172102
  • Kovács legény
    szívembőlszótá
  • uwu
    De szerintem tök mindegy, mert a pilóták megérdemlik, hogy a földön gyalázzák őket szarrá.
    Nem értem, miért nem lehet a földön lelőni a repülőt. Ezt a kempet is csak pilóták találták ki, mert hozzá vannak szokva, hogy ha beülnek abba a szarba nem lehet őket lelőni a földről.
    Viszont amikor omanon bombázzák a riverforton spawnoló tankot az teljesen rendben van, mikor meg felszállás előtt szétlőjük őket vérig vannak sértve, és kirugnak a szerverről.
  • JAG1
    Én a pixelezésről beszéltem, nem a látható célokról.
    Fakom tudja, hogy Dalianról látni a hajót. Egyből arra gondoltam, hogy baszom messziről lő olyat, ami elvileg lehetetlen.
  • uwu
    Dalianon simán lehet látni a hjót a partról, az nem számít pixelezésnek.
  • dronkZero
    "amugy ráérös köcsik gulfon gyakorolták howa kell löni, h a partrol kempejjék a kerriert...
    na ez a lámaság, bár elöször wicces wolt, de aztán dühitett, és beléjük kamiztam :P
    azaz dalin, sry:
    http://www.youtube.com/watch?v=q-ubN-pyNzs"

Hát itt bizony Dalianról volt szó, a partról anyahajólövésről.

Szóval akkor kérdezem mégegyszer, hogy láma köcsög vagyok, mert tudom használni az irányzékot a tankon?

Legközelebb az jön, hogy aki ironsightot használ AKval, az is köcsög láma, fujjfujj?
  • Beers
    Operation Peacekeeper v0.2 download!
  • JAG1
    Nem is arról volt szó, amit látsz, hanem ami a pálya másik végében van...
  • dronkZero
    Mondjuk Dalianon nem kell semmi ilyen hókuszpókusz. Van a kínai tank irányzékán egy számozás. A hajót még pont látni, csak meg kell célozni a repülőt az 1-es vonással, aztán bumm. Helit kicsit trükkösebb, mert messzebb van és kisebb, de a repülőket 10ből 9szer el lehet találni.

Az ugye még nem köcsög kockulás, ha tudom használni az irányzékot?
  • wardogzombie
    ha munkahelyröl irsz valszeg irodista vagy azok meg álomvilágban élnek.állj oda a gép mellé és huzz le egy müszakot.nem elég hogy 12órázunk teljesitmény után fizetnek és még a fönökeink hülye döntéseire is rá vagyunk utalva.sajnos azt kell hogy mondjam hogy 10év nem elég ahhoz hogy nálunk egy fönökszerü valaki átlássa a termelési folyamatot gondolok itt arra hogy kiir olyan cikkszámokat pl amit akkor kezdenek felülbélyegezni amikor már szerelnéd vagy gyakori hiba az olyan cikkszámrendelés amihez pl nincs EK.uj anyagoknál káosz a jellemzö mert azt se mi se a fönökeink nem vágják hogy is kéne hogy álljon abba az adott autótipusban.szvsz hiába dolgoznál nem tudsz mert vagy ez vagy az hiányzik a termelési folyamatból és a csoportvezetötöl felfelé senkit se érdekel mert letelik a müszakjuk és huznak haza te meg kapálódzhatsz hogy valahogy javits a százalékodon.a másik érdekes dolog a selejt visszamentés ahol kitaláltak egy gépet valami pneumatikos rendszerüt ami letépi a bilincset a csöröl de mint utobb kiderült ez felsérti a csövet ezért leállitották de fü alatt ugyanugy müködik és ugyanugy megy ki hamburgba a selejt hütöcsö.ennyit a phoenix hungáriárol.
  • wardogzombie
    lehet a szegedi részlegnél emberszámba veszik a munkásokat de én a saját tapasztalatom alapján alakitottam ki ezt a véleményt.
  • kBagyula #128073
    ne bántsd a munkahelyem, idén 20 éve vagyok itt, igaz akkor még Taurus volt... most is onnan írok (még 2 perc azt húzok haza).
  • Beers
    DC-ben MLRS SCUD is tud meglepit okozni :)!
    Bár el alamein m-109-el én is kilövöm az SA-t!
  • JAG1
    Csíter. :-)

Sosem próbáltam, de gondolom Defgun, meg hajó jó lehet erre.
  • wardogzombie
    ugy van contitech hogy dögölnének meg
  • koschwarz
  • Kovács legény
    a profiknak nem kell fólia sem:D
    amugy ez egy elég nehéz dolog ,igazi művészet ,mert pl a wespe mindig hátra gurul lövéseknél ,célszerü ráállni egy fára v falra:D
  • JAG1
    Hát pedig 42-ben úgy begyakorolják ezt, hogy születsz, mire odaszaladnál a tanho', repcsihez, már robban. Beugrik az első születő ellen a főbézen a tankba, és onnan egyből tudja melyik felhőt kell lőnie...
  • koschwarz
    jó hogy a játékokat szórakozás céljából találják ki, nem pedig kockaidiótáknak akik fóliára rajzolják hová kell lőni
  • JAG1
    Csákó rattyanat. :-)
  • JAG1
    Ne mond má, hogy nem ismered a pixelezést?
    A nagy profik minden pályához fóliára rajzolják, hova kell lőni, hogy bizonyos dolgokat eltaláljanak a pálya másik végéről.
    Ezt felrakják a moncsira, oszt jónapot.
  • schrank
    amit élvezettel művel az nem lehet rabszolgamunka
  • Kovács legény
    temegmien irigy
  • koschwarz
    mennyire jólértesültek vagytok
  • Kovács legény
    az egy dolog hogy nem fogaznak ,de megvan az alap rángás a kezükben:D
  • koschwarz
  • 0Fritz0
    Legalább nem fogaznak és minden kedden van tejbegríz.
  • koschwarz
    kizárólag tatáknak kialakított nyugdíjasotthonba...
  • 0Fritz0
    Szexrabszolga? Hmm... akkor jöhet. :D
  • Kovács legény
    vótmá és tanujjá meg linkelni ratyi!:D
  • koschwarz
    téged protezsál valami szexrabszolga munkára...
  • 0Fritz0
    Kép linkelgetős-e vagy? :)
  • uHs Gerzson
    már vót
  • erdos
    www.ffk-wilkinson.com
  • koschwarz
    sárgával írja ki az ellenfélnek is ha commander freggel...de azt most hirtelen nem tudom hogy az gyilokeszközt is jelzi-e...mindenesetre elég ha valaki látja a neved a repcsi felett és összeköti a dolgokat
  • rekettyes
    Azt hogyan tudja az ellenfél megállapítani ha én Commanderként repülök?
  • koschwarz
    ez is ilyen a levegőt eltalálom fos
  • tonyr #128047
    nem ennél woltam ott, de hasonloan nyomta...
  • tonyr #128046
    azaz dalin, sry:
    http://www.youtube.com/watch?v=q-ubN-pyNzs
  • tonyr #128045
    amugy ráérös köcsik gulfon gyakorolták howa kell löni, h a partrol kempejjék a kerriert...
    na ez a lámaság, bár elöször wicces wolt, de aztán dühitett, és beléjük kamiztam :P
  • erdos
    jórreggelt elvtársak, a két koczkakocának meg gratula...