14991
-
#12990 meg azt a két streetx-et sem ártana megcsinálni szvsz :) -
4du4sz #12989 szentem meg nem, mert attol még nem kap uj versenyt!!!
hanem inkabb meg kellene keresnie az összes boltot ahol lehet uj cuccokat venni! azért nem kap uj versenyeket merrt nem megfelelö a kocsija! -
#12988 Vedd elő a World Map-ot, és onnan csinálj végig minden versenyt minden Stage-en. -
#12987 nos, volna 1 kérdésem...
nekiálltam a játéknak... egye fene,megyeget :)
miután a csaj rám szolt,hogy vigyem vissza a kocsiját,minden versenyt megnyertem,még a sponzorosokat is. van össz vissz 2 streetX verseny,amit nem tudok megnyerni,de nem gáz,minden pénzem elköltöttem a kocsi külsejére + a váltásbol adodo tuning cuccokra...
a kérdésem:
mikor kapok végre normális versenyt? fogalmam sincs,mit kéne csinálnom,hogy végre kaphassak ujabb versenyeket,előlről kezdeni meg nem akarom,mert sztem ott hibáztam,h lecseréltem a pözsót 1 hjundájra,mivel azzal nem találtam meg a kinézeti modosito garázsokat... szoval hogy tudnék normális versenyeket előcsalni? versenyezgetek a sima utcán futkározokkal is,de semmi...
szoval hogy lesz nekem ebből pl. 2es tuning cucc (Pro package) engedélyezve? -
#12986 písz!
lehet, hogy már volt hasonló kérdés, de nem nagyon lestem erre. ki lehet szerválni vhogy a hangokat a gémből?
kösz! -
ZsirosKenyer #12985 hát godnolj bele nem tudom hány ezer kilométert lemodellezni, élethűen, mert ugye ez a gumball lényege..nem hinném hogy belevágnának... -
#12984 És mit akar takarni ez a rész? -
DaWe #12983 Hy!Azt gondoltam hogy vhogyan írni kéne at ea games-nek e-mail-t hogy a következő rész ez legyen:Nedd For Speed-Gum Ball 3000!!!Kicsit lenne csak keménység!!!Vmi e-mail címet tudtok adni??Tudom 0,egymiliószázad százalék esély van arra hogy elolvassák de akkor is!!!
-
#12982 Meglesz :) -
mEkLaU #12981 Vki probálja meg az ACURA RSX-et fulltuningal tehát minden 3-as.Coal Harbor-bol indulva a város fele ahol fel lehetnagyon gyorsulni!
Most kezdtem el megint a játékot nyomni és 2-es motor 3-as ecu 2-es turbo a többi mind 2-es vmiböl még egyes is van asszem és 370-et megy amikor elfogy a nitro:)
EVO-val ugyanitt csak 350 körül tok menni mással még annyit se érdekelne h 3-assal mit tud a jo kis ACURA -
Toroco #12980 ez tényleg nem megy. ha rákattintok akkor a microfos.com jön be, ha behúztam flashgetbe akkor meg nem indul el. Mit másoljunk be és hova? ird le plz azt a címet amit be kell másolni, de ne linknek ird be!! thx -
#12979 Dehogy nem én nekem elindult a letöltés!Be kell másolni a cimet és akkor elkezdi szedni! -
#12978 valaki tud valami más címet?
-
#12977 ez nem müxik
-
#12976 Tessék a cim de a http mirrorokat probáld mert az ftp cime nem müxik!!!!!! -
#12975 Nfs underground 2 soundtrack -
#12974 nemlehet kiszedni (keress rá dcn, nfsu2 soundtrack) -
#12973 valaki nem tud egy progit amivel a játékból ki lehet szedni a zenéket? -
4du4sz #12972 namost azzal lehet nekem a gondom hogy routerem van! külsö IP-m tudom, de a belso IP az nem teljesen oké! az az lehet amikor:
beirom msdos parancssorba hogy: ipconfig és ott az elsö amit kiir??
egyébként ezt használják a játékok LAN-ba, és 192.168... általában igy lkezdödik! amit nem tudok hogy ez egyenlo e a GIT által kért belsö IP-vel! erre vmi?? thx -
#12971 THX!THX!THX! -
#12970 Használd a FAQ-ot, banner alatt!!!
===============================
.:i2k:. melóból:
-
#12969 hi azt szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet interneten játszani vagy csak eredeti cd vel lehet? -
vzoole #12968 a link:
http://underspeed.srv.hu -
vzoole #12967 Jagi!!!--------
Visszamenőleg nem lehet rárakni az uniq-okat! De erre találtam megoldást!
