Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmuda
Hehe, jó ötlet, de én már betéve tudom mindegyik üzlet helyét. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

RelakS
oks, este megcsinálom, de elõre szólok, hogy mivel nem tudtam az origi textúrákat kivenni, eléggé gagyesz 😄

Mellesleg fogtam, kinyomtattam, és jegyeztem, hogy merre jártam a verdával, mikor boltot kerestem 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Hmuda
Az kira lenne.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

RelakS
Jah, megmondja, hogy melyik kerületben kell keresni. Felrakjak majd egy képet a kerületek nevével, és hozzávetõleges határával? (néha nem ugyan ott szól a határokért

TORO
Vanegy nem ideillõ kérdésem:
A NFS UG 1-ben mi alapján adta a magazinokat? Le van ez írva valahol, mert nekem soha nem sikerült az összes címlap. Esetleg a Unique-ok az 1-bõl?

Hmuda
Az oké hogy telefonon mondja a srác, de pl mikor mondja, hogy a stadionnál van verseny, akkor az elég tág fogalom sajna.

Csori
Erre valaki azt mondta, h telefonon is mondja a helyét merre kell keresni, de angol tudás hiányába nekem marad a keresés. Amit nem találok azt megnézem WorldMap-on, onnan elindít verseny elkezd, esc, restart és akkor a pont is já rá. Ha rögtön végigfutod nem ad pontot.

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

Hmuda
Nem lehet, megpróbáltam. Unique spoilert nyertem a TT-re, de a többire nme ment ár, mint ahogy a body kitem se.

TORO
A Unique-t ugye csak arra a kocsira lehet feltenni, amelyikkel megszerezted? Azaz nem lehet mind az öt kocsira felrakni, nem? Jó lenne, ha lehetne...

Hmuda
Van valami egyszerûbb módja a rejtett versenyek megtalálásának az eszetlen keresésen kívül?

Cujo01
Unique cuccokat outrunra ad... gondolom a 9 gyõzelem is outrun kell, hogy legyen!

Varenga
Én nem panaszkodom a pécém teljesítménye miatt, mert csak a vidkártyám gyenge, de akkor sem fogsz tudni közönséget méjkingelni
MX-es kártyánál....Az ATI meg teljesen más...
A GF3-ban meg alapból benne van az az "effect" ha már nem mai gyerek akkor is.

Hogy lehet megszerezni a wide kit-et? Outrunnal vagy versenyekkel?

TORO
Sub-Urban-Vehicle (más fordításban Sport-Utility-Vehicle)
Városi egyterû kocsik amerikai elnevezése. eszjúvi
A H2, az Escalade és a Navigator elvileg városi terepjáró, az igazi SUV az egyterû.

RelakS
SUV? <#confused>

RelakS
1: megkérdezi, hogy nem óhajtod-e újra próbálni
2: csak unique esetén, de akkor megmondja, hogy hova menj
3: passz

TORO
Hali!
1. Mi van akkor, ha nem "érek" oda a fotózásra? Örökre elveszik a lehetõség? Eddig mondjuk sikerült, de volt olyan, hogy csak 3-4 mp maradt. (Meg olyan is, amikor 1 perc is megmaradt)
2. Tényleg van különbség a boltok között? Még nem tapasztaltam. (52% gameplay, 75% unlocked)
3. Egy német oldal írja, hogy a Unique cuccok mikor jönnek. Pl. 9 gyõzelem a 4. szinten. Ezt egyhuzamban kell elérni, vagy a kilencedik gyõzelemre mindenképp megadja, függetlenül attõl, hány futamot futottam?
Thx
(Ha a FAQ-ban van rájuk válasz, csesszetek le, én is azt szokatm!)
<#nevetes1>

Duddits
Amint látod!

A mentéseket rejtett könyvtárakba teszi ide: C\Dokumentumok\Neved\Local Settings\Aplication Data. Ha jól emlékszem. De ha nem akkor a FAQ-ba is benne van.

Megvan a downhill drift, a másik autóval (400 pacis TT)!
A mentéseket talán a C:\Dokumentumok-ba teszi, de könyen rákereshetsz, ha a ma módosított fájlok között nfsu-ra vagy undergroundra emlékeztetõt keresel.
Szvsz a SUV versenyek a legdurvábbak, van egy H2-esem.

Nem volt szó törésrõl? Valami törésmodell híre keringett a megjelenés elõtt. Ezt végül is kivették belõle?

Két gépen(otthon és melóhely) nyomom a gémet. Az a problémám, hogy nem találom hová is teszi a játék a mentéseket. Valaki segítsen, hogy az adott file egyik géprol a másikra való másolgatásával folyamatosan tudjak a játékban haladni.Köszi.
Duddits
És a CD-n is van egy generáló progi! Ennyit errõl! :-)

12346
5S5V-WWBH-NY5S-CYJT-RLD0
WNX7-3THG-8XKW-NE2B-RLD0
6Z6N-3PSX-LPPN-3VXB-RLD0
LCGG-P72R-2HCK-KYUZ-RLD0
ZY5V-X9EE-J4EL-AMC5-RLD0

mellesleg ezek a gaméhoz járó nfo fileból vannak, no mind1.

