172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
-
TS Zolly #131366 szeretnéd mi? Álj be a sor végére :P -
Akkor lehet tényleg nem a kábelt kell blankolni hanem az embereket :DDD -
Ha nincs boxi akkor csatlakozom a "keresztes ték" háborúért
-
TS Zolly #131363 Ha elvágnád a vezetéket, szaporodna az emberiség :DDDD -
haxoror #131362 (én is schrank hülye képeit várom már mint a "Messiást", kezd a téma kényelmetlenné válni
)
-
TS Zolly #131361 Keresztes háborúban volt. -
Ha elvágnám párotok internet elérését akkor kihalna a bf2 topic, de hogy ezt elkerüljük inkább megkimélem a kábeleket a blankolástól
-
TS Zolly #131359 Hüje vagyol? Hajtunk a tékre, és van eséjünk, hisz Boxi nincs itt :DDDD -
TS Zolly #131358 Szvsz ma már 50 se menne :DDDD -
haxoror #131357 Lehet hogy lemaradtam valamiről de a papok nem szoktak a halálba küldeni embereket. -
kifejtenéd ezt részletesebben is?
-
TS Zolly #131355 Korábban irtam, a papok által küldött háborúk, a XX. században, vatikán által elitélendő cselekedetnek nyilvánították. :P -
faszomat már a sok szabadidötőkbe
-
én állva is annyi vagyok 
(na jó, csak 90 kg) -
nem is vitatható amit mondasz. az ember már csak ilyen vallásos faj, ez is azzal az aggyal jár együtt
, ami megkülönböztet minket az állatoktól. ugyanolyan ősi és mélyen gyökerező, mint a barlangfestmények. és az alapja az, hogy mindig is voltak/vannak/lesznek olyan dolgok a körülöttünk lévő világban, amit sehogy nem tudunk megmagyarázni. erre való a vallás, ileltve pontosabban a hit.
egy vallás = intézményesített hit. az egyház pedig egy vallás világi intézménye. -
TS Zolly #131351 Még nem késő, mert ha nem, pokolba kerülsz! :) -
TS Zolly #131350 Mivel nem vagyok elvakult vallásos, nem járok minden vasárnap misére, de ettől függetlenül vallásosnak tartom magam, akkor szerinted én egy gyenge ember vagyok? Pedig fekve 105 kg a rekordom :DDD -
Mi a különbség, hogy egy pap küld a halálba, vagy egy földesúr?
Semmi, akkor mi érteleme is van? -
szóismétlés rulz:) -
mi is ezt mondjuk ,hogy jók az alapelvek ,igazából alap neveltetéssel megtanulja az ember ezeket már. De az egyház ezek az elvek mögé bújva gyakorolja az erőssebb kutya baszik elvet -
nem vagyok megkeresztelve sem ,mai napig hála a szüleimnek (jól fog ez még jönni:D) -
haxoror #131345 És?
Az ember hierarchikus faj, mindig van valaki akinek hatalma van a többiek felett, inkább jobb az egyház az "örökérvényű" parancsolataival (amik azért valjuk be nem is olyan értelmetlenek) mint egy bekattant hadúr aki az erősebb kutya baszik elv alapján kormányoz (lásd Afrika) -
Magával a vallással semmi gond, nem tudom, olvastad e.
A probléma az egyházzal és azzal a felfogással van, hogy ha nem úgy értelmezed a mesekönyvet, mint én, akkor dögölj meg... -
vallás persze kell az embereknek ,mert gyengék ,nem képesek elfogadni az életüket ,a sorsukat, vagy csak kersik az élet értelmét. Amivel nincs is probléma addig amig nem akarják irányitani az embereket a vallás mögé bújva. -
TS Zolly #131342 Hogy az ember vallásos lesz e, vagy sem, biz nagyon függ a család és a társadalom szerepétől. -
Jahh, az volt, amit ők akartak. Nem mellékesen a hatalom kellett nekik, semmi más. A legnagyobb "gengszterek" voltak mindig is... -
TS Zolly #131340 Na ezért is vannak olyan keresztény felekezetek, kik nem a bibliát használják inkább. -
haxoror #131340 Mondj egyetlen vallás nélküli rendszert ami jó volt az embereknek (nem fog sikerülni) 
Lehet hogy neked és az ismeretségi körödnek nincs szükségetek a vallásra de ez nem változtat a tényen hogy az emberek többségének viszont igénye van rá, a Föld lakosságának 95%-a vallásos, nyilván nem véletlenül.
(plz senki ne jöjjön most a legyes példával, ha az érdekelne hogy finom-e a szar akkor nem a legyeket kérdezném meg hanem egy másik ember mivel én is az vagyok thx) -
ako ennek örömére kabe4:D -
hmmm ezt hijják kapitalizmusnak? amire olyan nagyon szüksége volt a magyar katolikus nemzetnek.
[nemvitatkozikcsakkérdez:)] -
TS Zolly #131337
nesze neked szeretet!
-
maga a biblia onnantól kezdve "bűzlik", hogy egy bizánci császár és néhány főpapa válogatta ki és állította össze azokatt az írásokat, amelyek megfelelnek az egyház "igényeinek"...
az egyház meg...az is csak emberekből áll. -
gyorsabb lett volna a fejlődés a föld lakói 90%ban kiirtották volna egymásat és az a 6millió emberaki megmaradt tök nyugiban élne , neten nyomnák a bf-et és nem beszélnének hülyeségekről forumon:D -
TS Zolly #131334 gyühet -
haxoror #131333 Figy, a zsidókat a fáraók kora óta (amikor még politeizmus volt)mindenhol és mindenki utálta akárhova is mentek, az ő vallásuk bálványa maga a PÉNZ és az ehhez társuló magatartásuk az oka a kirekesztettségüknek btw a zsidó vallás NEM tiltja a gyilkosságot szal ennyit róluk. -
TS Zolly #131333 Akkor tudod mi a külömbség!
Ezért nem hiszem, hogy csak a katolikus, vagy inkább görög ortdox templom zár be éjcakára. -
majd mutizok képet milyen szép freskót csináltam vizsgamunkára:) -
TS Zolly #131331 Pedig igy van. -
akkor menj be egy babtista templomba:)
nekem ne mond ezt tanultam;)