172102
  • Bogdogege
    PRO Gamer Command Unit
  • JAG1
    Na neeee. Esküdj...
  • tonyr #128740
    lol
    ez a WASD helyett wan
  • JAG1
    Mé? Ez nem egér? :-)
  • Szathy
    mi balkezes ezen? az egér a jobbkézben van
  • JAG1
    Akkó' neköll. :-)
  • schrank
    há-há balkezes
  • kBagyula #128735
    Ez az te lámi:

• schrank
    nekem az enyém már a szívemhez nőtt
  • schrank
    azért ne nagyképüsködj hogy annak az elődje maradjunk csak az "annak az őse" kifejezésnél
  • kBagyula #128732
    Jó egyébként, agyon lehet szkriptelni, de kinek van ideje tökölni vele annyit.
  • joebacsi
    lebutított billentyűzet, kell a fasznakse :)
  • Platypus16
    Hát azt a rengeteg pénzedet ehelyett költheted a gyerekre

Amúgy hogy van a kis drága?
  • kBagyula #128729
    Nekem ennek az elődje van, alig használom. Már sajnálom, hogy kiadtam érte anno a 10k-t.
  • JAG1
    Höhh...ez köll.
  • dicehater
    Akkor még itt van egy friss CoD 4 video, fejlesztoi interju nemi ingame jelenettel tarkitva, itt is foleg az X360-as verziót lathatjuk mukodes kozben

CoD 4 insider
  • haxoror
    Remélem a fullban azért nagyobbak lesznek, a cod2-nek is elég nagy mapjai voltak.
  • haxoror
    omg ezt nem hiszem el, refresheltem a favoritokat erre eltűnt mindegyik ÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!
  • dicehater
    Hat a harom palya amit ki lehetett probalni az bizony kisebb volt mint egy 16-os bf2 map, altalaban 8-10 ember zuzta rajta team dm-ben.

Ime itt meg van egy kis CoD 4 pc info, warning van benne SPOILER rendesen foleg hogy mi tortenik az elso palyan, aki nem akarja elkettyenteni a single player elményt ne kattingasson

CoD 4 elozetes
    CoD 4 elozetes 2
    CoD 4 elozetes
  • haxoror
    Kisebbek mint egy 16-os?
  • uHs Gerzson
    16
  • haxoror
    "Az a baj a CoD 4-el hogy a palyak joval kisebbek lesznek a Bf2-hoz kepest"

Mármint melyikhez képest?
    16, 32, 64?
  • dicehater
    Az a baj a CoD 4-el hogy a palyak joval kisebbek lesznek a Bf2-hoz kepest, nem mintha a CoD 2 palyai mekkorak lennenek. Velemenyem ki kellene venni a Bf2-bol azokat a dolgokat ami még jó benne (leader, Karkand :)) es berakni egy CoD szeru kornyezetbe legalabb olyan gyors es szep grafikaval ami ott van/lesz. Meg a 2142 se rossz az az otlet hogy szulethetsz barhova nem csupan elo leaderre, de hat ott meg a jatek...

En is betudom ezeket a panaszaimat annak hogy oszulok, talan meg lehet bizni a TF2-ben de en meg nem probaltam
  • JAG1
    Crysis szép, meg minden, de ez a vásárlósdi nem jön be.
    Meg valahogy a sebzéssel sem vagyok kibékülve. Betudom a bétának. :-)
    Mindenki bújkál a fák között láthatatlanul. Spawnolok és nincs senki-sehol. Lőnek ezerrel, de senkit nem látsz. :-)
    Szal érdekes. Meg hogy jól kibakjanak a néppel, DX9 alatt nem lesz rombolható a környezet.

COD4 jól néz ki, sok okosság, de félek a szokásos cod fílingtől, a "csak a hent, taktika csapatmunka nuku, lőni nem kell tudni" játékmenettől.
    :-S

Vagy csak én vagyok túl igényes?
    Lehet öregszem?

