172102
  • TS Zolly
    Liberós e vagy? :DDDDD
  • JAG1
    A hideg kiráz gémóvertől, de ezzel egyetértek.

El kell küldeni a csába, de ha nem veszi észre magát, akkor beszívtuk...
  • mNzJean
    Természetesen nem rád gondoltam , de hagyjuk ezt ,mindenkinek joga van itt lenni amíg az SG-s fórumozási irányelveket betartja , senkit sem tilthatunk ki csak azért mert nem tetszik a képe, én nem gameover-t védtem ,meg nem veletek akartam kötekedni ,csak megjegyeztem ,hogy nem korrekt valakit kitenni innen , azért mert fel meri vállalni a véleményét és kiáll a hülyeségeiért.De részemről ennyi , nem akarok feszültséget ebből, lehet nem úgy jött le nektek ahogy gondoltam akko sry.
  • Boxer HUN
    Schrank tényleg a tejfölösszájú kiscicákra gerjed???
  • Boxer HUN
    Neveket...
  • Boxer HUN
    Jó reggelt...
  • Boxer HUN
    Asszem ennyi elég is volt az öntömjénezésből... már harmadszor linkelted be. (Sajnos nem láttam, hogy cheater az áldozat). Amit látni lehet, hogy 10-15 játékos fraggel egy emberen...

Korábban már volt ilyenből vita, bár akkor nevesítve is volt a delikvens, aztán kiderült, hogy mégsem csaló. Úgyhogy nyomatékosan felhívom a figyelmedet, hogy csak BIZONYÍTÉKOKKAL alátámasztott eseteket hozzál magaddal.
  • kBagyula #128609
    Jó reggelt honvédok!
  • koschwarz
  • Kovács legény
    és reggeltet
  • Kovács legény
    ircsád csak ki!!!
  • Running
    Jean: A community érdekében kb 10 embert írtottam már ki innen, érdekes hogy az sose zavart senkit. De nekem mind1 egyébként, nekem csak meló ha mindig az kell lesnem mikor ír ide.
  • havercsotány
  • romi8 #128602
    Nagyon állat ez a kép ami kivan rakva
  • schrank
    miért mert van kiscicám aki szereti a "tejet"
  • SigS
    Meg vannak azok a péniszlámák akik nem ismerik Kubrán a Power spawnpontot...
  • SigS
    schrank langyibangyi?

• schrank
    B+
  • schrank
  • joebacsi
    én a bukakét javaslom :)
  • schrank
    akkor a sok "hogyan kell zummolni" -val micsinájjunk ? nyilvános kivégzés a nyugati pályaudvaron vagy mi ?
  • joebacsi
    schrank szereti az enimölszekszet, mégis megfér a topikban :D
    attó hogy kicsit "másabb" (főleg ha langyosabb, kezd a kk mozgalom ellaposodni ugye :D), még nem kő kinézni :)
  • SigS
    Ez ebben a formában hülyeség
    Sajnos a srácnak teljesen eltérő a véleménye mint a többi embernek ezért sokan támadják (szerintem is egy fasz:) .
    Lehet csinálni saját topikot a saját dilettáns hozzászólásaival és a szerény többség, akinek tetszik, majd odamegy és olvassa...
    Az meg hogy olyan emberek szavaztak... attól még hogy valaki nem ír be, még nem jelenti azt ogy nincs itt és nem olvassa
  • TS Zolly
    Há te még rajtm is túlteszel a szép Magyar szavak rendes használatával.
  • tonyr #128591
    tom h má wolt, de hátha még wki nem látta
    ezt érdemli minden csiter... a többit a wideoban:
    fogjatok össze a kiba**ott n00b lama csiterek ellen, h nem roncsák el más fair játékát !!!
    mi 1x +tettük, és legközelebb is + merjük tenni a jo érdekében
    akinek nem teccik, az csiter, de ha nem akko + mennyen szupermárijozni
  • mesor

• joebacsi
    francba...most milesz a fertőző gennyedző hereherpeszemmel
  • schrank
    bezérta az a kecseg a szpemmertopikot amiben te meg fricc velem ...
  • joebacsi
    jaja, maraggyona gémóver, inkább az ő többoldalas esszéi a sok baromságról (bár őszintén ezt annyira nemtudom, lévén lusta voltam még akármelyiket is végigolvasni :)), mint az újregvérpistik beröffentései :P
    az meg hogy van aki kelti a flémet inkább pozitívum :D
  • schrank
  • 0Fritz0
    Na majd mindjárt jön az erdész és mindenkit szépen hazazavar. :)
  • TS Zolly
    Szavazzunk Koschwarz és Jean ellen is :DDDDDDD
  • havercsotány
    Tartozkodom
  • koschwarz
    egyetértek
  • mNzJean
    bocs GM=gameover
  • mNzJean
    Szerintem meg ez a szavazósdi úgy unfair ahogy van , nehogy már csak az írhasson ide akinek mindenben egyezik velünk a véleménye , mindamellett azt is figyelembe kéne venni ,hogy G.M. már itt van jó ideje eben a topicban ebben a közösségben , és olyan emberek szavaznak ellene akik kb 5X szóltak hozzá össz vissz a topic témájához .
  • Running
    Alapvető tévedés, hogy kiálltak melletted. Ők szeretnek szenvedni, ezért veled sanyargatják az elméjüket.
  • Running
    Utolsó szó jogán, ezt még meghagyom.
  • GameOverrr
    Először is köszönöm mindenkinek, aki kiállt mellettem. Másodsorban meg: Nem, nem érti. Az, hogy itt egyeseket "bosszantok", az legyen az ő problémájuk. Ez egy nyilvános fórum, ha valamihez lesz valami hozzászólnivalóm, akkor le fogom írni a véleményemet, ha tetszik, ha nem.
  • schrank