172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
képek b+
a szó elszál a képeken lehet röhögni
-
mee mi van este hattól a júpíszínél ; kijárási tilalom ? 
-
Na hazaértem a Budapest Gameshowból. Találkoztam Odinnal és Chirssel is :). Odin megnyerte a Colin McRae Dirt versenyt én meg szoros küzdelemben nyertem ellen Project Gotham Racing 4 döntőben :) -
Ha UPC, vagy Wlan-od van, akkor igen... -
öcsém szerint azért mert este többen játszanakXD
szal akkor most hinnem kellene nekiXDD hmm...XD -
hello
kb du.fél5 körül kezdtem el játszani, este6ig semmi "baj" nem volt, szinte mindig 18 óra után elkezd laggolni, akármilyen szerverre lépek be, a pingem áltban 40 és 70 között szokott lenni, szal tuti nem attól...
... másnak is szokott így lenni vagy csak én vagyok ez a "szerencsés"?XD ... de miért pont 18 után, áltban csak akkor van időm játszani! szal ha vki tud vmit, írjon pls! -
Csökkentettbe töröld az nvidia drivert, majd reboot, ha bejön a win, friss driver fel. -
a win betöltőképernyő után teljesen behal a gép, a billentyűnyomásra sem reagál, mégcsak nem is világít (vagy nem is kapcsolható) a num lock, caps lock, stb -
Janek II #127915 az a bibi, hogy nem írtad ki aláírásba milyen géped van. Írd ki, és megjavul a játék
-
haxoror #127914 A vinyón futtasd le azt a bizbaszt ami vinyóhibákat keres! 
(kurvára nem értek hozzá de vannak kreatív ötleteim szal kérdezz nyugodtan!
)
-
nem tetszik valamii??
-
Landor #127912 épp bmw m3 challenge-t toltam 
hogy kell zoomolni?
-
megvolt a driver reinstall eredmény nélkül. tippje van valamelyik hardver-kockának közületek?:)
ráadásul a videókari desktop manager-ébe be sem tudok lépni, h valami ultra-low beállítást adjak neki kötelező lehetőségként következő restartra. ez így viszont nem maradhat soká, úgyhogy válaszoljon, aki tud! -
valaki légyszi segítsen!
épp bmw m3 challenge-t toltam, mikor furcsa grafikai hibákkal kifagyott minden (semmi reakció semmire). reset után pedig (egészen azóta a pillanat óta) nem tölti be teljesen a windowst a töltőképernyő után (mikor kijönne a profilválasztás) egyszerűen fekete marad a kép és helló.
na mármost kép az van, szóval nem videókártya-hiba. a windows csökkentettben hibátlanul fut (abból írok) és a rendszereszközöket is mind felismeri.
most próbálok legújabb nvidia drivert telepíteni, mert szerintem szoftveres a gond, de segítsen aki tud vagy esetleg már előfordult mert tökömnek sincs kedve reinstallhoz, ráadásul nincs rá szabadidőm.
kösz, ha tudtok segíteni!

-
Ki szólított???
-
Azért az nem
-
szeven kecseg
-
a hetedik bögre
-
Az sem rossz, NorBOSS meg bádogdoboznak
-
Landor #127904 lol! én azt csak simán Bödögének hívom
-
Matt89 #127903 am meg vegyél vissza ugyesen:D -
Matt89 #127902 Már megvolt!:) De ne nézzé teljesen hulyének:D -
amikor "hosszúpuska" volt a jelszava akkor azt nem haditechnikailag értette
-
-
Jelszovaltoztatas? De ne valamelyik kedvenc fegyvered legyen megint... -
akkor te most a Rinpöcse vagy
-
Matt89 #127897 Látod ez emg sem fordult a fejemben:D -
Őszentsége a IX. Halha Dzsebcundamba Bogdo Gegen Rinpocse,
a mongol buddhisták legfőbb méltósága
-
mé ki az a bogdogege
-
Ki az a bogdage
-
haxoror #127893 ...vagy csak simán skizo vagy
-
Matt89 #127892 loool! Ez mekkora:D Vki hasznalja az sg accom:D És janekot kuldte el a faszba... két lehetöség van: - v janek törte fel és élvezi h irkálhat s erre huzza majd h szivatom es szivathasson:D
- v egy a sok kozul aki utálja, és duplan szidhatja... de am hasznaljatok egézséggel csinálok másikat.... -
Ennek a szadistának minden lövésére kifingott egy ember, másfél oráig néztem ahogy játszik az is tutko hogy látja az ellenség feliratát .Egyre jobban megy el a kedvem ettöl a csítergazdag játéktól 

-
Janek II #127890 "Szörnyű tragédiába torkollott egy német családfő és fia közötti vita, melynek végére egy elsülő sörétes tett pontot.
Sokan vélik úgy, hogy az erőszakos játékok állnak egyes, főleg fiatalkorúak által elkövetett bűncselekmények mögött. Bizonyos értelemben a mostani esethez is köze van a játékoknak, de nem úgy, ahogy a Jack Thompson félék szeretnék. A patinás Spiegel szerint Észak-Rajna-Vesztfália tartomány Horhausen névre hallgató településén egy 56 éves férfi úgy vélte, kisebbik fia túl sok időt tölt a számítógép előtt. Kérte, majd követelte, hogy hagyja abba, végül a gép kikapcsolásával fenyegetőzött. A fia nem engedett, s így óhatatlanul kitört a perpatvar. Máig tisztázatlan körülmények között került sörétes puska az apa kezébe, ki rálőtt 16 éves fiára. A lövést hallva azonnal odasietett az idősebb fia, ki elvette tőle a lőfegyvert, apját szobájába zárta, majd azonnal értesítette a rendőrséget.
Az áldozatot mentőhelikopter szállította kórházba, ahol mesterséges kómát idéztek elő nála. A legfrissebb hírek szerint már túl van az életveszélyen."
Biztos bf2-ben mmég nem volt meg az új rangja :) -
Janek II #127889 megszólalt a perszóna (érdekes, hogy a szappanoperákba ezt mondják a nőknek, mikor veszekednek, de embert jelent :D nagy oltás...) -
Landor #127888 aszondja némber
-
szemét tróger csalo ez a némber: FLP Badboy -
Höhö!
AKB-s aláírás..... -
Janek II #127885 

-
én, repülömodellezéssel