172102
  • nandorb
    mondtam hogy elmegyek bebaszni a szomszednal... majd esetleg utana jovok oltani:)
  • mackosajt
    segíccsélbenneb+teis
  • nandorb
    toljatok fel 1. helyre a totyikot...ugyis unatkoztatok..
  • mackosajt
    Ha elindul, feltétlen szóljatok.
    Akkor az lesz az anti-statpadding szerver?
  • gbc csabika
    Lehet, h potyázik:P
  • mackosajt
    én nem

mégsem rinyálok a szabályaik ellen.
  • nandorb
    ja te nemvagy IRAM-os?
  • havercsotány
    a 7th majd egy Only TK szervert fog üzemeltetni mindenkit várunk szeretettel!
  • Herold
    +1
  • mackosajt
    Akinek az IRAM szabályai nem kellenek, az ne menjen oda. Ők fizetik a szervert, a saját szórakozásukra.

Érdekesek vagytok b+... nem tudom, pl. a Bulllibrummer-eseknek senki nem rinyál, hogy miért only sniper a szerver. Mondjuk nem is magyarok.

Majd ha fizetitek a saját szerveretek, akkor ott olyan maplist, meg olyan szabály lesz, amit ti akartok. Addig meg törődjetek már bele, hogy nekik ez jó, meg még igen sok embernek.

Nehéz ezt felfogni?
  • Herold
    Ne magadból indulj ki. Nézd meg, mikor találod a legtöbb "populated" BF2 szervert. Biztos nem du. 3 körül.
  • nandorb
    6kor lelepek a szomszedhoz:szlavara es mire vissza jottem jo legyetek...
  • havercsotány
    most igen vagy nem választ vársz?:):)():)
  • nandorb
    az sg ora 3percet siet.
  • Herold
    Te hoztad szóba az IQ-mat. Csak azért írtam, hogy akkor már képben legyél.
  • Livius
    Te most tényleg 30+ os létedre ilyenekkel szórakozol?
  • havercsotány
    kiaz miaz ? má megérkeztünk ?
  • eugabesz
    Jah...elnézTÉK...de nagyon.
  • jappy
    lol ez nem olyan mint a perc? 59 után óra van....
  • jappy
    ték
  • jappy
    ték
  • nandorb
    nem akarsz sokat kicsit?
  • Fujiryu
    NAde, hogy egy kis offtopik legyen, valaki nem tudja, hogy a youtubeos videók végére mit kell írni, hogyha az ember belinkeli valahova(én facebookra szeretném állapotnak) akkor ne az elejéről, hanem mondjuk 4 perc 25 másodperctől kezdje a lejátszást ha valaki rákattint?
  • Fujiryu
    Iq-val menőzni tényleg kemény dolog...Főlegilyen elmés hozzászólások után...
  • Fujiryu
    Egy normális ember pont az esti órákban nem ér rá...
  • Herold
    Ja és mivel nem ismersz, ne próbálj engem minősíteni. Eléggé kilóg a lóláb, hogy már régóta csak a harag beszél belőled, azért írsz tömény baromságokat és vádaskodsz meg sértegetsz. Ennyi vagy.
    Az IQ-m egyébként 138, csak hogy tudd.
  • Herold
    Ha nem lett volna világos, agyilag fejletlenebbek kedvééért arra akartam ezzel utalni Liviusnak, hogy senki ne várja, hogy délután 3-kor teli lesz egy szerver. Az emberek hétköznap leginkább csak az esti órákban érnek rá.
  • Livius
    De észre kéne venni hogy az egész config azér van, hogy minél könnyebb legyen az IRAM-osok élete a serveren.
  • eugabesz
    Miért ne.Itt megteheti.Büntetlenül.Ezt próbáltam itt | #167926 ecsetelni.
  • Fujiryu
    Hehe. Nem attól tanul meg valaki játszani, hogy reggeltől estig a gép előtt ülne. Egyszerűen a hozzáállás az ami kell.Te játszhatsz a játékkal még 50 évig napi 25 órát ezzel az IQ-val és mentalitással ami neked van nem leszel soha jobb.
  • Fujiryu
    Itt a statom bazdmeg. Mondjuk ez csak egy este eredménye amikor Barival elmentünk publicolni, de ha ki tudsz fizetni mindkettőnket, egy picivel többe fog kerülni mint amennyit fizetsz a szerverért összehozunk 8as k/d-t infantryban, és érezheted hogy milyen az amikor 2-en megálítotok 10 embert aki megpróbál behúzni egy zászlót :)
  • eugabesz
    2010.02.06.09.48...természetesen.
  • Herold
    Most már fejezd be ezt az alaptalan vádaskodást, kezd unalmas lenni. Senki nem volt kickelve csak azért, mert lelőtt egy iram-ost. Téged azért vágtak ki, mert megszegted a "no fighting commander" szabályt, vedd végre tudomásul és lépjél túl rajta.
    Ne terjesszél szándékosan hazugságot.
  • eugabesz
    Megyek winfost telepíteni...de csak vitázzatok nyugodtan...had pörögjön a topik.
  • Gyusza91
    És mikor telik le a ban?
    És majd kérnék egy NORMÁLIS indokot is.
  • Herold
    Fiacskám, a világ nem csak időmilliomos diákokból áll ám, akik délután 2-kor hazaérnek és tanulás helyett leülnek gépezni.
  • eugabesz
    Majd Te csinálsz olyant,majd Te megmutatod.De addig
  • Livius
    Egy servernek 12 órán keresztül kéne menni úgy hogy folyamatosan van rajta játék és több mint 10 ember, nem este 2 órát 20 emberrel minden második nap.
  • eugabesz
  • eugabesz
    Én játszani járok a szerverre és ennyit tudok.És??Nem lehet mindenki Gyusza,vagy Fuji.