Van játék kezdésem rx7-el, és rx8-al itt:
http:underspeed.srv.hu
Ha esetleg más auto kéne irj a vendégkönyvbe, és megoldom.
(az autok minden cheat, trailer, és extra mentesek! a játék legelejétöl kezdhated velük, így mindent fel rakhatsz rájuk!)
--------------
Nekem ment GIT-el neten. Elég sokat nyomtuk. Általába chello-soknál soktak gondok lenni, habár szervert azt én se tudok csinálni, mert nem tunak hozzám csatlakozni, de én akárkihez tudok.
--------------
Hát én is gondolkodtam hogy megvegyem eredetibe!
De szerencsére kaptam kölcsön egy serialt és ki tudtam próbálni neten a játékot.
Az első rész netes játékához képest nagyon nagy csalódás!!!!!!!
Alig vannak fent, van hogy 10 percet kell arra várni hogy legyen 1 azaz egy darab játék!!! Egyserüen halott.
Nézz fel ide, van 1.1 patch, ami megy a "biztonsági másolattal" is!
Én is ezzel vagyok fent, és nem akar ujabbat letölteni a játék.
---
http://underspeed.srv.hu
---
zoli
-
barii #12966 Csáttok!
Az törtnt hogy kipróbáltam hogy meddig jutok el a játékban crackelt verzióval ha neten próbálok játszabi...
no márnost azt mondta töltsek le patch-et... amior lejött megpróbáltam újra belépni a netes játékba, erre megin letöltötte a petch-et... eltöképt szándékom megvenni a játékot, de csak akkor ha nem játsza el velem ugyanezt... aszitttem kapok vmajd egy hibaüzit hogy ez a setial eem jó, de ophgy a petcet tölti le 500szor azt nem hittem... szóval eredetivel nem csinálja ezt? -
4du4sz #12965 ment már vkinek neten a játék? nekem nem akar menni a GIT-tel! ha valakinek müxik segithetne! thx -
#12964 Hi! Szarban vagyok:
Megcsinálom még egyszer, hogy nagyobb autóban is lgyen unique performane,
megkaptam a verdát, (stage 4-nél) Aztán "megyek megcsinálom" az outrunokat, de semmi a stage 3-on runoltam egy párat és csak a unique nitrot meg a bodykitet tudtam megkapni.
Szopás és most mi van???? Eltüntek az oppenentek. -
net91 #12963 Köszönöm!!
Eddig nem találtam, de miután beírtam rögtön megtaláltam a megoldást. -
net91 #12962 Letöltöttem egy NFS Underground 2_kesz100zip -et mely állítólag a teljes mentést tartalmazza. A kibontás után sok Dempt könyvtárat kaptam.
Hová másoljam be?
A játék a c/Program Files/EA Game/Need for Speed Underground könyvtárban található. Ha a fő könyvtárba másolom nem mükszik. Akkor hová, melyikbe?
A C/documents and setting /all users/application date konyvtárban csak a játék első részének bejegyzése találhatók, mivel az is fenn van a gépen.
A letöltött mentés könyvtárban kiterjesztés nélküli dempt file-k találhatók. A feltelepített játék könyvtárában ilyen file-t nem találtam.
Hová másoljam be, hogy működjön?
-
#12961 Ez nem cheat - csak leírás, hogy mit, hol, merre...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#12960 #12904 ezt a cheathet hogy lehet aktíválni??? -
Toroco #12959 akkor telepíts uj windows. más ötletem nincs -
zsotesz #12958 Újra telepítettem a játékot, még víruskeresőt is futtattam, de semmi. -
#12957 Installáld újra, az a biztos. Azért előtte nem árt friss víruskeresőt és spywareirtót lefuttatni. -
zsotesz #12956 Légyszi segítsetek. Nem indul a játék (eddig jó volt!). Most azt csinálja, hogy amikor duplán kattintok az ikonra egy pillanatra felvillan az egérkurzornál a homokóra, aztán kb. 1 mp múlva el is tűnik. Aztán semmi hibaüzenet vagy valami windows-os jajongás. Crackeltem és a cd is a meghajtóban van. -
#12955 Nagyon köszönöm! -
#12954 Tuningolj a kocsidon, hogy menjen följebb a csillag. -
#12953 Autó designját kell javítani, ha jól rémlik 6 csillag kell, hogy megkapd azt DVD borítót, ami után megynyílik a következő szint. -
#12952 Sziasztok! Átlagos problémám van, de mégsem bírok vele: Elfogytak az ellenfelek és a versenyek. 61%-on vagyok, város 1,2,3 teljesen kész van (a world mapban is minden megvan csinálva),de a 4.város még zárva van. Most mihez kezdjek??? -
#12951 Köszi, kipróbálom! :)