172102
  • havercsotány
    ein is 55 ért vettem a8800 gts -t 2 hónapja (evga)
  • JAG1
    Pedig most 40-50K-ért árulják a GTS-eket...
  • dronkZero
    Ja! PCI-E van rajta, ha erre vonatkozott a kérdés.
  • dronkZero
    Na, ez most így kicsit sok kérdés... :)

Az a gond, hogy ez egy ilyen összeépített HP multimédiás gép (volt hozzá infrás távirányító, meg rádiós bill+egér, és nem, nem boltban vettem), szal nagyjából semmit nem tudok róla.

A procija Intel Core Duo 2.66GHz.

Az alaplapról fogalmam sincs, amit az Everest kidobott, olyanról még soha nem hallottam. Valami furcsa neve volt. Most nem tudom megnézni, mer' melózom. Majd ~1800h után...

A tápról meg még ennyit sem tudok, amikor szétkaptam, egy pillantást sem vetettem rá... :) Na majd most.

Az mit jelent, hogy "jönnek" ezek a kártyák? Karácsonyi csúcsforgalomra? Faja, pont azt akartam elkerülni...
  • n003
    "és ütik a 8800GTS-t." nemonnyá ijjet me megőszülök .. a nyáron vettem (640mb) 95 ropiéér :(((
  • n003
    a pék aza Boxi aztala .. illetve csak vót mert állítólag továbbképeszte cukor ásszá vagy mi?! :D amúgy nagy segíccség vóna ha elmondanád az okosoknak hogy mijjen alaplapod van-e
    E?
  • JAG1
    Milyen lapod van?
    Milyen Procid?
    Milyen tápod?

Az a baj, hogy VGA-val mindenképpen várnod kellene.
    Jön a 8800GT, a 2900GT és a HD3850.
    Ez mind 40-60K köütött lesz és ütik a 8800GTS-t.

Ramnál új technológia miatt olcsóbb a 800-as. Kisebb az előállítási költség.
    Elviekben megy a 800-as 667-en...
  • HTS s3rg1nh00
    szerintem nyomj egy everestet,aztán megtudjuk:)
  • dronkZero
    Ja, és az miért van, hogy minél töb Mhz a RAM, annál olcsóbb? :)
  • dronkZero
    Köszi az infót.

Kis gyorstalpalót is adtok nekem hardver ügyben? :) Rég volt, hogy utoljára ilyesmivel foglalkoztam...

Milyen videokártyát vegyek? van rá ~45eHUF.

És honnan a pékből tudom kideríteni, hogy az alaplapom milyen ramot tud megenni? 667, vagy 800, baj e ha csak 667-et tud, de 800-ast akarok belerakni?
  • JAG1
    25688 Vatican City, St Peter's square 4. II/504

II. János Pál csöngőt nyomd meg, mert a köcsög nem cserélte még le a kapucsengőn a nevet...
  • TS Zolly
    Hune is lakol? Elmék oda és békáphátod b3!
  • TS Zolly
    Jaaaa :DDD
  • JAG1
    Nem, te dagadt vagy...
  • Kovács legény
    hüleee ,az ember lelkileg gyenge
  • Kovács legény
    ez a két kaszt alkotta volna az élőpajzsot a mindent elpusztitó nagy háborúban>:D
  • atomboy
    Szeged eleg kozel van a nyugatihoz? :)
  • JAG1
    Mistral felejtős nagyon...
    Aqua, Ipon, Aliens a sorrend, de, hogy beszámolnak e, azt nem hiszem, viszont a legolcsóbbak, ebben a sorrendben.
    Zonacomputers, Magicomp, ahol beszámolnak...
  • koschwarz
    nem tudom hogy beszámítják-e, de ez a bolt a kedvencem: aliencomputers
  • koschwarz
  • dronkZero
    Ööö... Tudtok nekem segíteni? RAMot, meg videokártyát akarok venni, és egy relatíve olcsó, nem átbaszós boltot keresek pesten, ahol lehetőség szerint beszámítják a szarjaimat.

Van valami ilyesmi? Nem hátrány az sem, ha közel van a Nyugatihoz...

