 4K -t is sajnál kiadni azért a progiért amit a legtöbbünk 12K -ért vett meg annó, az ne jöjjön már ide vinnyogni a sz@ros warezos f@szságaival!!!

3.) Erre mit ad isten, még el sem tudtam olvasni az új HSZ-eket, megvillantotta magát ez a Balazs 15 nevű okostojás, aki még arra is tehetetlen, hogy rákeressen a Google-ben a refreshforce (nem "efreshforce") és az egyéb 3rd party refresh program kifelyezésre...

Balazs 15:
    B@zdmeg, a cipődet be tudod már egyedül kötni??? Vagy még mindíg tépőzárasat kapsz anyucitól??? Azt már meg sem merem kérdezni, hogy tudja-e, ki volt ...Odin!
  • joebacsi
    punci
  • UnknownAsshole
    jóészakát
  • TS Zolly
    De neki lehet az is nehéz dolog, ha véletlenül tft monitort használ, akkor vissza kőne állítani a frissitést 60-ra. De ha megkérdezi, hogyan kell csipással zúmonyi, isten bíz elmegyek aludni.
  • TS Zolly
    Kapásból egy egész oldalnyi 3rd party refresh problémával foglalkozó posztot találtam.
    Ezért irtam. Ha a tyopikban sem tudsz keresni, várod a választ mint a sült galambot, hiába mondod játszottál már vele, ez a játék akkor sem neked való. Keress valami más egyszerübb játékot magadnak.
  • ColdFire
    "Győzike el fog válni? Ne rijjá transzportcigány hozzá szolások vannak és igy nehéz egy értleems segitséget kérni"

:DDDD
  • Balazs15
    nem lesz az mert ismerem a játékot és már vagy 6 honapja játszom vele..csak nem ezen a gépem hanem egy p3 mason ahol full szaggat de legalább nem vág ki az asztalra
    és Ts Zolly ha legalább te télleg tudod miaz a efreshforce egyéb 3rd party refresh program akkor igazán leirhatnád vagfy vki irja már le mik azok..vagy ezzel az nvidia problémával nem találkozott még senki érdekes...de ugyveszem észre hogy a topicba ha netán hátha vissza tudnám nézni az elözö hozzázolásokat... de kb a fele iylen brümmögés
    Győzike el fog válni? Ne rijjá transzportcigány hozzá szolások vannak és igy nehéz egy értleems segitséget kérni
  • wardogzombie
    zümm
  • Bogdogege

• ColdFire
    még ha OFP, vagy AA lenne O.o
  • wardogzombie
    mér mer nem birja fölrakni?nemtudom mi a nehéz dolog a játékban teljesen átlagos fps semmi több
  • TS Zolly
    Ha a topikban sem tudsz keresni, akkor neked ez a játék túl bonyolult lesz.
  • uHs Gerzson
    wikipedia.org amugy én sem tudom mik azok :)
  • Balazs15
    hát sajnálom hogy nem tudom mi az a efreshforce, vagy egyéb 3rd party refresh program és szentem ezzel te is igy voltál nem ezzel születtél
  • TS Zolly
    Ez a játék nem neked való.