172102
  • mesor
  • TS Zolly
    szeretnéd mi? Álj be a sor végére :P
  • uHs Gerzson
    Akkor lehet tényleg nem a kábelt kell blankolni hanem az embereket :DDD
  • uHs Gerzson
    Ha nincs boxi akkor csatlakozom a "keresztes ték" háborúért
  • TS Zolly
    Ha elvágnád a vezetéket, szaporodna az emberiség :DDDD
  • haxoror
    (én is schrank hülye képeit várom már mint a "Messiást", kezd a téma kényelmetlenné válni )
  • TS Zolly
    Keresztes háborúban volt.
  • uHs Gerzson
    Ha elvágnám párotok internet elérését akkor kihalna a bf2 topic, de hogy ezt elkerüljük inkább megkimélem a kábeleket a blankolástól
  • TS Zolly
    Hüje vagyol? Hajtunk a tékre, és van eséjünk, hisz Boxi nincs itt :DDDD
  • TS Zolly
    Szvsz ma már 50 se menne :DDDD
  • haxoror
    Lehet hogy lemaradtam valamiről de a papok nem szoktak a halálba küldeni embereket.
  • koschwarz
    kifejtenéd ezt részletesebben is?
  • TS Zolly
    Korábban irtam, a papok által küldött háborúk, a XX. században, vatikán által elitélendő cselekedetnek nyilvánították. :P
  • uHs Gerzson
    faszomat már a sok szabadidötőkbe
  • koschwarz
    én állva is annyi vagyok

(na jó, csak 90 kg)
  • koschwarz
    nem is vitatható amit mondasz. az ember már csak ilyen vallásos faj, ez is azzal az aggyal jár együtt, ami megkülönböztet minket az állatoktól. ugyanolyan ősi és mélyen gyökerező, mint a barlangfestmények. és az alapja az, hogy mindig is voltak/vannak/lesznek olyan dolgok a körülöttünk lévő világban, amit sehogy nem tudunk megmagyarázni. erre való a vallás, ileltve pontosabban a hit.

egy vallás = intézményesített hit. az egyház pedig egy vallás világi intézménye.
  • TS Zolly
    Még nem késő, mert ha nem, pokolba kerülsz! :)
  • TS Zolly
    Mivel nem vagyok elvakult vallásos, nem járok minden vasárnap misére, de ettől függetlenül vallásosnak tartom magam, akkor szerinted én egy gyenge ember vagyok? Pedig fekve 105 kg a rekordom :DDD
  • JAG1
    Mi a különbség, hogy egy pap küld a halálba, vagy egy földesúr?
    Semmi, akkor mi érteleme is van?
  • Kovács legény
    szóismétlés rulz:)
  • Kovács legény
    mi is ezt mondjuk ,hogy jók az alapelvek ,igazából alap neveltetéssel megtanulja az ember ezeket már. De az egyház ezek az elvek mögé bújva gyakorolja az erőssebb kutya baszik elvet
  • Kovács legény
    nem vagyok megkeresztelve sem ,mai napig hála a szüleimnek (jól fog ez még jönni:D)
  • haxoror
    És?
    Az ember hierarchikus faj, mindig van valaki akinek hatalma van a többiek felett, inkább jobb az egyház az "örökérvényű" parancsolataival (amik azért valjuk be nem is olyan értelmetlenek) mint egy bekattant hadúr aki az erősebb kutya baszik elv alapján kormányoz (lásd Afrika)
  • JAG1
    Magával a vallással semmi gond, nem tudom, olvastad e.
    A probléma az egyházzal és azzal a felfogással van, hogy ha nem úgy értelmezed a mesekönyvet, mint én, akkor dögölj meg...
  • Kovács legény
    vallás persze kell az embereknek ,mert gyengék ,nem képesek elfogadni az életüket ,a sorsukat, vagy csak kersik az élet értelmét. Amivel nincs is probléma addig amig nem akarják irányitani az embereket a vallás mögé bújva.
  • TS Zolly
    Hogy az ember vallásos lesz e, vagy sem, biz nagyon függ a család és a társadalom szerepétől.
  • JAG1
    Jahh, az volt, amit ők akartak. Nem mellékesen a hatalom kellett nekik, semmi más. A legnagyobb "gengszterek" voltak mindig is...
  • TS Zolly
    Na ezért is vannak olyan keresztény felekezetek, kik nem a bibliát használják inkább.
  • haxoror
    Mondj egyetlen vallás nélküli rendszert ami jó volt az embereknek (nem fog sikerülni)

Lehet hogy neked és az ismeretségi körödnek nincs szükségetek a vallásra de ez nem változtat a tényen hogy az emberek többségének viszont igénye van rá, a Föld lakosságának 95%-a vallásos, nyilván nem véletlenül.

(plz senki ne jöjjön most a legyes példával, ha az érdekelne hogy finom-e a szar akkor nem a legyeket kérdezném meg hanem egy másik ember mivel én is az vagyok thx)
  • Kovács legény
    ako ennek örömére kabe4:D
  • Kovács legény
    hmmm ezt hijják kapitalizmusnak? amire olyan nagyon szüksége volt a magyar katolikus nemzetnek.
    [nemvitatkozikcsakkérdez:)]
  • TS Zolly
    nesze neked szeretet!
  • koschwarz
    maga a biblia onnantól kezdve "bűzlik", hogy egy bizánci császár és néhány főpapa válogatta ki és állította össze azokatt az írásokat, amelyek megfelelnek az egyház "igényeinek"...

az egyház meg...az is csak emberekből áll.
  • Kovács legény
    gyorsabb lett volna a fejlődés a föld lakói 90%ban kiirtották volna egymásat és az a 6millió emberaki megmaradt tök nyugiban élne , neten nyomnák a bf-et és nem beszélnének hülyeségekről forumon:D
  • TS Zolly
    gyühet
  • haxoror
    Figy, a zsidókat a fáraók kora óta (amikor még politeizmus volt)mindenhol és mindenki utálta akárhova is mentek, az ő vallásuk bálványa maga a PÉNZ és az ehhez társuló magatartásuk az oka a kirekesztettségüknek btw a zsidó vallás NEM tiltja a gyilkosságot szal ennyit róluk.
  • TS Zolly
    Akkor tudod mi a külömbség!
    Ezért nem hiszem, hogy csak a katolikus, vagy inkább görög ortdox templom zár be éjcakára.
  • Kovács legény
    majd mutizok képet milyen szép freskót csináltam vizsgamunkára:)
  • TS Zolly
    Pedig igy van.
  • Kovács legény
    akkor menj be egy babtista templomba:)
    nekem ne mond ezt tanultam;)