14991
-
#11656 #11649-ra tud valaki válaszolni mert ezt nagyonn hülyén irták le a FAQ-ban :S -
#11655 akkor azé :D nekemis ezt csinálta aztán beböktem a linket flashgetnek és az lezúzta. -
flashX #11654 firefox -
#11653 Megvárod míg letöltődik, és elmented valami.rar-ként
Másik megoldás: cél mentése másként
Esetleg mozillát vagy firefoxot használsz? -
#11652 tőtőm! htx! -
flashX #11651 nekem csomó szar karaktert hoz be :S -
#11650 Ez újabb :P
És ebbe belehet állitani mijen képformátumba entsen. -
#11649 "Kérdés: Csal ez a szemét gép! Hallottam az anyósom fiának a haverjátol, hogy ez valami catch-up genyóság! Hogy lehet ezt kikapcsolni?
Válasz: Kint a menüben az options/game settings-ben lezúzhatod."
namost eza options/gameplay -ban van ésha igen akkor miarák?
nehézségi szint vagy most miisez pontosa? :S -
#11648 Olvasd el a FAQ - Lééééééééééééééééégyszíves!
[Fenn, a színes bannerben, kék FAQ felirat...!]
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#11647 Hi all!
KIRRRÁÁÁLLLY!olyan fasza hogy van benne elmosódás meg emberek meg...De mégis SZZZAAAAAr(legalább is nekem)mert fel akarom húzni tökig maxra mindent és amikor tudjátok a level of detail.Na, ha azt én 4-en v 5-ön hagyom kurva jól néz ki de ha carrer mód van csak fények vannak. az egész pálya fekete nem látok semmit. a mini-map fasza a fények faszák csak a pályát nem látom. miért?egyébként sapphire radeon 9600 as vmilyenem van mert a dobozán atlantis a vonalkódon pro az 1ik teszetn meg xt mert ugyanúgy néz ki az xt mint az enyém csak az én nyákom zöld.Pls help a detailban.
u.i:azt hallottam esőcseppek is vannak a szélvédőn ha esik az eső,de nekem nincs.Igaz ez?mert ha igen nekem miért nincs? -
#11646 Ez már ezer éve benne van.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
flashX #11645 f12... -
zero_cool51 #11644 megszereztem a Subaru WRX-et. jaaaaajjjjjj de jóóóó!!!!
belezúgtam a hangjába.... annyira király.... -
#11643 ezt ajánlom, mert már regisztrált =) -
#11642 én aszittem van beépitett képlementő cucca na akkor leszedek egy Fraps-et. -
Zici #11641 print screenel vágólapra teszi pl. a paintben lehet csinálni belöle képet
szerkesztés-->beillesztés-->>utána mentés másként és jpg-be mentsd
-
Zici #11640 Valaki aki a faq-t kezeli!
Be kellene írni az elakadásokhoz, hogy amikor már minden megvan(összes verseny, outrun, unique stb.) akkor azért nem lép tovább mert egy bizonyos szintig fel kell tuningolni az egyik autót.Vagyis addig kell tuningolni, amíg meg nem jelenik egy fotózás, majd ha ezt abszolváltuk, akkor kapunk egy url-t, amit megynyerve átlépünk a következö pályára. -
#11639 őőőőő lehet hülye kérdés de mejik gombal kell screenshotot csinálni és ha print screen gombal akkor hova menti a game a képeket? -
#11638 Mondjuk hogy nem lehet!! -
flashX #11637 thx neked, SLICK-nek és ennek az akadékoskodó McGrady-nek aki ha visszaolvasna megtudná a választ.
Hála nektek újra tok játszani! -
#11636 ja és hogy kell megoldani azt h saját zenéket teszek be? vagy ilyet nem lehet? -
#11635 hát nekem sehogy se jött be....nem írt ki failedet a connection stats de semmi jelét se adta h működik-e...vki akinek már bejött eltudja mondani mi lehet a problemo? nekem routerem van de az may hostnál befolyásol nem?
kösz
-
#11634 CSácsá! NEkünk is ez a bajunk,de mi betudunk menna a LOBBY be:) érzékeli a gyereket de a created game -t nem:(( szal segithetne valaki :))) KÖSZ:D -
#11633 http://nfsu2online.uw.hu/
Hejj ... megtanátam :))) -
#11632 Csak egy bizonyos krekkel megy tán ?! -
#11631 Hali
Lehet hogy volt már, és bocsi, hogy nem olvasom el az összes üzit (lusta vagyok, na :) - szóval megszánna vki a megoldással ?
GITtel próbálunk haverral multizni, de amikor csatlakozni próbál mindig megáll a "CONNECTING TO LOBBY" feliratnál. Minden portot továbbítok. Olvastam, hogy helyi hálón megoldja a dolgokat, ha a default gatewaynek beírom a saját IPm, de ez itt nem működik ugye. Pls segítsen vki !
Előre is köszi ! -
#11630 hello, láttam ezt az audio-s betevést...nekem nincs audio mappa, akkor hova tegyem? soundba? -
#11629 a térképen -
#11628 csak nézd meg a csillagot ha van -
flashX #11627 de honnan tom hol találhatom meg a fótózás helyét? -
#11626 Elég egyhez szerezni. Nézd meg, hogy nincs-e olyan DVD borító amit nem szereztél meg (városi vezetés közben "T", aztán kettőt jobbra és ott a szükséges DVD lista). Ha van olyan ami nincs meg, akkor fejleszz fel egy kocsit a megfelelő szintre, szerezd meg a borítót és kész. -
flashX #11625 van az rx7emen unique spoiler, vinyl, performance
most mindegyikhez szerezzek? -
#11624 hi mindenkinek!
szal most azokat az uniq cuccokat minden féle képpen rakd fel a kocsidra akkor kapsz egy fotózást azt megcsinálod és utánna bejön egy URL és azt is csináld meg...
a többi jön magától -
#11623 a FAQ ban levő full mapot valaki feltöltené nekem máshova mer arról a szar srv-ről csak feleképet tölti be eza szar :S -
flashX #11622 Segíjjetek plz!
A faq szerint outrunokat csináltam mert elfogytak a versenyek, és most már van unique vinyl, spoiler, performance de verseny még mindig nincs!
vki help plz! -
Jokk #11621 Üdv!
Miután bejön a játék a kocsik helyén csak fehér folt van semmi más, a háttér szép , jó, nincs vele probléma. A driver frissítve van, a grafikai opciákat kipróbálgattam, de semmi.
Ha valakinek volt hasonló gondja, vagy nagyon ért hozzá írja már le lécci mi a megoldás. Köszi! -
#11620 ja vagy legalább kiszedni lehetne belőle!!!! de még azt se tudom!!! -
#11619 pffff ennyire láma az EA hogy ijet nemlehet benne :S najó marad a winap. -
Vlala #11618 Indíts el egy winampot, aztán rá a gammát... ha jó a hardware, hallani fogod mindkettőt. -
flashX #11617 tehát szerintetek(faq) outrunozni kell ha elfogynak a versenyek.
és mi van a stagek nem teljesített versenyeivel?