172102
  • schrank
    képek b+ a szó elszál a képeken lehet röhögni
  • schrank
    mee mi van este hattól a júpíszínél ; kijárási tilalom ?
  • uHs Gerzson
    Na hazaértem a Budapest Gameshowból. Találkoztam Odinnal és Chirssel is :). Odin megnyerte a Colin McRae Dirt versenyt én meg szoros küzdelemben nyertem ellen Project Gotham Racing 4 döntőben :)
  • JAG1
    Ha UPC, vagy Wlan-od van, akkor igen...
  • Flister
    öcsém szerint azért mert este többen játszanakXD
    szal akkor most hinnem kellene nekiXDD hmm...XD
  • Flister
    hello
    kb du.fél5 körül kezdtem el játszani, este6ig semmi "baj" nem volt, szinte mindig 18 óra után elkezd laggolni, akármilyen szerverre lépek be, a pingem áltban 40 és 70 között szokott lenni, szal tuti nem attól...
    ... másnak is szokott így lenni vagy csak én vagyok ez a "szerencsés"?XD ... de miért pont 18 után, áltban csak akkor van időm játszani! szal ha vki tud vmit, írjon pls!
  • JAG1
    Csökkentettbe töröld az nvidia drivert, majd reboot, ha bejön a win, friss driver fel.
  • Szathy
    a win betöltőképernyő után teljesen behal a gép, a billentyűnyomásra sem reagál, mégcsak nem is világít (vagy nem is kapcsolható) a num lock, caps lock, stb
  • Janek II
    az a bibi, hogy nem írtad ki aláírásba milyen géped van. Írd ki, és megjavul a játék
  • haxoror
    A vinyón futtasd le azt a bizbaszt ami vinyóhibákat keres!

(kurvára nem értek hozzá de vannak kreatív ötleteim szal kérdezz nyugodtan! )
  • Szathy
    nem tetszik valamii??
  • Landor
    épp bmw m3 challenge-t toltam
    hogy kell zoomolni?
  • Szathy
    megvolt a driver reinstall eredmény nélkül. tippje van valamelyik hardver-kockának közületek?:)
    ráadásul a videókari desktop manager-ébe be sem tudok lépni, h valami ultra-low beállítást adjak neki kötelező lehetőségként következő restartra. ez így viszont nem maradhat soká, úgyhogy válaszoljon, aki tud!
  • Szathy
    valaki légyszi segítsen!
    épp bmw m3 challenge-t toltam, mikor furcsa grafikai hibákkal kifagyott minden (semmi reakció semmire). reset után pedig (egészen azóta a pillanat óta) nem tölti be teljesen a windowst a töltőképernyő után (mikor kijönne a profilválasztás) egyszerűen fekete marad a kép és helló.
    na mármost kép az van, szóval nem videókártya-hiba. a windows csökkentettben hibátlanul fut (abból írok) és a rendszereszközöket is mind felismeri.
    most próbálok legújabb nvidia drivert telepíteni, mert szerintem szoftveres a gond, de segítsen aki tud vagy esetleg már előfordult mert tökömnek sincs kedve reinstallhoz, ráadásul nincs rá szabadidőm.
    kösz, ha tudtok segíteni!
  • Boxer HUN
    Ki szólított???
  • Bogdogege
    Azért az nem
  • schrank
    szeven kecseg
  • wardogzombie
    a hetedik bögre
  • Bogdogege
    Az sem rossz, NorBOSS meg bádogdoboznak
  • Landor
    lol! én azt csak simán Bödögének hívom
  • Matt89
    am meg vegyél vissza ugyesen:D
  • Matt89
    Már megvolt!:) De ne nézzé teljesen hulyének:D
  • schrank
    amikor "hosszúpuska" volt a jelszava akkor azt nem haditechnikailag értette
  • Bogdogege
  • atomboy
    Jelszovaltoztatas? De ne valamelyik kedvenc fegyvered legyen megint...
  • schrank
    akkor te most a Rinpöcse vagy
  • Matt89
    Látod ez emg sem fordult a fejemben:D
  • Bogdogege
    Őszentsége a IX. Halha Dzsebcundamba Bogdo Gegen Rinpocse,
    a mongol buddhisták legfőbb méltósága
  • schrank
    mé ki az a bogdogege
  • Bogdogege
    Ki az a bogdage
  • haxoror
    ...vagy csak simán skizo vagy
  • Matt89
    loool! Ez mekkora:D Vki hasznalja az sg accom:D És janekot kuldte el a faszba... két lehetöség van: - v janek törte fel és élvezi h irkálhat s erre huzza majd h szivatom es szivathasson:D
    - v egy a sok kozul aki utálja, és duplan szidhatja... de am hasznaljatok egézséggel csinálok másikat....
  • havercsotány
    Ennek a szadistának minden lövésére kifingott egy ember, másfél oráig néztem ahogy játszik az is tutko hogy látja az ellenség feliratát .Egyre jobban megy el a kedvem ettöl a csítergazdag játéktól
  • Janek II
    "Szörnyű tragédiába torkollott egy német családfő és fia közötti vita, melynek végére egy elsülő sörétes tett pontot.

Sokan vélik úgy, hogy az erőszakos játékok állnak egyes, főleg fiatalkorúak által elkövetett bűncselekmények mögött. Bizonyos értelemben a mostani esethez is köze van a játékoknak, de nem úgy, ahogy a Jack Thompson félék szeretnék. A patinás Spiegel szerint Észak-Rajna-Vesztfália tartomány Horhausen névre hallgató településén egy 56 éves férfi úgy vélte, kisebbik fia túl sok időt tölt a számítógép előtt. Kérte, majd követelte, hogy hagyja abba, végül a gép kikapcsolásával fenyegetőzött. A fia nem engedett, s így óhatatlanul kitört a perpatvar. Máig tisztázatlan körülmények között került sörétes puska az apa kezébe, ki rálőtt 16 éves fiára. A lövést hallva azonnal odasietett az idősebb fia, ki elvette tőle a lőfegyvert, apját szobájába zárta, majd azonnal értesítette a rendőrséget.
    Az áldozatot mentőhelikopter szállította kórházba, ahol mesterséges kómát idéztek elő nála. A legfrissebb hírek szerint már túl van az életveszélyen."

Biztos bf2-ben mmég nem volt meg az új rangja :)
  • Janek II
    megszólalt a perszóna (érdekes, hogy a szappanoperákba ezt mondják a nőknek, mikor veszekednek, de embert jelent :D nagy oltás...)
  • Landor
    aszondja némber
  • havercsotány
    szemét tróger csalo ez a némber: FLP Badboy
  • Cream78
    Höhö!
    AKB-s aláírás.....
  • Janek II
  • ColdFire
    én, repülömodellezéssel