172102
  • schrank
    nesszójába mer szétszedlek
  • schrank
    állítólag azé nem vigyorog a bernadett mert attól ráncosodna de legalább fotózáskor erőltesse meg magát az ...ten bassza meg
  • koschwarz
    nekem a legeslegújabb forceware-rel sem volt bajom a bf2-vel
  • JAG1
    Sztem szoftveres gond lesz.
    Próbálj meg egy régebbi drivert...
  • koschwarz

akkor aggya meg azonnal a telefonszámát
  • atomboy
    Es ha o a novere? :)
  • koschwarz
    ha elmagyarázod neki úgy hogy megértse, kapsz egy ilyet
  • Livius
    Nővérem van. Az a legjobb mikor hisztizik. Azt nem lehet kibírni. De majd elmagyarázom neki hogy ameddig nincs VGAja addig tudja majd használni az Intel integrált VGA-ját.
  • MaskimXul
    Nekem egy éve van fönt az xp, és stabil, inkább nőt dugok, mint nagyiszexes oldalakat lessek
  • koschwarz
    ha öcséd, lenyomod mint a büdössz*rt, ha meg bátyád, add neki a playboy-od
  • Livius
    Nah hát akkor kilopom a tesóm gépéből a szutyok 7300GS ét, azt megnézem azzal. Csak balhélesz hogy belemertem nyúlni a gépébe.
  • koschwarz
    biztonságos az a nagyiszex oldal, ahol nincs se foguk se protkójuk?
  • koschwarz
    mindenképpen egy másik kártyával kellene kipróbálnod a játékot, ha azzal jó, akkor a kártya szar.
  • Livius
    Nah kéne egy kis help srácok. BF2 alatt néha kapok egy szép kékhalált hogy az nv4_disp végtelen ciklusba lépet, és ezért a winfos bla bla bla szokásosam kékhalált dop ki. hozzá teszem kékhalál elött a game megfagy kb 15-20 mp is. A VGA még garis 2008 Júliusig szerencsére. Volt már XP reinstall és a legújjabb Forceware is, de minidg eljön a hiba. Ez eggyértelműen VGA hardwer hiba?
  • willis
    sáááááá lá lá lá lá lá lá láááá
  • TS Zolly
    Ki a redvásokat nem szereti, rossz ember nem lehet. :)

Elcsórtam. :)
  • schrank
    baszod én 3 éve telepítettem aztán azóta megy nem kell minden hétvégén új vindózt rakni ha ismered a biztonságos nagyi-szex oldalakat
  • willis
    tudja, azért telhetetlen
  • atomboy
    Szegeny kutya, ha tudna, hogy egy halalos beteg laba az...
  • MaskimXul
    Látszik, hogy te se bfezel mostanában túl sokat, a serialt csak a telepítésnél kéri
  • willis
    a telhetetlen kutyám
  • schrank
    azért a kardforgatási tudományodon nagy csorbát ejt az a három és fél dioptriás szemüveg az asztalon
  • Szathy
    még egy kis bonbon, ha valaki nem ismerné:

Cigányfajták:

Közönséges cigány:
    Valamennyi cigányfajta közül ez a legelterjedtebb. Hazánkban sokfelé elõfordul, kedvenc tartózkodási helyei: napsütötte szemétdombok, csatornák. Igen veszélyes fajta, irtása több, mint ajánlott! Bármilyen környezetben, pl.: rádióaktív sugárzással szennyezett területeken, vagy mérgesgázzal telített helyiségekben is elemében van. A legszélsõségesebb körülményeket is könnyedén elviseli (sajnos). Fogságban is jól szaporodik. A nõsténycigány egyszerre 6-24 kölyköt ellik. A vemhesség ideje 1-2 hónap.
    Ha kedvezõek a feltételek, ugyanabban az évben 12-24 alom is világot láthat. A a fiatal egyedek hordákba tömörülnek, és kötözködnek, szemétkednek fajtársaikkal és az emberekkel. Irtási tipp: igen nagy kaliberû géppuska, vagy vállról indítható rakéta.

Csöves cigány:
    A legártalmatlanabb cigány, mivel mindig alkohol befolyása alatt áll. Ismertetõjele: a cigányokra jellemzõ sötétbarna bõrszín, émelyítõen büdös, tespedt seggszag. Intelligenciahányadosa magasabb a többi cigányénál, bár az övé is inkább a nullához van közelebb, mint a háromhoz. Éppen ezért kiszámíthatatlan és igen agresszív, de veszélytelen faj. Védekezési tipp: boxer, vagy acélbetétes bakancs. Nem védett!

Döglött cigány:
    A legszelídebb és legártalmatlanabb faj. De sajnos elég ritka. Azért, ha találkozunk ilyennel, pl.: romos házakban, ne felejtsünk rányomni egy szép, ragadós, mélyrõl felkrákogott, zöld túrhát, majd szelíd "Kurva anyádat te mocskos cigány!!!" mondattal hagyjuk nyugodtan magára ezt az igen békés természetû, szimpatikus cigányfajt.
    Szaporítása tulajdonképpen könnyû lenne, csak ez a módszer törvényes kereteken kívül esne (Magnum vagy Beretta). Azért reménykedjünk, hogy egyszer majd ez a faj lesz túlnyomó többségben.

Dolgos cigány: Na, ilyen nincs!

