172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Landor #128328 oman+hind xD -
-
Korpsweb #128326 Én odabaszok, de annak nem fogsz örülni
-
Piszkosnak ítéltem meg a topicot ezért blurt elkezdtem kitakarítani, elnézést a többiektől, hogy ez nem történt meg előbb. -
most sirjak ? -
Ő is az Oman öbölnél lakik???
(Bocsika...)
-
oman + chopper
-
Látszik igen erős volt a felhozatal a zellenségnél
-
GameOverrr #128318 "hogy rühellem az ennyire önző játékstílust..."
Sok mindent lehet rám mondani, de hogy önző vagyok, azt nem. Fociban is még a gólvonalról is lepasszolom a labdát, ha a csapattárs jobb helyzetben van. Itt is szeretek csapatban játszani, és szívesen alárendelem magam a csapattársaknak, de csak akkor, ha ők is odabasznak.
-
MattX #128317
-
-
Pont most van egy ilyen légy a szobámban lol.
OFF: ez a légy amúgy szerintem direkt azért van itt, hogy felbassza az agyamat. Wake-n vagyok és össz. kettőt öltem, mert ez a szemét vagy a kezemre, vagy a monitorra szállt.
ON -
Korpsweb #128314 hehe ez jó...tényleg olyan :D -
Az a baj, hogy nem fogja fel, hogy a lófaszt nem érdekli a problémája... -
GameOverrr #128312 
-
round 1
-
Mindenki unja, de unalmas elhajtani... olyan mint a légy: csapkodod de kurvaanyját csak visszajön
-
MattX #128309 Van mire öcsi... veled szemben! Kezdem unni h te osztod itt az eszet... -
GameOverrr #128308 "Az a felháborító hogy két és fél év alatt nem tanutál meg rendesen löni"
Ez igaz, minden más a LOL kategória. Élen a nagyképű, lenéző stílusoddal.
-
MattX #128307 Az a felháborító hogy két és fél év alatt nem tanutál meg rendesen löni, csak tetves járművekben növeszted a picsádat...s még mindig az a kemény nálad aki ranked serveren nagy k/d-t varázsol, nagy ranggal, nagyranguak ellen!Ugyanis a te agyadban még mindig ez a skill... no comment vagy és voltál mindigis! #low -
GameOverrr #128306 Még valami: Lehet választani: Te kapsz idegbajt a bombázóktól, vagy az ellenséges bombázó kap idegbajt tőled vagy egy csapattársadtól (mondjuk tőlem), amiért az szarrá répeli a főbézen. Ennyi. Ez egy ilyen játék: valaki mindenféleképpen szopni fog. A kérdés csak az, hogy te a f@sz melyik végén leszel.
-
GameOverrr #128305 "1 Teljesen mindegy hogy egy sászló elfoglalhatatlan vagy nem, ha bombázóval szórják. tök esélytelen bármit is csinálni, és az a felháborító, hogy ezért nem rugnak ki senkit."
Nem ez a felháborító! A felháborító az, hogy két év után sem tudtad megtanulni, hogy amcsiként nem szabad Omanon tankozni, és egy olyan valami ellen akarsz megküzdeni, ami ellen fikarcnyi esélyed sincs. Ez a felháborító! Meg még az, hogy mindezért másokat hibáztatsz, és találsz ki ordító baromságokat, mint hogy miért nem büntetik meg azokat, akik lelövik az ellenséget egy foglalható zászlónál...
2: Ez ügyben dronkZero tökéletesen leírta, hogy mi erről a véleményem.
-
Akár ezt is akarhattam volna hallani :)
Eddig is nyugodt volt a lelkem, most már mégnyugodtabb.
Attól még mindig érdekel, hogy támogatja-e vagy sem, de nyugodtabb a lelkem :)) -
Szólok Sydacnak, hogy csapja nyakon a komát. :-) -
te normális vagy?
-
Landor #128301 ..és még rá is kontrázik xD

-
Javítottam
-
Landor #128299 vidéki, mit vársz? :DD -

-
+wan !!! wérge tom joyyal szottolni a nubokat, ehö a joytokey prg kell...
1általán érdekel ez wkit, w mindenki moyzéwal tojja a dzseteket ? -
Afrancba, lebuktattál. :-) -
Nem én vagyok a Malvin, de JAG sem, mert definíciószerűen Malvin tudja. Mi meg nem.
:P -
Najó, leszek én Malvin, de a választ nemtom. :-) -
nem, nem! Klegény a Zolly csaja, Ő a Malvin. :DDDD -
Nem, Roger a Malvin. :-) -
Akkor mostmár azt is tudjuk, hogy Zero = Malvin! :D -
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Te ratyi teeee! -
Nem, nem támogatja, jól teszed, ha nem olyat veszel, úgysem lenne kihasználva.
Most megnyugodott a lelked?
(Fingom nincs ám, hogy támogatja-e, de ezt akartad hallani, nem?) -
Akkor
Malvin: A bf2 Támogatja a force feedback-et a joystickokban?
Úgyse olyanom lesz, de azért érdekel.
-
TS Zolly #128287 Kérdezd Malvint, ö tudja.