172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
PRO Gamer Command Unit -
Na neeee. Esküdj... -
lol
ez a WASD helyett wan -
Mé? Ez nem egér? :-) -
mi balkezes ezen? az egér a jobbkézben van -
Akkó' neköll. :-) -
há-há balkezes 

-
Ez az te lámi:
-
nekem az enyém már a szívemhez nőtt 
-
azért ne nagyképüsködj hogy annak az elődje maradjunk csak az "annak az őse" kifejezésnél 
-
Jó egyébként, agyon lehet szkriptelni, de kinek van ideje tökölni vele annyit. -
lebutított billentyűzet, kell a fasznakse :) -
Platypus16 #128730 Hát azt a rengeteg pénzedet ehelyett költheted a gyerekre 
Amúgy hogy van a kis drága?
-
Nekem ennek az elődje van, alig használom. Már sajnálom, hogy kiadtam érte anno a 10k-t. -
Höhh...ez köll. -
Akkor még itt van egy friss CoD 4 video, fejlesztoi interju nemi ingame jelenettel tarkitva, itt is foleg az X360-as verziót lathatjuk mukodes kozben
CoD 4 insider -
haxoror #128726 Remélem a fullban azért nagyobbak lesznek, a cod2-nek is elég nagy mapjai voltak.
-
haxoror #128725 omg ezt nem hiszem el, refresheltem a favoritokat erre eltűnt mindegyik ÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!! 

-
Hat a harom palya amit ki lehetett probalni az bizony kisebb volt mint egy 16-os bf2 map, altalaban 8-10 ember zuzta rajta team dm-ben.
Ime itt meg van egy kis CoD 4 pc info, warning van benne SPOILER rendesen foleg hogy mi tortenik az elso palyan, aki nem akarja elkettyenteni a single player elményt ne kattingasson
CoD 4 elozetes
CoD 4 elozetes 2
CoD 4 elozetes -
haxoror #128723 Kisebbek mint egy 16-os?
-
16 -
haxoror #128721 "Az a baj a CoD 4-el hogy a palyak joval kisebbek lesznek a Bf2-hoz kepest"
Mármint melyikhez képest?
16, 32, 64? -
Az a baj a CoD 4-el hogy a palyak joval kisebbek lesznek a Bf2-hoz kepest, nem mintha a CoD 2 palyai mekkorak lennenek. Velemenyem ki kellene venni a Bf2-bol azokat a dolgokat ami még jó benne (leader, Karkand :)) es berakni egy CoD szeru kornyezetbe legalabb olyan gyors es szep grafikaval ami ott van/lesz. Meg a 2142 se rossz az az otlet hogy szulethetsz barhova nem csupan elo leaderre, de hat ott meg a jatek...
En is betudom ezeket a panaszaimat annak hogy oszulok, talan meg lehet bizni a TF2-ben de en meg nem probaltam -
Crysis szép, meg minden, de ez a vásárlósdi nem jön be.
Meg valahogy a sebzéssel sem vagyok kibékülve. Betudom a bétának. :-)
Mindenki bújkál a fák között láthatatlanul. Spawnolok és nincs senki-sehol. Lőnek ezerrel, de senkit nem látsz. :-)
Szal érdekes. Meg hogy jól kibakjanak a néppel, DX9 alatt nem lesz rombolható a környezet.
COD4 jól néz ki, sok okosság, de félek a szokásos cod fílingtől, a "csak a hent, taktika csapatmunka nuku, lőni nem kell tudni" játékmenettől.
:-S
Vagy csak én vagyok túl igényes?
Lehet öregszem?
-
Én most várom nagyon ezeket a "naccsoda" gémeket, COD4, Frontlines, Crysis, de valahogy a lista elején ott bujkál az FH2 is :) Mongyuk mire kijön, addigra valeszeg lesz netem is :) -
Jó, hát reméljük a legjobbakat, bár kissé elveszettem a bizalmamat ezekben a hyper gémekkel.
Crysis is 2 napig volt élvezhető, mostmár uncsi és már most tele van csíterrel.
Az meg sztem nem nagyon működik, hogy publikon szinte teljesen más játékot nyomsz, mint waron. Meglássuk..
[gyüjjönmáaFH2] -
Nincs mit bar attol felek en is a hype aldozata lettem CoD 4 ugyben mint a Halo 3 multinal - az akkor csalodas nekem hogy meg mindig nem tertem magamhoz
Varjuk a demot mint a messiast aztan majd meglatjuk
-
Akkor várom a demot :) Köszi az infót ... -
Ugribugri egyelore nincsen, Xbox360 betaban nem tudsz gyorsan hasalni, meg felallni, legalabb 1-2s kell a testhelyzet váltáshoz, remelem itt nem lesz bunnyhopp tanfolyam. Hajitógép? Azert az RPK nem olyan rossz a bf-ben, at is raktak a CoD-ba is elvileg 6-7 fele support fegyó lesz. Pontosak a parittyák, en gyakran fekszek supportal es lehet aratni, kozelre is jol lehet hasznalni csak ne kapj elotte flashbanget vagy a masik benito granatot mert az mindenkinel van gyarilag. Eddig szerintem az M4 a legpontosabb (sniperral nem nagyon vagyok) de hat varjuk a demot aztan majd lehet mehet a flame
-
Vazze te is vegignyomtad azt? Szerintem iszonyat jo hangulata volt foleg hogy terminator buzi vagyok es varom mar mikor lepik el az eget a hunter-killerek :) Jó kis Terminatoros fps az kellene vagy az lesz a Crysis?
-
Varjal félreérted - ez ugyanolyan publicon kit erdekel mit hasznalsz? Szembejonnek a CoD 4-ben ezek a perkes gyerekek, es sokkal nagyobb elonyben vannak (granatvető rulez mert az is plusz) mint az unlockos hulyegyerek a bf2 publicon. En bizva remélem hogy clan mókánál ezeket KITILTJAK a fenebe, bar en inkabb ilyen perkes "cheaterek" ellen jatszok mint a baserapelő fetisuket kielo nagyerdemü ellen... -
Remélem le lehet majd ebben is lőni a holdat mint a t2-s játékban.
-
Hmmm .... biztató ... és itt is hamarabb találom el a napot mint a félméterre pattogó ugrabugri majmot, vagy itt valamivel pontosabbak a supportfegyók mint egy hajitógép?
Apropó ugribugri... Van? -
aztán meg az f2000:D -
Ilyen az is, amikor az alap béjef pályákon pofámba robban a fénygránát. :) -
tök jó amikor beleépitik a csitet a játékba:D -
"...ha valasztottam egy Red Dot celkeresztet, stabilitas rasegitőt, meg erosebb falonatlovest..."
Nahaggyá...
Ménem választod mingyá azt, hogy dögöljön meg mindenki most azonnal, oszt nem kell szórakoznod holmi lövöldözésekkel... -
A support nekem nagyon bejott jobban mint a bf2-ben, bar loszert adni magadnak vagy a tobbieknek betaban nem lehetett. De ha valasztottam egy Red Dot celkeresztet, stabilitas rasegitőt, meg erosebb falonatlovest (alapbol majdnem mindennel at lehet loni a vekonyabb falakat ha nem vagy tul messze) akkor aztan mehet a hent, de figyelni kell mert kb 8-10s mire betarazod ha esetleg elfogyna a loket
-
Seten #128704
Nna, most meg azt írja ki, hogy az ön verziója újabb mint a szerveré.
Ááááá
-
Jóóó reggelt a nyulak..., őőő... uraknak!