172102
  • Boxer HUN
    Végleges. és szedd le hozzá az 1.1 -es patch-t az oldalukról (NEM AZ 1.2-es-t), mert az 1.1-hez van hotfix exe.
  • Kovács legény
    necodozzámeleflémellek!
  • schrank
    ő nem csak a cod4-be teleportált
  • SigS
    Tudod a buvarcsavo miatt
  • schrank
    3gb-os demó
  • n003
    be.. de nem eléggé havernak most volt szülinapja oszt ittunk náluk pár páleszt amit apósa készített ... csak az a baj ezzel hogy kéne még 2 meccetet készítenem mert kéne holnap az építésznek, de valahogy nemérzem magamban az erőt hozzá - kituggya méé?! :D

Dámmy+Bóxi: most lehúztam valami 3gb-s iso-t az végleges vagy csak a demo?? .. bár majd holnap kipróbálom :))
  • Kovács legény
  • schrank
    " Filigrán:
    Kecses, finom, pici"
    nna majd ha letolom a gatyám bisztos megemlíti :
    - hmmm szintén filigrán
  • JAG1
    Az filigrán te ratyi...
  • schrank
    oké de azért a következő nyugdíjig kivárok
  • SigS
    Bele kell vagni, en se tudom mit jelent, de anyukamek aszontak idosektol csak tanulni lehet
  • schrank
    mit jelent hogy filigránt mert egy öreasszony állandóan ezzel baszogat hogy ő az és hogy az nekem milyen jó lenne
  • TS Zolly
    Kuss! Én mondtam elébb, te átadom a zelső éjca jogát KabeLegénynek is Dzsegnek! :D

Tehát én.
  • SigS
    Mondjuk levalthatnank tenyleg, ugyis reg volt mar itt demokratyikuss nepszavazas.
    Kezdem is egy tartozkodassal
  • schrank
    pártatlan ribanc nincs
  • Platypus16
    Hát mivel Zolly meg JAG meg szekrény is haszonélvezeti jogot gyakorol feletted (értsd: seggbetoszás), biztos számíthatsz a szavazatukra
  • JAG1
    Én haaaad...
    Lécci-lécci... :-)
  • Kovács legény
    szivesen leszek én házigizda ,abszolut pártatlan vagyok:)
  • TS Zolly
    De rég törölt is ilyen hmmm boxer féléket is :P :DDDD
  • Boxer HUN
    Nem hiányzot, (kinek egyálltalán) csak rég makogott be...
  • TS Zolly
    Kőne egy uj gazdi akkor. :(

Pl én! :DDDDDD
  • Platypus16
    Beszippantotta a Lineage 2 lelkes alattvalóival együtt
  • ToCsEk
    oké, thx
  • DummyBoy
    Keress arra hogy BF2 stunt ... vagy flight stunt ... talán ... én gyalokkakukk valék :)
  • schrank
    én adok ilyen linkeket ha te adol nekem zummolósokat
  • ToCsEk
    csá ősbfesek :D linekljetek már valami jó trükkös bf2es repcsi meg heli vidiket, youtuben kerestem de nem találtam semmi jót( oylan is kéne amikor kiszálnak a levegöbe zuhannak majd ujra visszaülnek)
    remélem értitek hogy mit akarok. :)
  • OrionHungary
    Én TK-ra is vetemednék
  • Boxer HUN
    A főmakival mi van???
  • Boxer HUN
    elég oda egy is, ha jó helyre dobja az ember..
  • schrank
    bár nem nagyon vágom a pék szlenget de ha jól értem teljeskiőrlésű hamubasült szavaidat akkor arra próbálsz reflektálni hogy nem éri meg 5 c4-et rárakni a bombára mert nem növeli az aműgy is nagy hatóerejét
  • Boxer HUN
    Mekkora tömeg lenne a repülő mellett, hogy ki vigye fel...
  • schrank
    eszt most megyaek aszt jól kipjóbájom ...
  • Boxer HUN
    Ennek azért már ott van a grafikája!!!
  • Boxer HUN

Be vagy b@szva???
  • schrank
    ne legyé má exibiciónista a jutubon is
    amúgy rákerestem a fuel of warra hogy még mennyit kell aludni a megjelenésig és a sok ratyi olyanokat ír hogy cod 4 koppintás és szilárd meggyőződésük hogy single game és eezért jobb mint a bf-ek mert lesznek benne küldetések és van miért harcolni (fuel) de a pálmát egy kis faszláma kérdezte az egyik FoW tréler topikban hogy ez most ll.vh-ús vagy olyan mint a cod4
  • DummyBoy
    Hmmm ... az elmúlt pár hét 87456234785628 űberdemójából ez idáig a leghangulatosabb és legötletesebb ... lehet benne trükközni ... FPS-nek se rossz, de az időmanipuláció nagyot dob rajta ... főleg mikor megállitod az időt és kiveszed az enemy kezéből a fegyót :)

A Gamestar-on van egy videó a demopálya elejéről, ami azt mutatja hogy oldja meg a problémát egy noob, egy skilled és egy elite gamer :)

Ezt a spoilert csak akkor olvasd el, ha nem érdekel a Gamestar-os videó!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A legjobb, mikor elite gamer lelő egy hordót az emelvényről, az leesik, ráugrik, visszaforditja az időt, és a hordó ahogy visszakerül a helyére felviszi a faszit az emelvényre :)

Ok, keményen szájenszfiksön, de a Crysis suitos dolgainál azért komolyabb ... az se rossz, de ez valahogy hangulatosabb, lehet benne fifikázni ...

Tőccsed le a demót, szórakozzál vele, szvsz nem lesz rosz cucc, ha megjelenik :)
  • n003
    nesze te sokeszű hol van itten tájmsift??
  • schrank
    ez alapján egy krájzisz klón vagy a krájzisz ezé
  • schrank
    jutuben keressé róla videjókat láma
  • n003
    véleményt! ne képeket mert aztat énis tok keresgélni gúglival .. így képekről nemérzem benne az erőt ho jóe