• DummyBoy
    Én most várom nagyon ezeket a "naccsoda" gémeket, COD4, Frontlines, Crysis, de valahogy a lista elején ott bujkál az FH2 is :) Mongyuk mire kijön, addigra valeszeg lesz netem is :)
  • JAG1
    Jó, hát reméljük a legjobbakat, bár kissé elveszettem a bizalmamat ezekben a hyper gémekkel.
    Crysis is 2 napig volt élvezhető, mostmár uncsi és már most tele van csíterrel.

Az meg sztem nem nagyon működik, hogy publikon szinte teljesen más játékot nyomsz, mint waron. Meglássuk..

[gyüjjönmáaFH2]
  • dicehater
    Nincs mit bar attol felek en is a hype aldozata lettem CoD 4 ugyben mint a Halo 3 multinal - az akkor csalodas nekem hogy meg mindig nem tertem magamhoz Varjuk a demot mint a messiast aztan majd meglatjuk
  • DummyBoy
    Akkor várom a demot :) Köszi az infót ...
  • dicehater
    Ugribugri egyelore nincsen, Xbox360 betaban nem tudsz gyorsan hasalni, meg felallni, legalabb 1-2s kell a testhelyzet váltáshoz, remelem itt nem lesz bunnyhopp tanfolyam. Hajitógép? Azert az RPK nem olyan rossz a bf-ben, at is raktak a CoD-ba is elvileg 6-7 fele support fegyó lesz. Pontosak a parittyák, en gyakran fekszek supportal es lehet aratni, kozelre is jol lehet hasznalni csak ne kapj elotte flashbanget vagy a masik benito granatot mert az mindenkinel van gyarilag. Eddig szerintem az M4 a legpontosabb (sniperral nem nagyon vagyok) de hat varjuk a demot aztan majd lehet mehet a flame
  • dicehater
    Vazze te is vegignyomtad azt? Szerintem iszonyat jo hangulata volt foleg hogy terminator buzi vagyok es varom mar mikor lepik el az eget a hunter-killerek :) Jó kis Terminatoros fps az kellene vagy az lesz a Crysis?
  • dicehater
    Varjal félreérted - ez ugyanolyan publicon kit erdekel mit hasznalsz? Szembejonnek a CoD 4-ben ezek a perkes gyerekek, es sokkal nagyobb elonyben vannak (granatvető rulez mert az is plusz) mint az unlockos hulyegyerek a bf2 publicon. En bizva remélem hogy clan mókánál ezeket KITILTJAK a fenebe, bar en inkabb ilyen perkes "cheaterek" ellen jatszok mint a baserapelő fetisuket kielo nagyerdemü ellen...
  • Running
    Remélem le lehet majd ebben is lőni a holdat mint a t2-s játékban.
  • DummyBoy
    Hmmm .... biztató ... és itt is hamarabb találom el a napot mint a félméterre pattogó ugrabugri majmot, vagy itt valamivel pontosabbak a supportfegyók mint egy hajitógép?

Apropó ugribugri... Van?
  • Kovács legény
    aztán meg az f2000:D
  • 0Fritz0
    Ilyen az is, amikor az alap béjef pályákon pofámba robban a fénygránát. :)
  • Kovács legény
    tök jó amikor beleépitik a csitet a játékba:D
  • JAG1
    "...ha valasztottam egy Red Dot celkeresztet, stabilitas rasegitőt, meg erosebb falonatlovest..."

Nahaggyá...

Ménem választod mingyá azt, hogy dögöljön meg mindenki most azonnal, oszt nem kell szórakoznod holmi lövöldözésekkel...
  • dicehater
    A support nekem nagyon bejott jobban mint a bf2-ben, bar loszert adni magadnak vagy a tobbieknek betaban nem lehetett. De ha valasztottam egy Red Dot celkeresztet, stabilitas rasegitőt, meg erosebb falonatlovest (alapbol majdnem mindennel at lehet loni a vekonyabb falakat ha nem vagy tul messze) akkor aztan mehet a hent, de figyelni kell mert kb 8-10s mire betarazod ha esetleg elfogyna a loket
  • Seten

Nna, most meg azt írja ki, hogy az ön verziója újabb mint a szerveré.
    Ááááá

• Boxer HUN
    Jóóó reggelt a nyulak..., őőő... uraknak!