172102
  • McKenny
    rfactor fönt van vmelyik torrenten? mindehova beirtam de sehol se szídelik elegen hogy elkezdjem tölteni.
  • Fujiryu
    Mondjuk BC2-ben nem hiszem, hogy sokat fogod használni, mert abban nincs repülő.Helikopterhez meg egér kell az joystickkal nemmenő.
  • Fujiryu
    Saitek Cyborg Evo. USB-set vegyél ne wirelesst. Logitech és a többi az mind egy nagy rakás szar, mert nekem tönkrementek 1 hónap után.Tovább tartott a garanciát intézni, mint amennyit használtam.ODIN, Gaba, GCR mind ilyennel repültek, szóval nekem ennyi elég volt ahhoz, hogy ezt vegyem. 7 ezer forintot megér, mert ha az ember ráérez a repülőzésre eléggé szórakoztató az egér billentyűzet kombó után :)
  • Metalmilitiakid
    akkor már inkább kéne az m24 , a barett erdőben nem jó barát kicsit nagy :D
  • dronkZero
    Áh, ugyan. Vagyunk így ezzel páran, hogy amiben nem lehet embert ölni, az nem is játék...

Az utolsó autós játék, amivel 10 percnél hosszabb ideig elvoltam, az a Carmageddon volt. Egyáltalán nem köt le, hogy ülök egy járműben, és megyek, megyek, megyek, nem történik semmi, megyek, beérek a célba, ahol szintén nem történik semmi...
    Aztán felőlem tökmindegy, hogy nagyon leszorít-e a spoiler, meg hogy elöl vagy hátul fognak-e a fékek, mert az egész nem érdekel, számomra dögunalom... :P

Ez ilyen.
  • joebacsi
    Merevszárnyúakhoz kell bfekbe is joy.
  • McKenny
    airsoft m95 lenne benne xD ilyen 500fpses xD
  • Metalmilitiakid
    nem vmi értelmes neve volt csak nem jut eszembe
  • joebacsi
    LFS?
  • joebacsi
    Na abból én kettőt is kidobtam még annó bf42 idején, 3-4 hónap után bemondta mindkettő potija az unalmast.
    Azóta nem szeretem a legótekket :)
  • Metalmilitiakid
    hát nemtom én 19 vagyok haverom 26 de mind a kettőnknek tetszett
  • Metalmilitiakid
    ú vazze mgnéztem msot 576 oldalán a bc2 gyűjtői kiadást , tartalom 4 jármű 2 fegyver , most elképzeltem kinyitom a dobozt , rám esik egy tank egy heli, 2 kocsi meg egy m1911 meg egy thompson :D
  • Bogdogege
    14 éves kontroller powereknek talán.
  • Metalmilitiakid
    nemtom mibajod van vele az egy igen fasza ki szimulátor
  • Bogdogege
    Forza 2 megvolt xboxra akkora szar mint ez a grid
  • Metalmilitiakid
    ha már mindenképp ilyesmi játékot akarsz ott a Forza 3 na az menő vagy a 2 vagy az 1 sztem bármelyik verné :D
  • nandorb
  • Bogdogege
  • nandorb
    jatszottad a GRID-et? hanem probald ki,nagyon reallisztikus es nagyon igenyel gondolkozast mert van olyan feladatod hogy pl. gyorsulj fel 130km/h es ugy vedd be a kanyart,de viszont a kanyarban akkora sebbesegben lecsuszol es ugyvan megcsinalva hogy nekirepulsz a falnak es vege...
  • endrodiz
    nem PC beállításra gondoltam, hanem versenyautó setup-ra :)) ettől lesz szimulátor..
  • nandorb
    ah,a gep elbirja hanem nekem unalmas,ilyesmi
  • Metalmilitiakid
    meg majd bár most gondolkodtam tuti hogy vmi wtcc is volt benne , sztem a Race sorozat vmelyik részel lehetett , tudom hogy voltak benne pályaautók, voltak f3000 esek, voltak ilyen hotrod szerű izom autók de a régi fajtából átalakítva a 30-40 évekből ezek a maffia fíling autók
  • endrodiz
    ennek valszeg az az oka, hogy nem tudod mi a különbség egy szarul beállított, meg egy jól belőtt géppel menni...
  • endrodiz
  • nandorb
    tudom... barmi szimulatort megunnok,10perc mulva...
  • Bogdogege
    Race 07 GTR rFactor
  • endrodiz
    jah, ez is a momo-s kategória. ezen meg a momo-n töröm a fejem. vmelyik a kettő közül lesz. Mivel jáccol?
  • endrodiz
    néhány példa: rFactor, LiveForSpeed, F1Challange 99-02, Race 07, RaceOn...stb ezek közül lehet valamelyik...
  • Bogdogege
    Nekem ilyenem van , és jókat szoktam vele játszani.

• endrodiz
    sajna 50k-sra még sokáig nem fussa majd bár én is el tudnék viselni egy olyat...
  • endrodiz
    szimulátort írtam töki! Nem NFS... :P
  • endrodiz
    kezdetnek egy momo(13k)
  • McKenny
    megkérdezed melyik játék volt az?
  • Metalmilitiakid
    haverom megvette az 50k s logitech kormányt meg letöltött hozzá egy játékot ami eléggé szimulátor ízű, hát megfelelt egy kisebb előkészítésnek jogsira , tök jól meg volt csinálva benne a sok hülyeség az ellenkormány a kipörgés a satuféknél a kormányozhatatlanság , indulásnál kuplung felugrás nál lefulladt ... igen fasza volt , beletelt vagy 1-2 órába mire megszokta az ember egyáltalán a rendes váltást (váltóutás manuális természetesen :D) közben a kuplung és gáz kezelést , fékezésnél a motorfék miatti visszaváltogatást , kurva nagy élmény , ha lenne rá pénzem én is vennék egyet
  • nandorb
    hany eves is vagy?

Nekem most nincs idegem szimulatorhoz... NFS stb. uncsi...

Only FPS,tobbit kinem allom...
  • McKenny
    hehe, fölentem egy szeróra fél perc alatt lebanoltak mert megöltem vki néddel lol....
  • McKenny
    tescó gazdaságost? anyiért kb
  • endrodiz
    ha nem lesz kivel BF2-zni,mert mindenki BC-zik, akkor inkább veszek egy kormányt 10-12k-ért és szimulátorozok...
  • nandorb
    no heli seat switch hehe

am meg az AUTOADMIN az IRAM-on az durwa... nem seatswitchelek kovetem a helit magam mivel nincs normalis gunner... erre kinyirom a helit az uncap-folott erre megfordulok es kiirja az autoadmin hogy dont attack uncap bases... hat lol.

Mashol uncap folott szabad helit/jet-et leszedni de bombazni nem...
  • McKenny
    10k-t megéri
    am sztem is egy kalap fos lesz.