Mistralba szabad menni? Az kézenfekvő lenne... Régen vettem ott ezt-azt, de aztán azóta hallottam róla sok rosszat.
  • havercsotány
    MINDEN ISTEN EGY FASZLÁMA
  • OrionHungary
    bazzzzzz ezeket az állatságokat honnan szeded?
  • OrionHungary
    Én is ezt írtam más megfogalmazásban.
  • SigS
    Így járnak a lámák

• TS Zolly
    Amit irtál, evangélikus, jehova, református, az nem a kereszténység alapja, hanem a kereszténység egy késöbb kialakult felekezetei. Reformátusok pl a reformácio korátol vannak számon tartva. Evangélikusok is késöbb lettek.
  • TS Zolly
    Ok :DDDDDDDDDDDD
  • OrionHungary
    Kereszténységet és Jézus alakját ne vegyétek egy kalap alá a "Keresztény Egyházzal". A Kereszténység több vallás alapja (evangélikus, jehova tanui, református, stb..) a keresztény egyház pedig csak egy intézményesített formája a vallásnak. Jézus soha nem mondta hogy építsenek templomokat meg szedjenek adományokat. A Bibliára sem érdemes hagyatkozni össze van benne mosva Jézus élete és a zsidó vallás, az egész egy rohadt nagy ellentmondás (ammúgy nagy része bizonyítottan hazugság, Saul zsidó rabbi írta 200 évvel Jézus halála után. Ha komolyabban érdekel valakit a kérdés olvassa el Badiny Jós Ferenc, "Jézus Király a Pártus Herceg" című könyvét, abban részletesen foglalkozik a témával. Ammúgy meg ha kérhetem Jézus ne énekeljen transzfesztita (nem tom hogy írják) hangon buzi számot mert minket keresztényeket sért de lényegtelen is mert 2000 éve próbálják lejáratni de eddig nem sok sikerrel.
  • TS Zolly
    Középkorban nem egyszerü emberek voltak a pápák. Ellenben az akkor már kialakult ortodoxokkal, kik szakították a pápasággal, ott egy szegény ember is lehetett főpopa. De volt europában kettős pápaság is, és ezmiatt háborúk.
  • n003
    nyomjuk le a cod-sokat :DDDD
  • TS Zolly
    Ez volt ugyi a látszat. :)
  • n003
    aha és akkor magy.o.-n kb 10k ember élne, az jólenne nekünk?? :DD (arányosítottam)
    ...és ahogy elnézem a magyar hejjzetet mi csak fogyunk mert itt csak a cigányok meg a b*zik szaporodnak :(((((((((
  • koschwarz
    a középkorban is csak emberek voltak a pápák, és az egyik legnagyobb hatalmi tényező volt az egyház...amelyet tűzzel-vassal-kiátkozással és a más biblia- és vallás-értelmezők kiirtásával kellett fenntartamni vagy növelni.

azért az tisztelendő, hogy ma kimondják hogy 500 évvvel ezelőtt az egyház tévedett és a keresztes háborúk vagy az inkvizíció nem voltak helyénvalók...ilyesmit más vallás képviselőitől még nem hallottam.
  • haxoror
    A Szentföld meg tök véletlen a közel-kelet akkoriban egyik leggazdagabb területe volt, ha a Szentföld a Szaharában lett volna akkor a keresztes hadjáratok meg sem történnek.
  • TS Zolly
    Ááá, nemondmá

Tyopik az első tizben :DDDD
  • uHs Gerzson
    Már annyian rádcupantak, hogy stricinek is túl jó lennél
  • TS Zolly
    A térden álva való szeretésnél is :DDD
  • TS Zolly
    De eredetileg a szent föld visszafoglalása miatt mentek.
    Magyarországon meg is verték a keresztes sereget a Magyar katonák. :D
  • uHs Gerzson
    Kicsiké az elsőbség papi
  • haxoror
    omg az a középkor!

btw mindenki tudta hogy a pénzről szól és eleve a zsákmányért csatlakozott a nép, nem véletlen hogy a keresztesek Magyarországon csak garanciák és őrizet mellett haladhattak át, bölcs királyainknak nem tetszett hogy gyakran már nálunk megkezdték a szent harcosok a fosztogatást :)