Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

spatz
http://www.nfsu2.de oldalon van a Download/Sonstiges menuben

.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])

Hmuda
Köcc. Jobb mint az elõzõ. :-)

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

hát sajna nem ment multiban a hétvégén.
ki tudja miért van az, hogy:
csináltam szervert, és voltam a host. és azt irta, hogy connecting to lobby, és csak állta 2-3 percig, majd kiirta, hogy: timed out to connect to the lobby. please look if your network cable is plugged in - vagy valami ilyesmi. na ez mitõl van? és ezt csináltam mindenkinél, pedig telepitve lett mindenhol.

[HUN]Crassus
Valaki szánjon meg egy fullos savegame-el pls.😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

nem volt hosszú életû... <#nevetes1>

Itt van az Ug 2 Hibák Topik (szétbaszásra szöletett) úgy értem minden hibát irjatok IDE

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Két éves lehet.
Most bosszant, hogy volt egy rakás régi három bombos egerem és mind kidobtam õket.

Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT

RelakS
És a görgõt csak görgetni lehet, lenyomni nem?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Metwork
Az Outrun-ban némelyik sárga nyil (ami az ellenfelet jelöli) halvány sárga, az miért van?

I will use google before asking stupid questions.

bigapó
Ha van rajta görgõ, ami ugye a scroll akkor van középsõ gombod is csak be kell nyomni. Vagy ez valami régi fajta egér?

The Matrix has you...

haho sziasztok új vok itt engem nagyon érdekelt de kiderült hogy nem olyan jó mint az egy
Az egeremnek nincs középsõ gombja csak a scroll. A scrollal meg nem mükszik.

Random-mit értessz azon, hogy jól beállítva?

Hmuda-Nem szokásom értelmetlen dolgokat kérdezni. Ha nem tudsz értelmes megoldást akkor inkább kussolj.

RelakS
Pl állítsad middle button-ra.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

bld
a banner alatt sötétkékkel

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Duddits
Ott fölül ahová írod az üzit! A fölött.

3P
oLe!

Hol van az oldal, ahol a FAQ-nál megtalálhaó az Opel Corsa?

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

bld
ez konkrétan mit jelent? mert nekem pl ms 5.1 vagy mittudomén mim van és nincs semmi default beállítás csak "valamire"(<#zavart2>)lehet beállítani<#conf>

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Random_
A középsõ egérgombod legyen jól beállítva win-ben.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Hentes Bill
jó ez az új logo 😛

Boldog Karácsonyt!

Hmuda
Mellesleg régebben valaki berakott egy Autó Motor újság címlapot. Azt hittem, hogy csak valami mod, erre én is szereztem egyet. Hatalmas loál, csak kicsit szánalmas, hogy míg a francia meg német lapok rendes anyanyelvi szöveget kaptak, addig a magyaron ott trónolnak az angol szövegek. Pfff.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Máskor kicsit hihetõbb kifogást találj ki.

"Kérdés: Ti sem tudjátok forgatni az autót?
Válasz: De, a középsõ egérgombbal lehet."

Hali!

Nem tudom forgatni az autót. Ha tudtok megoldást kérlek segítsetek.
Mielött bárki is leugatna, hogy olvassam el a Faq-ot megjegyzem, hogy elolvastam.

Random_
Volt egy 6 körös URL ahol mindenkit leköröztem a Corollával.
Persze easy módban kezdtem csak azért mert mediumon már vittem és most csak autófejlesztés miatt indítottam újra.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Scrat
Hi all!
Hát utolsért engem is a Nfsu2 végzete.
69%-nál közölte a feketeautós csávó hogy most aztán....
J9ött az 5 körös futam a forgalomba, ahol hát finoman szolva nem túl sok sansza volt a 10*-os Selicám ellen.

"Gratulálok, végigvitted a gémet" közli Rachel anyánk, majd így 70% körül kész a game, no futam, no unlockolni való motyó, helyette van a World Map-en néhány "futam" ami még Not complete. Na ez ám az izgi.Az alap Corollák ellen Dragolni meg StreetXelni.
A rajtnál izgulni hogy vajon mind3 tagot lekõrözöm, vagy csak kettõt, és esetleg nitro nélkül is megeleht verni a srácokat 20mp-el?

