172102
  • uwu
    Te mindíg faszságokat írsz, nagyon gyökér vagy, de hogy kisegítselek a mély sötétségből:

1 Teljesen mindegy hogy egy sászló elfoglalhatatlan vagy nem, ha bombázóval szórják. tök esélytelen bármit is csinálni, és az a felháborító, hogy ezért nem rugnak ki senkit. Viszont mikor elfoglaljuk a világot, és szétlövöm a repcsit, azonnal kirugnak, le se szarják, kogy előtte 10-szer lekempeltek a tankos zászlón.

2 Amikor a multkor kirugtak a szerverről te úgy bombáztad a főbézt, hogy nem is volt zászlótok, az egész csapatod szopott a hajón, és arra várt, hogy valaki kijusson. Te ki is jutottál, és nem adtad meg a lhetőséget, hogy rádspawnoljanak, mentél fregelni.
  • JAG1
    Szenkjú...
  • MattX
    Igazaból a release 2 ota is rengeteget javult ez a verzió! Annyiban érezni h beta, hogy a gépeken 40-50 fps felé nem megy! ami egyértelmu h azert mert béta, nem az optimalizálásra mentek...! De am a játékmenet már teljes, minden a helyén... Király!xD
  • uHs Gerzson
    az mi?
  • JAG1
    Az sosem jön ki...
  • Kovács legény
    FH2 kijön nem lesz mááááááááás
  • TS Zolly
    Ja a kivégzésük miatt. :)
  • uHs Gerzson
    Melóhely: gazdag szülő gyermekeként kell születni :)
    Fecske: kb. attól függ hányan kezdik el levadászni egy lőtér közelében xD
    zuum: azt csak a pancserek használják :D
    Foglalás: térképen lehet látni hogy mely helyeket lehet elfoglalni, amikor odaérsz bal alul van egy zászló ami mutatja mikor kezdtél el foglalni. A gyárakban és bunkerekben van egy nagy tv ami mutatja hogy ál a zászló foglalás.
    Spawn point: Térképen keresni kell egy zászlót ami el van foglalva és azt kijelölve lehet oda születni.
    Pontok: ellenség megölése, épületek elfoglalása. Ha átmész egy másik szerverre akkor újrakezded a pontgyűjtést.
  • JAG1
    Egy olyan melóhely érdekel, ahol semmittevéssel jól kereshetek.
    Az is érdekel, hogy mennyi egy töketlen fecske repülési sebessége...:-)

Hogy kő zúmolni? :-)

Na, szal hogy foglalok? Hogy lehet spawnpontot választani?
    Pont mitől nő? A Pontok elvesznek, ha kilépek egy szerverről?
  • schrank
    azt vettem észre hogy a pontoknál a döglött ufók leveszik az energiát vagy mi
  • uHs Gerzson
    Mindjárt írok csak kajálok :)

Addig írd le mi érdekel.
  • schrank
    az hogy én nem használok írásjeleket nem vonatkozik rád hogy te ne tedd őket a megfelelő helyükre olvasás közben hogy értelmes szöveget alkotva gyarapítsd szegényes szürkeállományod zeg-zug-ait
  • JAG1
    Navégre, itt az emberem, szenvedek itt szekrénnyel. :-D

Meséljél csak koma...
  • JAG1
    Ejjj b+, te írtad lámpi... :-)

"amit felveszel vagy megveszel ezis minusz pont"
  • uHs Gerzson
    Nem vesztesz vele.
  • schrank
    ja ha stukkerba mész be az otp-be akkor is levonják a számládról a fizut ?
  • JAG1
    Azt értem, hogy ölni kell a pontért, :-) de ha felveszek a földről, az is vásárlásnak számít?
  • schrank
    hát ha már meghaltam egy körön belül volt olyan hogy még a shotgun-t sem tudtam választani annyira nem volt pontom de ahogy felvettem egy sniperpuskát egy halott mellől és csinátam 6 killt bármilyen fegyót választhattam bármilyen kieggel én nem akarok ördögöt festeni a falra de ugyan ez a rendszer lesz a cod 4-ben is és szerintem már az összes komolyabb fps-ben még a mieinkben is
  • JAG1
    Ha felveszem, akkor is levon?
    Jahh és ha átmegyek másik szerverre, akkor buktam a pontjaimat?
  • JAG1
    Ha nem kapcsolsz szpídi gonzáleszbe, akkor nem gyorsabb, mint a BF.
    Mit vársz egy űrös gémben? IFA hangot?
  • schrank
    az a baj hogy akár minden kaszt lehetsz egyszere sniper AT amit felveszel vagy megveszel ezis minusz pont
  • schrank
    azé a hype videktől messze van pedig én high-on nyomom igaz ez dx9 a veryhigh lesz a dx10
    amúgy a fizika vagy micsoda kb a etqw szintjén van ami nekünk bf-eseknek túl gyors mindenki rohangál meg minden mozgás túl gyors és az összes járműnek nájkrájder hangja van bezzeg bf-ben a hummer az gurgulázik a vodnyíknak meg UAZ hangja van azé játékélményben még ez is a kvékeseké mint a mienk
  • JAG1
    Néha zizeg itt-ott a textúra, meg felborulnak magugktól a jeepek. :-) Egy pálya van, de az jó nagy. Amúgy sok bággal' így hirtelen nem találkoztam.
    Hiányoznak a kasztok, meg sniper paradicsom, de jólesz ez.
    Eerzsinek sztem több tapasztalata van. Én pölö tankba még nem is ültem.
  • mNzJean
    érződik rajt ,hogy csak béta verzió ? Jobb szeretem a hivatalos demokat.
  • JAG1
    Akkor indítom a listát.
    Nekem bejön, így elsőre.
    Persze egyelőre nem sokat toltam. Meg sok a véridióta, de majd meglátjuk...
  • Kovács legény
    gyóóóóóóreggelt
  • rekettyes
    Na a FarCry multiját mindenki szidta erről viszont még nem hallottam rosszat.Ráadásul itt még járművek is vannak.
  • SigS
    Összeállíthatnánk egy listát azokról az emberekről...
  • JAG1
    Álláhábbáh...

Sztem jó lesz ez. Sokan át fognak nyargalni rá, ebben biztos vagyok...
  • uHs Gerzson
    #128207: már vót :)

#128211: kipróbálnám ha le lehetne szedni a fileplanetrel, de mivel csak fizetős emberek juthatnak hozzá a béta fájlhoz így kampec :)
  • TS Zolly
    Adjon az isten szebb jövőset! :)

Ez csak egy olyan játék, ami FarCry és a doom4 sorsára jut. Szépnek szép. de igy idő után a kutya sem fog vele játszani. :)
  • joebacsi
    pájinkásat
  • schrank
    kipróbáltad a frontline bétát mert ha nem akkor add nekem "te kis ...teee"
  • schrank
    jja lehet a snájperrel zummolni 4x és 10x
  • atomboy
    Pukiztal?
  • schrank
    sokkal könnyebben kezelhető játék mint a etqw (ami kezelhetetlen ) kibaszott sűrű növényzet vaddisznó a hangefektek még én rájöttem hogyan kell fegyvereket fejleszteni és a sznájper kemp ilyen környezetben
  • schrank
    vótmá ?
  • uHs Gerzson
    wardog: ahogy látom már lejárt a kulcsosztás :(

Havercsotány: Itt le van írva minden :)
  • bLuR17
    pedig nem mert erőltetve se tudok ilyen szarul írni mint ez a gyerek :D
  • SigS
    Ezt a videót nemrég kaptam, egyszer érdemes végignézni

Megasztár