172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Lehet igazad van, nem értek a fegyverekhez, de COD-ban akkor is túl könnyen pusztul a nép. :-) -
Láttam toltad, de valamiért kibaszott a pb :(! -
sokáig gondolkodtam ,hogy hozzászólnék valami okosat ,de ez jutott csak eszembe.
-
TS Zolly #129175 Rekordom eddig: 6 perc 17 másodperc. :DDDDD
Lesz ez még jobb is.
Aix. Nem jött be. -
TS Zolly #129174 Hazudnák ha azt mondom, ezt most értem. -
Erre vartunk annyira?
-
éljen május elseje
-
TS Zolly #129171 Csinyájják ezt meg ak-val!!! -
hát lehet hogy flémet keltettem a cod 4 totyikban ..opssz.. -
retrózzunk ...
-
haxoror #129168 Pedig de, csak nem mindegy hogy ki lő vele. -
:) kinek a pap kinek lánya -
cod4 ben nincs az a szabadság mint a bfben, olyan mintha egy tréning pályán menne végig az ember és itt felbukkan egy géppityus mukesz meg ot meg amott temeg rohansz mint a hülye
multiba jól el lehet ökörködni de másra nem jó
-
nekem bejött a cod4, zseniális a játék abban, hogy iszonyat pörgős hangulata van. árkádosnak árkádos, dehát melyik játék nem az? (arma)
semmivel nem jobb a bf2 ebből a szempontból.
viszont multizni biztos1000% hogy nem fogok vele.
-
De a cod 1-2ben a fálautómata és ismétlő puskák nagyon jól meg voltak csinálva :) -
TS Zolly #129163 
Sikerült
Pojénos az intro :DDDDDDDDDDDDDDDD -
enné még a a mi infratyink is sokkal játékélményesebb
-
:-) -
hát kiprobáltam én is ezt a játékot(cod4)
közel voltam az epilepsziás rohamhoz ,öreg vagyok mán én ehez a rohanáshoz
-
Nem, persze, egyik sem reális, de az mindenképpen túlzás, amit COD-ba a fegyverekkel művelnek. Elküldesz egy sorozatot a muki felé és tuti, hogy megpusztul...Nem értek a fegyverekhez, de sztem egy sorozatnál, a 3. golyó a plafonba megy, akkorát ránt. Vagy ha nem is annyira, d e tuti nem egy helyre... -
-
haxoror #129157 Nem, ez élőben nyilván úgy megy hogy teljes menetfelszerelésben a kezemben egy géppuskával hosszába belecsapódok a betonba és utána még marad annyi ép csontom hogy célzott lövéseket adjak le és ezt a trükköt 5 másodpercenként újra és újra ellőadhassam mint ahogy azt Karkandon napi rendszerességgel látni...
btw olyat sem mondtam hogy mind ugyanodamegy. -
BF2-be belépsz és ott átváltod, asszem a community-nél...
Vagy a BF2 könyvtrában, a mods/gémneve mappávan van egy exe.
Vagy a BF2 ikonjáról csinálsz egy másolatot, jobbkilkk és Cél-hoz, az exe után beírod ezt:
+modPath mods/gémnév +menu 1 +fullscreen 1 -
Ja ahha, szal ez szted élőben úgy van, hogy fogsz egy mittomén, 3-4 kilós fegyót, amit jobbra-balra rángatva, egyből fejre tartva, azonnal fejes és a 2.3.4.15. is pont oda fog menni...
Haggyámá... -
haxoror #129154 "Jaa, hát szerintem is úgy van, hogy futás közben 200 méterre fejeseket osztasz..."
Ilyet nem mondtam és ilyen nincs is a cod4-ben viszont álló helyzetből legalább pontos a fegyver ami a bf-re nem annyira mondható el, engem pl kimondottan zavar ha nyugisan becélzok valamit és NEM találom el elsőre és nem azért mert bénán céloztam hanem azért mert gyárilag kurva nagy szórása van a fegyvereknek vagy a netkód szar vagy mittudomén. -
TS Zolly #129153 Ne koccogozz baszki! Hanem lökd a segítséget! :P -
Hány éve is játszol ezzel te koccog? :-)
-
TS Zolly #129151 Ja hát én is letöröltem már. Köllött a hely ennek az aix szarságnak, amit nem tudok elindítani. Asztalon ikon nincs, program filesbe sincs, külön szarságot nem rakott fel neki, pálya névre a bfben bellül nem tok rákeresni. :( -
Jaa, hát szerintem is úgy van, hogy futás közben 200 méterre fejeseket osztasz...
Légpuskával sem lőtél soha? Nem olyan egyszerű ám célozni, mint azt a codba megszoktad...
Amúgy az arcnak igaza volt olyan szempontból, hogy nehezebben találtál el valakit, ráadásul nem volt elég lábon lőni, ergó jobban kelett tudnon célozni, ráadásul fejre. -
én addig másztam abban a szingliszarban amíg ki köllött lőni a tankot de ez a szingliszarság nem az én világom úgy hogy lett újabb másfél giga szabad helyem nagyiszexre
-
A msáik inditó izé melett. :-) -
haxoror #129147 "Lőni nem kell tudni..."
Na ezt nem tudom értelmezni, mi az hogy nem kell tudni lőni?
Tényleg annyira zavaró hogy az a kurva golyó tényleg oda megy ahova az ember céloz?
Még jóóóó régen volt itt egy másik arc az meg folyton azt hajtogatta hogy a bf42 sokkal "asszisabb" mert abban jól lehet "asszizni" és a BF2 szar mert abban pontosabbak a fegyverek és azzal már nem lehet jól "asszizni", mai napig nem értem mi a francról beszélt (szerintem ő se), neki az a jobb hogy a fél tárat el kell lőni hogy végre elég golyó találjon a célba vagy mi van?
eh, mindegy, ha a cod4 mulija elég jó akkor részemről átcuccolok oda, a sok idegesítő szarságot kivették végre ami a cod2-t játszhatatlanná tette a számomra szal hawaii
A járműhiány meg nem igazán mozgat meg mert jó egy éve már úgy is infantry-n tolom a cod4 meg eleve arra van kihegyezve szal... -
amíg nincs nyakleves addig nem kapol "másodikat"
-
TS Zolly #129145 Kabe
Mond má me lekenek egy nyaklevest! :DDD -
csináld magad :D -
TS Zolly #129143 Ennek az aix modnak hol a picsben van az inditó izéje???????? -
meg ugy amugyis -
TS Zolly #129141 Nekem is leccsökkent most a sebesség, igy sajna csak egy óra múlva tudom kipróbálni. :P :) -
50 méter egy pisztolynak sem táv... Sniper úgy 800m+.
Többek közt ezért tartom szánalmasnak a csét meg a kodot(is). -