A játék "vége" számomra nagy csalódás, pedig eddig isten volt a szemembe. <#rinya><#rinya><#rinya>

TORO
Elolvastam a readme-t, minden világos, vegyétek semmisnek a kérdést!

TORO
Sziasztok!
Az eu_usa_mod.zip használatához kell patch, crack vagy egyéb segédcucc, vagy elég csak felrakni a gépre és hipp-hopp lesz P106 és Opel Corsa?
Köszi a válszt!
<#worship><#worship><#worship>

karikusz
Hi All!

Újraindult az autosjatekok.hu

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

jah es 1.1 -es crackre gondolok!

Aki itt Eu verziot hasznal, annak nincs akarmilyen cracje, kiveve a kis ISo-t amit mountolni kell ?

Hmuda
Np. Gondoltam legyen egyértelmû mindenkinek. :-)

[oLe]
Javitottam thx.
Duddits
Szerintem ezt is tegyük bele hogy sárga csillag. Ekkor megjelenik egy Special Event (sárga csillag) a térképen, amit megnyerve meg is kapod a kívánt unique cuccot. A következõ cuccokat lehet megkapni:

erx13
kérdésem van ezen a négyen kivül még más wide body kit???

Túl rövid az élet hogy ne élvezd!

Hmuda
Már beírtam párszor, de hátha végre valaki felfigyel rá. Ami a faq-ban van utolsó kérdés/válasz, az hibás és félrevezetõ a nooboknak, mivel se az nem írja le, hogy unique cuccokra vonatkozik, se azt, hogy outrunokat kell megnyerni. Itt a rendes változat.

Kérdés: Hogyan szerzek unique cuccokat?
Válasz: Meg kell nyerned bizonyos számú outrunt és azután kapsz egy SMS-t, amiben tájékoztat a legyõzött ellenfeled, hogy te vagy az ûberkirály és ezért ad neked egy unique upgrade-t. Ekkor megjelenik egy Special Event a térképen, amit megnyerve meg is kapod a kívánt unique cuccot. A következõ cuccokat lehet megkapni:

Widebody kit: 11 gyõzelem a stage 5-ön
Performance: 6 gyõzelem a stage 5-ön
Performance: 9 gyõzelem a stage 4-en
Vinyl: 6 gyõzelem a stage 4-en
Spoiler: 4 gyõzelem a stage 4-en
Rims: 6 gyõzelem a stage 3-on
Performance: 3 gyõzelem a stage 3-on
Hoods: 4 gyõzelem a stage 2-ön

Ha egy Keyel tobb kliensel is fel lehetne meni, odaadnam en mindenkinek, de sajnos nem, igy inkabb csak en hasznalom 😊

erx13
én?

Hentes Bill
sztem ezt direkt csinálod, ennyire hülye nem lehetsz. szánalmas vagy

Boldog Karácsonyt!

Duddits
Mindenkinek sok -t!

erx13
jah boldog Mikulást

Duddits
Igen azok!

Duddits
Boldog Mikulást mindenkinek!

erx13
majd válaszoljatok léci, mert ahányszor irtam 1x sem válaszoltatok

erx13
aza négy a mantis, armageddon, apocalipse, meg még valami.... van még valami más?

Duddits
Bakker! <#nyes>

Jah! Most vettem észre hogy van Wide Body Kit-em. :-) Addig nem volt míg ujra nem kedztem a P. 106-tal.

erx13
na...
már soxor volt kérdés, de sehol se adtatok rá rendes választ:
miért nem kapok a Careerba wide body kitet-csak nyamvatt 4 widebodykitem van, amit outranba nyertem és azt is csak costumize-ban tudom használni.
a career-ban ha bemegyek egy zölden jelzett garázsba(ahol a szélesitõk meg ijenek vannak) ott a wide body*kit LE VAN ZÁRVA....

Ja és bocs hogy irtam a fórumba!

[oLe]
Frissult a FAQ!
Ami belekerult: Az US verziobol kimaradt Peugeot 106 és az Opel Corsa. Mostantol ezekkel is tolhatjuk!

Udv.
Privibe is irhatod ha itt nemakarod csak ird meg! Már keresek neked Eu No Cd-t neked cserébe!

<#lama>
persze azért fizetett, hogy neked megsúgja, atyaég

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Blint Meg tudnád mondani az eu-s Cd kulcsot és azt hogy azt hova irjam? (instaláljam újra?)