172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
gondan #130096 Köszi a választ schrank, de nekem elég lenne max 5 fős szerver is egy baráti társaság részére. -
hát jóreggelet, részemről tök mindegy hogy fél egykor vagy féldélben keltem
-
mé te melyik vagy a nokiás csávó
-
FMP lett a videó :) -
Lol de lámpa vagy ... :)
Mellesleg én se :) Tegnap esti sörözgetés kiverte a fejemből ...
Reggel vékáp, megszarattam a kutyát, összepakoltam a cuccaimat és indulok melóba 5.20-kor ... megyek ... megyek ... mondom, de kurva kevés autó van, ilyenkor már dugó szokott lenni ... emlitem is páromnak ... megyünk tovább ... egyre gyanusabb ... eccercsak satufék, káromkodás ... párom kamillázik, hogy mi van ... felhivom az éccakásokat: "Mennyi az idő most?" ... persze nagy röhögés ... forduljak a másik oldalamra mert még van 1 órám ... bassza + ... RETURN, GOTO 10 ... hazamegyek, mondom már nem fekszem le ... jáccok egy kicsit ... párom bement Tv-zni ...
Na, majdnem el is késtünk :) Utánna fene se figyelte az órát :) -
NEMBAJ, ÚGY SINCS ÉRTELME ÁLLÍTÓLAG AZ ÁLLÍTÁSNAK :) -
BASSZÁTOK MEG NEM ÁLLÍTOTTAM ÁT AZ ÓRÁT 
-
C64 4ever. -
a jobb alsó képen pedig a kóreai néphadsereg bekerítette és megadásra kényszerítte főhősnőnket
-
Hát, nem is a fegyverekkel kell gyakni.
-
Platypus16 #130086 azon, amelyiken az észak-koreaiak megszállják a G-pontot
-
ez mwlyik pályán van 
-
Platypus16 #130084 "ez nem bug, hanem fícsör"
Van egy-két szép dolog benne a grafikán meg a fizikán kívűl (pl. fegyver beállítása, meg a különböző módok), de amúgy nem nagy szám... ja meg jönnek az észak-koreai ferde szeműek és leigázzák a világot... meg nem beszélve arról, hogy szarabbul találnak be a fegyverek, még ha pötyögősre is állítom:) -
bzsoli #130083 Köszönöm Schrank!
Ez a patch újra feltelepítés segített!!! Köszi-köszi!
zsolti -
"...halálfejes szelepsapka ..." 
Gyógyreggelt ... kipróbáltam az agyonhájpolt Crysis-t ... Végre egy másik nívós játékot találtam amiben szarabbak a fegyók mint BF-ben ...
A Stalker után itt a Crysis ... Neszenekem nanoszujit meg 2020-as űberpro elitkommandós ... de hogy a jövő szuperkatonája a jövő szuperfegyvereivel nem tud 20 méternél messzebre pontosan lőni ... Azé kell a Makszimumszpíd, hogy lőtávba érjen? Vagy mijafasznak?
Gyönyörű grafika, jó ötletek, mindenesetre az egyik legjobb Paintballprogi amit valaha is láttam ...
-
ne zavarjál már a magyar atv-n most pont nyerésben vagyok
-
szóval kis nyálas kététű vegyol e? -
ez engem szimbolizál 
de ha már párosodási szándékút akarol
-
ezt nem dugnám -
-
nesze neked fullextrás bringa
-
ez nem cod meg csé hogy ripsz-ropsz összedobunk egy szervert mert még egy 16-os map alá is gép kell meg magas uploadú net arról nem is beszélve hogy felesleges mert szarásig vagyunk szarverekkel EU-ban
-
gondan #130074 Helló mindenki!
Nekem egy olyan kérdésem lenne a Battlefield 2-vel kapcsolatban, hogy a játékban milyen módon lehet internetes szervert indítani.
Válaszaitokért előre is köszönet -
haxoror #130073 Naszóval, miután MINDENT feltelepítettél zárásként rakd fel az 1.41-et újra. -
haxoror #130072 Rakd fel újra az 1.41 patchet -
full extrás canga ...
-
hát ez a hiba hogy egyszer mappek máskor mappok
-
bzsoli #130069 még valami: sima BF2 mappek még most is gond nélkül futnak, csak az EF mappok szívóznak -
bzsoli #130068 Sziasztok!
Frissen vásárolt EURO FORCE kiegészítővel van gondom. A nehézkes (vagyis elsőre nem igazán könnyűnek tűnő, de mindegy) install után végre elindul a BF2. Keresek egy olyan szervert amin a 3 új map egyike fut, meg is van, csatlakozás, és töltés. Megjelenik a gomb, ami után máris játszhatnék, de a rákattintás lehetősége helyett, kidob a szerver és közli, hogy az a server csak módosítás nélküli original BF2-t enged fel magára. KB, ez a lényeg. Error kép mellékelve.
Szerintetek ez mi az úr isten lehet!?
Nem, nem warez game. Mind az alap BF2 mind a SPECIAL FORCE mind pedig az éppen ma vásárolt EURO FORCE eredeti (ez éppen MEDIA MARKT-os), mégis szívok. Mind a 3 féle új mappra ezt kapom, bármilyen szerverre próbálok belépni. Valaki pls help!
-
és sokkal jobbak a szinkron gangok mint az eredetiek
-
én aszt nézem amihez sok síd van
-
Eleg lassan nezed, en mar szeptemberben rohogtem rajta. :)
Ez a legjobb. :)
-
Dikkmá, egy núb. :-) -
a simpson család 18x17-je a wow-osokról szól
-
és többi 3 pályás szaroknak nincsenek unlokkjaik
-
Seten #130061
Jaj, hogy a játék kiegészítője kell! Bocs, bamba vagyok. :§
(A SpecialForce-ot kevertem a spec.ops-sal) Sorry!
Csak fura, hogy az alapjátékban már a másik fegyvert is jelöli mint lehetőséget. (Én meg itt ráizgultam feleslegesen). :)
-
TS Zolly #130060 A gyürük ura. :DDD -
n003 #130059 a logika az hogy alapból csak egy+egy ánlok fegyver van a bf2-ben .. a kiegjében viszont vannak új fegyverek és ha megvásároztad akkor lehet az alapban is neked ijjened :) ... amúgy ha van ismerősöd akinek megvan a kiegje és jáccik pár másodpercet az accountoddal akkor neked is leszenek a plusz cuccok ;) -
add meg a neved jelszavad oszt játszok vele egy kicsit sf-el(ha mered)
-
Seten #130057
Csak akkor oldhatom fel a másikat is? Mi ebben a logika? :)