172102
  • Kovács legény
    azt igen ,de nekeünk pl oan van:D
  • schrank
    de az csak analóg tekerős másodikvilágháborús mikrókhoz jó a digitálist baszhatod
  • n003
    ... vagy időzíthető barátnő .. az is néha macerás de megoldás más problémára is :DD
  • Kovács legény
    ha nemtalálsz ilyen mikrót, van egy még egy megoldás ,az időzíthető konektor ,kicsit macerásabb ,de megoldás:)
  • DummyBoy
    Köszönöm az építő jellegű javaslatokat, munkatársaim már megokosítottak pár hasonlóan zseniális ötlettel ...

A Zigasság az (Mármint ami ideát van ...) hogy anno megboldogult legénykoromban a fősulis koleszban ilyen mikrónk volt ... és mire reggel ébredés után végigvakargattuk a vakarnivalót, kész volt a reggeli :)

Na azóta is erről álmodozom :) Csak seholsemnem találok ... gondoltam hátha valaki találkozott ilyesmivel :)
  • TS Zolly
    Agyára sajna nem
  • TS Zolly
    Ezekre a melegvíz tárolokra külön fővezetéket húztak ki paksról.
  • schrank
    mivan nincs a kecóba melegvízellátás
    köztudott hogy a legjobb kávé a 20 éves 120l-es minusz 50l vízkő hajdú bojlerekből készül
  • Bogdogege
    Remélem hatott a szer
  • schrank
    tegnap nem olvastad az afféromat egy marék kullanccsal
  • atomboy
    Ha ejszaka lesz egy rovid aramszunet, akkor cseszheted a reggeli kavet. :)
  • JAG1
    :-D

Jólvan uram, értem uram.

Accaide megen a psd-ket, mert elvesztettem, mikor eladtam a notit. :-)
  • DummyBoy
    Üdv!

Segíccsetek nagyérdemű, mert beletört a guglibicskám a feladatba :)

Mikrót keresek ... de nem akármilyet ... Olyat keresek ami azoknak való akik leggyakrabban a "szundi" opciót használják a mobiljukon ...

Tehát előre programozható mikrót keresek, amit este be lehet állitani, hogy reggel 5-kor kezdjen el nekem egy 2 perces melegítőprogramot ...

Offkorz ójat akarok venni, de hiába lesem a samu, eldzsí meg ilyen oldalakat ... Round Cavity (Gondolom ez a forradalmian új elnevezése a "kerek" fogalmának ...) belső meg elektronikus vezérlés meg mijatököm az van, de ilyet sehol sem írnak ...

kerlek segiccs ... Az első jó megfejtést beküldő szóbeli félnegróban részesül!!!
  • mNzJean
    Jó étvágyat minden kedves kiskecsegnek , csak beugrottam elmondani, hogy szép idő van , én is a kertben épp egy marhapörin dolgozom ,úgyhogy ti is kivonszolhatnátok egy kicsit a jó levegőre erőt gyüjteni.
  • TS Zolly
    He? Hüje köcsög! :P
  • n003
    hax+csótány: hát a megtiszteltetéséér!!! :D
  • Boxer HUN
    Gyere TS-re

• havercsotány
    megyek csuzlizni valahova. ti mikor lesztek fent?
  • Boxer HUN
    köcsögöm szépen a megtiszteltetést, hogy a KK klub tagja lehetek, még ha csak "féllábbal" is...

noob:
    A 131K már annyira nem is, mint inkább a 10K izgatja a fantáziámat...
  • havercsotány
    ja ide suskát vagy lehet bedölni
  • haxoror
    Azoknak fizetnek is!
  • n003
    mörszenerí!!!!
  • DummyBoy
    Gyógyreggelt a köcsögöknek, féköcsögöknek és a köcsögteleneknek is!
  • n003
    meg a Boxinak meg hiányzik még a 131k a listábó
  • havercsotány
    akko mi még kk kadétok vagyunk?
  • Kovács legény
    hivjuk csak élőpajzsnak:D
  • n003
    húzzunk bele me a cod4 a 2. bf meg csak a 7.!!!!!!
  • joebacsi
    te a köcsögség flém-frontharcosa vagy szekrénnyel, és zollyval egyetemben, akik inkognitóban, egyfajta alvállalkozóként szolgálják a KK-t, mert így sokkal nagyobb pusztítást tudtok végezni az ellenfél soraiban...
  • joebacsi
    nem, mert az eddigi tapasztalatok alapján a rögtön teljes köcsögtagságnak általában az a mellékhatása, hogy a delikvens már egyre visszafogottabban lesz köcsög, lévén elérte a köcsögség legmagasabb fokát...ezért tessék csak egyenletesen ugyanolyan köcsögnek lenni a közeljövőben is, és az eredmény nem marad el :)
  • havercsotány
    nekem kanna kell
  • Kovács legény
    én megszavazok egy egészet
  • joebacsi
    te boxi, a kodnégy topikban tanusított derék köcsögösködéseidért, illetve nem utólsósorban a sunyi tékért, a KK úgy határozott, hogy hivatalosan is félköcsöggé nyílvánít!

mivel dzseg annyira köcsög mostanában, hogy még a köcsög jelvényt sem képes viselni, ezért szüksége van egy kis köcsögcsökkentő megmozdulásra a KK érdekében, tehát ő fogja elkészíteni a te KK tagsági vizuális kinyilatkoztatásodat, annak érdekében, hogy elkerülje a közeljövőben várható köcsögtelenítési eljárást, amellett, hogy tüstént visszahelyezi a saját logójára is a köcsögemblémát :)

uff!
  • havercsotány
    ha az ember megkivánja a jó kis fröccsöt száraz cserszegi van de nincs bubis viz akkor soha ne igyad bubis energia itallal mert másnap nem látsz nem hallasz meg ilyenek és az ize is borzalmas elsö korsóig de utánna szokható a kurva számat törtvlona le a kezem amikor kitaláltam hogy ezt iszok
  • Boxer HUN
    Vagy egy egészet??
  • Kovács legény
    popikámat is törölhetik
  • Boxer HUN
    Joetata... megkaphatom noob köcsögének a másik felét???
  • Boxer HUN
    Nekem is töröltek...
  • atomboy
    Reggelt.
  • Kovács legény
    nah huzzuk fel N1re kistopicunkat de izibe!
  • Kovács legény
    a tök inteligencs hszeimet törölték:S