Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
ki tudja miért van az, hogy:
csináltam szervert, és voltam a host. és azt irta, hogy connecting to lobby, és csak állta 2-3 percig, majd kiirta, hogy: timed out to connect to the lobby. please look if your network cable is plugged in - vagy valami ilyesmi. na ez mitõl van? és ezt csináltam mindenkinél, pedig telepitve lett mindenhol.
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
Most bosszant, hogy volt egy rakás régi három bombos egerem és mind kidobtam õket.
Asus A7N8-EDelux Barton2800+(2300Mh) 2x512MbDDR Geil Leadtek G-Force6600GT
I will use google before asking stupid questions.
The Matrix has you...
Random-mit értessz azon, hogy jól beállítva?
Hmuda-Nem szokásom értelmetlen dolgokat kérdezni. Ha nem tudsz értelmes megoldást akkor inkább kussolj.
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Hol van az oldal, ahol a FAQ-nál megtalálhaó az Opel Corsa?
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
"Kérdés: Ti sem tudjátok forgatni az autót?
Válasz: De, a középsõ egérgombbal lehet."
Nem tudom forgatni az autót. Ha tudtok megoldást kérlek segítsetek.
Mielött bárki is leugatna, hogy olvassam el a Faq-ot megjegyzem, hogy elolvastam.
Persze easy módban kezdtem csak azért mert mediumon már vittem és most csak autófejlesztés miatt indítottam újra.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Hát utolsért engem is a Nfsu2 végzete.
69%-nál közölte a feketeautós csávó hogy most aztán....
J9ött az 5 körös futam a forgalomba, ahol hát finoman szolva nem túl sok sansza volt a 10*-os Selicám ellen.
"Gratulálok, végigvitted a gémet" közli Rachel anyánk, majd így 70% körül kész a game, no futam, no unlockolni való motyó, helyette van a World Map-en néhány "futam" ami még Not complete. Na ez ám az izgi.Az alap Corollák ellen Dragolni meg StreetXelni.
A rajtnál izgulni hogy vajon mind3 tagot lekõrözöm, vagy csak kettõt, és esetleg nitro nélkül is megeleht verni a srácokat 20mp-el?
A játék "vége" számomra nagy csalódás, pedig eddig isten volt a szemembe. <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Az eu_usa_mod.zip használatához kell patch, crack vagy egyéb segédcucc, vagy elég csak felrakni a gépre és hipp-hopp lesz P106 és Opel Corsa?
Köszi a válszt!
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Újraindult az autosjatekok.hu
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Kérdés: Hogyan szerzek unique cuccokat?
Válasz: Meg kell nyerned bizonyos számú outrunt és azután kapsz egy SMS-t, amiben tájékoztat a legyõzött ellenfeled, hogy te vagy az ûberkirály és ezért ad neked egy unique upgrade-t. Ekkor megjelenik egy Special Event a térképen, amit megnyerve meg is kapod a kívánt unique cuccot. A következõ cuccokat lehet megkapni:
Widebody kit: 11 gyõzelem a stage 5-ön
Performance: 6 gyõzelem a stage 5-ön
Performance: 9 gyõzelem a stage 4-en
Vinyl: 6 gyõzelem a stage 4-en
Spoiler: 4 gyõzelem a stage 4-en
Rims: 6 gyõzelem a stage 3-on
Performance: 3 gyõzelem a stage 3-on
Hoods: 4 gyõzelem a stage 2-ön
Túl rövid az élet hogy ne élvezd!
Jah! Most vettem észre hogy van Wide Body Kit-em. :-) Addig nem volt míg ujra nem kedztem a P. 106-tal.
már soxor volt kérdés, de sehol se adtatok rá rendes választ:
miért nem kapok a Careerba wide body kitet-csak nyamvatt 4 widebodykitem van, amit outranba nyertem és azt is csak costumize-ban tudom használni.
a career-ban ha bemegyek egy zölden jelzett garázsba(ahol a szélesitõk meg ijenek vannak) ott a wide body*kit LE VAN ZÁRVA....
Ami belekerult: Az US verziobol kimaradt Peugeot 106 és az Opel Corsa. Mostantol ezekkel is tolhatjuk!
Udv.
persze azért fizetett, hogy neked megsúgja, atyaég
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
-t!