Kubikus cigány:
    A kubikus cigányfajta vezére: a vajda, melyet dagadt teste, drótacél vastagságú nyaklánca különbözteti meg fajtársaitól. Különösen nagy étvágyú ez a faj, de csak munkaidõ alatt. A falkából egyszerre csak egy cigány "dolgozik", a többi árnyékos helyre húzódva figyeli, miközben jóízûen söröznek. Csakúgy, mint a többi cigus, a kubikus cigány is feltûnõen barna testszínnel rendelkezik. Esze nyilvánvalóan nincs. Ha megtámad egy ilyen minket, van egy hatásos módszer, amellyel garantáltan elûzhetjük közelünkbõl. Kiáltsunk rá: Munka! De vigyázat, könnyen összekeverhetjük ezt a fajt az oláh cigánnyal (amit lentebb részletesen ismertetünk), akikbõl ez a kijelentés már egészen más hatást vált ki.

Oláh cigány:
    A leggaládabb, szemét, rosszindulatú, igen veszélyes fajta. Benne minden negatív cigánytulajdonság megtalálható. Ami mozdítható, az nincs biztonságban. Fõ fegyvere a zsebkése, melyet mindenhova magával visz. Kedvenc jármûvük a Lada, amely legtöbbször piros színû, de a Bkv járatait sem vetik meg. Különösen éjszaka aktív. IQ szintje hihetetlenül alacsony, antiszociális, obszcén szavakat elõszeretettel használ. Fõ tápláléka a szotyi, melyet más cigányfajtáktól zsákmány
  • Bogdogege
  • Szathy
    jelentem, az edzésről épségben hazaértem. túlélő nem maradt. most nem ártana aludnom, mert ööö... csak:D de tanulnom kell fincsi törit, hogy bná meg!nembaj
    jó lámulást koczkák:P
  • TS Zolly
    Gondolom, csak egy maradhat.
  • TS Zolly
    Jah, ezt elqrtam, nem kicsit, nagyon. :)
  • dragon11
    Reklám szöveget mióta olvasok én el?az csak azé van,hogy megvedd sose igaz.....-.- azé nem vagyok kezdő x)
  • haxoror
    Szathy a kardos vigilante, én csak a tippeket adom neki hogy hol kezdje!
  • Bogdogege
    Aha ezt vágom, de mi van ha Connor Macleoddal találkozik :)
  • TS Zolly
    Újra tenni havonta????? Ez most komoly? Nekem múlt év szeptember óta van fent. Kipróbálom, hátha. :)
  • TS Zolly
    Mortimer szúrt a kardal te szerencsétlen. Mivel Haxi kardal fog graszálni fényes nappal, igy aggodók érte, nehogy találkozzon egy redvással, mert akkor lekell, hogy szúrja, márcsak a nosztalgia miatt. Ám ha leszúrja, több évet kaphat Haxi, mint egy csoportosan elkövetett gyilkosság redvás résztvevői. Bár Mortimer is egy redvás. Haxoror ugyi te nem vagy az??? :DDD
  • atomboy
    Nem macik?
  • Fujiryu
    Akkor lehet ez az oka a sok lelőhetetlen porzó csíterednek:D Pár havonta nem árt újratenni
  • Fujiryu
    Remélem a reklámszöveget nem olvastad végig(és nem ez alapján veszed meg), mert egy szó se igaz belőle:D A kedvencem:
    "A Battlefield 2-ben debütáló új, fizikai jellemzők megmutatják, hogy egy adott fegyver milyen hatékonysággal törhet át különböző vastagságú és anyagminőségű falakat, akadályokat – a játékosoknak így meg kell tanulniuk és tapasztalniuk a valós fedezék és a takarást nyújtó rejtekhely közötti különbségeket a túléléshez."

Ez kb kimerül abban, hogy az alumínium kerités átlőhető, gépfegyverrel, de a tank ágyúja semmit nem csinál a mögötte álló gyalogossal(a rombolható környezet az kb annyi hogy vannak karkandon dobozok amiket he felrobbantasz rózsaszín nyuszik esnek ki belőle...).Meg vannak helyek, ahol egy bokor átlőhetetlen betonfalként viselkedik...Szóval jójáték ez, csak ne hidd el amit ott írnak:D
  • Bogdogege
    Józsika volt a szerencsétlen te őt szúrták le
  • TS Zolly
    Az Józsika volt te szerencsétlen!
  • Bogdogege
    Csak Mortimerrel nehogy találkozzon
  • haxoror
    Na irány a nyócker!

• Szathy
    dekibebszott jó kedvem van reggelt nektek is!
    most értem haza életem legnagyobb bulijából és a legjobb az egészben, hogy ezt nem írnám le ide, ha nem lenne bennem még a négy sörből, dupla szamóca vodkalikőrből, kaktuszlikőrből és 3,5 deci (!) hubertusból (natürlich ohne hányás:D:D):D:D
    hogy ez mekkora volt, bki!! na MOST nem akarok kocka lenni, mert ennek a mondatnak már a fejemben sem volt értelme:P
    tíz perce jöttem haza és a legjobb: 30 perc múlva megyek megsétáltatni ezt az apró drágaságot, ami enyhén szólva életveszélyes lett (szakértők szt is) mindennapi használatra, de ez engem nem naon zavar vala:D :

drukkoljatok, hogy időben kiérjen a mentő edzésre