Tetsuo
Elvesztettem szériámat.. ha vki, thx.

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Csori
A 3. szintû csomagokat abba a boltba próbáljátok meg beszerezni ahol utoljára jártatok érte, nálam is volt ilyen h még a zárolt pakk se látszott, de ahol igen ott késõbb meg tudtam venni, és amit feloldott az adott bolt azt minden autóra megvehettem ugyanott.

nálam is hasonló a helyzet 100%-nál.lehet hogy némely cuccot csak bizonyos autókra lehet tenni? az viszont már bug gyanus hogy eltünt az extreme package.
Csori
A nézõk nem kártyafüggõek !!! Ugyanúgy bekapcsolható funkciója a játéknak mint a NFSU1-be volt. Nekem is GEF3 van (lehet, hogy nem e világról való kártya, de helyes beállításokkal még ez a játék is elmegy rajta gond nélkül, aki + nem tudja beállítani annak szvsz lehet akármilyen csúcs szuper kártyája) mind2 gépembe .. az egyiken vannak nézõk a másikon nincsenek, ennek annyi a magyarázata h nincs bekapcsolva ez a dolog, mert a 2 gép között erõbeli külömbségek vannak és a gyengébben amivel csak lehet spórolom az energiát, h ne akadozzon a játék ha 1 mód van rá.

cement
Attól kérdezném aki már 100%-ra végigvitte, hogy nektek megadta a Career-ben a wide body kitet, és pl a Lancer EVO VII-ashoz a 3-as szintu tuningokat? Nekem lakat van a wide body kiten, és a Lanceremet meg nem is tudom 3-asra tuningolni, mert csak Street és Pro csomagok vannak, nincsen Extreme abszolut, még lakattal sem. Customize-ban pedig tudom 3-asra tuningolni.

respect to the man in the ice cream van

Duddits
Véletlenül nem tudod hol van a faq?

hi all!
nem tudjátok véletlenül,hogy a játékban lévõ zenéket le lehet-e már tölteni valahonnan?

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Hentes Bill
no reklám, thx

Boldog Karácsonyt!

Hentes Bill
nekem is az van, és van minden 😛

Boldog Karácsonyt!

a geforce 3 csodakártya,nem e világrol valo<#alien2><#alien2><#alien2><#hamm>
RelakSfromhome
nincs semmi teendõ, megcsináltál az elsõ háromból egy pályát (2 kint volt a térképen, egy rejtve volt)

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Hello!
Lenne egy kérdésem. Visszamenöleg a garázsba megcsináltam a stage1-es küldit és a Rachel irta, hogy kéri vissza a kocsiját és menjek a car lotba most. Odamentem de semmi. Mi a teendõ? Please help!
haver gepeben Geforce 3 van, es van nezo kozonsege! Pedig az nem mai kartya!

NEm ennyire ilyen csak szar a jpg minõsége. Mellesleg én hülye mos jöttem rá hogy éppen hogy csak lassu 1024x768-on maximális displayel, mert eddig csak játék közben állítottam a grafikát és utána szaggatot de ha kilépek és újra be majdnem tökéletes (mellesleg MX 440-em van). Eddig 800x600-ason játszottam a medium és a low közötti displayel, de mostmár 640x 480-on maximális displayel, de lehet megpróbálom a 800x600-ast...
Duddits
Köszi! Tehát ez a kódok trükje. :-)

Tibor
sajnos nincs😞

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

MoLc
NFSU2 online-ba ? Kinek megy ? Me nekem nem akar öccejönni 😞

RelakSfromhome
kalapáld be a kódot a filmek után, mielõtt entert ötsz a villogó press enter feliratra

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Duddits
Enter the following codes without spaces at the Press Enter screen before loading a profile:

ez mit is jelent?

RelakSfromhome
asszem GF mx 440-en is van Crowd menüpont, de jelenleg nem vagyok száz százalékosan biztos benne (lebutítás rulez)

Shongi
Hülyeség!!!
Nekem ati radeon 8500-am van DX8.1 és van tömeg.

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Varenga
Na figyu!
Akinek max. DX8-as vid.kártyája van, az ne is álmodjon közönségrõl,
mert nem tudja a kártya azt az "effectet" amitõl lenne. Nekem sincs
és az UG 1-ben sem volt....DX9-es vidkártyával mûxik....

Magic Boy
Na ja!
Én vezettem erre a cél elõtt nemsokkal belémszált az addigi második és mivel addigra kiestek a többiek(hathatós közremûködésemmel<#ravasz1>)így én nyertem!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Pyx
winamp.com

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

RelakSfromhome
Miaf? Mindenki totaled? 😄

IMYke2.0.0.0
Sehonnan.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hello!

Olyan progit honnan lehet letölteni, amivel a zenét ki lehet cserélni a játékban?

IMYke2.0.0.0
A közönséghez a BEÁLLÍTÁSOK között kell machinálni!:

Options - Display - Customize Display Settings - Crowds: On

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.