172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Most akkor egy pár hétig zsíroskenyeret esztek 
-
Plusz 1 szavazat...
De moré ászontá üvé nyócat ér vagy tízét
-
L1F2-A2A3-M3S4-A4Z5 -
Seten #128529
De igen. :) Pláne, hogy a múlt héten kikapcsolta a szolgáltatóm a tv-t meg a netet mert el voltam maradva két havi számlával. :)
Most már megint van!
-
Parancsolj:
noitide-exuled-2-dleifelttab
-
uu6d-dg43-gguy-34hu-67o8 -
TS Zolly #128526 Baszni nem akarsz????? -
oroszlan1 #128525 Sziasztok!
Valaki adja már meg legyenszives a Battlefield 2 Deluxe Edition telepítő kódját. Már kipróbáltam egy rakást, de egyet sem fogad el. -
-
ez szerintem sokkal érdekesebb statisztika
-
sátán , nem mondod hogy még mindíg nem juttottá ötrő a hatra b+
-
Seten #128521
Üdv! Vki adna msn-címet amin kérdezhetnék tőle a MP-rel kapcsolatban?
[email protected]
(Nem akarok itt feleslegesen láma kérdéseket feltenni. :)
-
na ha valaki akar vele játszani egy csapatban akkor itt sasolhatja hogy mikor lehet -
Na jó persze vannak ilyenek, de ez visszafelé is igaz. Vannak olyanok akik karkandon nagy "májerek" aztán jön egy igazi conqest map(oman, zatar stb) aztán semmit sem tud kezdeni magával. :)
Tehát szerintem azért ennyire egyértelműen nem lehet kijelenteni, hogy aki conqestezik az infben szar. -
mirő írsz te láma jácottá má 64 karkandon ? mindent a járgányok döntenek el nem az ugri bugri ratyik de még 32-en is a tank apc kombó ledarálja az összes szőrmók AK-s mec-es kecseget
-
MattX #128517 ja es +1 szavazat mr lowskill gameover ellen... -
mp7 elég pontos és nagy tűzgyorsaságú ahhoz hogy konpenzálja a sebzés gyengeségét kötelező unlock mert az AT-s p50 szarnál jobb 
amúgy ha nekem unlokk kő akkó csak kiszemelem az unlok gazdáját aztán átülök a kocsi géppuska fészkibe a többit már a fantáziátokra bízom ...
-
play419 #128514 Hogy tudom kilistázni a magyar servereket? -
amúgy reggelt -
Valahogy én is így vagyok vele, bár én infantryban is néha specops vagyok a G36C miatt.
Egy kérdés: Az engineerrel még nem játszottam sokat, de az mp7 nagyon tetszik. Van értelme unlockolni? -
reggelt -
Mikor mi kell, ha ki kell szálljak a szekérből marad az assi :D! !
Egyébként én inkább a járműveket favorizálom! -
David2006 #128509 az én véleményem szintén:
xD
-
szerintem maradjon. legyen már kérem szépen európai úriemberek és tiszteljük a vélemény-nyilvánítás és a szólás szabadságát!
-
és reggelt -
tünjön el! -
Csatlakozok uwu és boxer véleményéhez!Huljon a férgese
-

-
"Senki nem conquest warozik már!Mindenki tudja h az no skill... "
Remélem ezt azért te sem gondoltad komolyan. Főleg a kijelentés második részét. :) -
TS Zolly #128502 Schrank maradhat, de gémovernek legyen gémover! -
és és kétlábon kúszó féreg-e vagy vagy hernyótalpas -e
-
"dc-snek mondtam magam"
Én még mindig :D! -
nekem kő gémóver
-
pörgős csihipuhira van egy millió játék de a másikra jó és pörgős járműves csihipuhira nincs más csak ez e
-
a medic kaszt sokkal többet árt az infratyiban mint a gyenguska légvédelem konkvesztben
arról nem is beszélve hogy holmi ratyi adminok ne mondják már meg hogy lehet-e kléjmórtot használni vagy sem mert ez a noobság teteje hogy szerveren játszók 90%-a medic és még ezt is tiltják
-
Gameover kiiktatására adott szavazat eddig:
uwu, boxer, platypus, zolly
Ha a többség látni se akarja, akkor demokratikusan eltűntetjük őt is ismét.
Csak írjátok be ki mit akar... -
én mindkettőt szeretem, más élmény mindkettő. nem véletlenül írtam nemrég, hogy ha egy kis pörgős csihi-puhit akarok, akkor infantri, ha meg tankokat felrobbantani és heliket lelőni az égből ezzel a szaros légvédelemmel, akkor meg conq. mindkettő jó, csak más játékstílust követel.
infantriban assault, medic, sniper vagyok, conq-ba meg engi (mostanában kezdem megkedvelni), antitank vagy sepcops. nincs is jobb érzés amikor egy tank ráfut az aknára vagy rátapaszthatok egy-két c4-et, és bumm
szóval szerintem pont az szűklátókörű, aki csak az egyiken játszik.
-
TS Zolly #128494 Egyvalamit mindenki véssen a kicsinyke agyába, főleg over és Schrank barátom! Battlefield egy összetett játék, aminek része az egyszerű gyalogos katona, és a járműávek sokasága. Elöző bf részekben a légvédelem nagyon jó volt, .... de ezt már sokszor kitárgyaltuk. Battlefield1942-ben is volt/van? infantry ladder/kupa. Tehát nem ujkeletü ez. Sőt ha jól emlékszem, desert combatnak is volt ilyen kupa félesége, de ebben nem vagyok biztos. Vijetnámot nem tom. DC-en sem ültem nagyon járműbe ha nem volt muszály, ott az assaultos pályákat szerettem. Lost vilmos, bashrák, berlin, see rigs stb,stb. Páncélosokat inkább átengettem másnak. Mégis bfesenek, dc-snek mondtam magam, és most is, bfese vagyok méga akkor is, ha itt egyesek a gyalogos szkiljük hiánya miatt, lenézik a infet.
-
TS Zolly #128493 Te meg húz már el innen a redves a....ba!!!! Nem veszed már észre magad baszki? -
TS Zolly #128492 Ezt azért mondod te is, mert lüni te sem tudsz az over haveroddal együtt.
Desert Combatban is csak az rpg-vel tudtál valakit is kinyirni gyalogos pályán, pedig ott a fegyverek még halálosabbak voltak mint itt.