Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mikiller
Hi!
Én kétszer vittem végig a játékot. Elsõben a DRAG-ra gyúrtam a 240SX-et(Trans+ECU+NOS), a másidikban a Corolla-t a többi versenymódra(Engine+Turbo+Suspension).A többire a Corolla a legjobb.
Ez a tuti<#awink>

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

RelakSfromhome
Ja, a 240SX nagyon jó. Az 5 kocsim ugyan arra a dizájnra épül, a nissant viszont utólag átépítettem teljesen szürkére, agyonszénszálazva 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Tetsuo
Én a Nissan 240SXbe -modhatni- szerelmes lettem, most Suprával nyomom ami hivatalosan nagyon odabasz de valójában szar az áttétel v mifene, mégsem úgy gyorsul ahogy kéne..
A Nissan 350Z-t várom nagyon bár tudtommal a 240es elsõ ez pedig már hátsó meghajtású 😞 (Ami még elsõkerekes az a Celica -gyenge- és a Mitsu 3000GT, na azt is várom.)

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

én a nissan 240sx-et kedveltem nagyon, az audi TT az kimondottan drift-re való...a többit nem probáltam mert nem értem odaig..😊

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)

Duddits
Én véletlenl nekiszálltam egy kocsi elejének.

RelakSfromhome
hogyan lehet lehajtani egy circuit pájáról pl? Én akárhogy küzdök, nem sikerül...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

<#violent><#buck>
kojotomi
azt,hogy kimegyünk a pájáról?

Atomreaktor
Sziasztok!
NFSU2 hipersürgõs help kéne: 25% körüli mentése van vkinek? elszállt a gépem és reinstall után kéne újra a save.
Plz ha vkinek van ilyen mentése jelentkezzen.
Küsziiii!

RelakSfromhome
WÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Venom
Ja. 3 ellenfél, hard mod, catch up bekapcsolva és mehet a halálos iram 😊

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

hitman 1911
Ezt csináljátok utánam <#guluszem1>[/url][/img]

HONDA-The Power of Dream

RelakSfromhome
<#idiota>

Akkor lehet, inkább kiválasztok egy pályát, és arra gyúrok, hogy lerepüljek 😄

IMYke2.0.0.0
100% után sosem apadnak az Outrun-ok. Ahogy én is, és utána sokan nagy bölcsen megállapítottuk, csak azért, hogy ne legyen Uninstall ezután se...

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

RelakSfromhome
Igen? Pedig asszem még 97%-on jelentek meg ismét

ati2002
Nem fogynak el, azért, hogy ne uninstalláld a játékot. A készítõk ilyen okosak.<#vigyor2><#ravasz1>

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

Venom
100% on már nem fogynak el 😊

Met
tényleg azok egyszercsak elfogynak vagy az idõk végezetéig keringenek?😊

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

RelakSfromhome
100%-on vagyok, azok a krva outrun-ok meg csak nem fogynak, pedig majd egy tucatot már csináltam 😄

IMYke2.0.0.0
Nem.

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

CaviaR
Sztem is tréül megy. Rajta van minden tuning ami lehetséges éppen, és elvileg több newton van benne mint az elõzõben, de nem megy annyira. A zöld csíkok szerint is gyorsabb, de nagyon instabil a hátsókerék-meghajtás miatt. Szerintem

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

Met
Ha egyszer már elnyertem egy autóval valami unique cuccot akkor késõbb ha egy másik kocsival megyek már nem tudom elnyerni ugye?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

ati2002
hmmm

Venom
ahaaa ok értem 😊
---
ati2002: nemtom én elég jól mentem a kicsikével 😊

DJ Skyline
szerintem nincs vele baj...én eltom vezetni...ki van kapcsolva a hogyishívják nekem...na mi az...na...stability controll vagy micsoda!😊)

DJ Skyline
dehogynem...a játék lényege kész...csak maradtak még versenyek...olynan mint a GTA Vice City...ott is végig viszed a lényeget,de még egy csomó mindent lehet csinálni...

ati2002
SZvsz a Supra-nak nagyon gáz az irányíthatósága, vagy csak nekem tûnt úgy?

Venom
ha 100% nál fejezed be akkor aztjelenti hogy végigvitted...
ha 66% akkor még nem vitted végig.

janos666
Egyébként az mire utal ki hány %-nál felyezi be a játékot. Ha valaki 66%-nál az ügyesebb vagy bénább volt annál aki 90-nél?
Venom
inkább nenézd épp most tunigoltam föl egy Suprát és hát... IRTÓRONDA 😄
mármint nem a Supra hanemaza wide body kit 😊

DJ Skyline
randa biztos!😊)))
mindjárt megnézem!😊

RelakSfromhome
Supra + Apocalipse Wide Bodi Kit. ÁÁÁÁ!!!! 😄😄😄😄😄

DJ Skyline
úgy,hogy láthatóvá teszed a rejtett mappákat...eszközök/mappa beállítás/nézet/rejtett fájlok és mappák megjelenítése

RelakSfromhome
pl engedélyezed a rejtett fájlok mutatását, és mint akármelyik másik mappába

sziasztok!

nem tud játok hogy az nfsu2-ben hova kell rakni a savegamet
azt tudom hogy itt van:C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2 cak hogy lépünk bele
ha tudja valaki írjon
thx
RelakSfromhome
P

g
RelakSfromhome
96%-nál lenyomtam Caleb-et. Nagyon könnyû volt mediumon... Azért még megcsinálgatom a Not Completed versenyeket. Ott újabban Street X esetén sorra körözöm le a népeket 😄

Végéhez értem nagyon jo game volt!
De ujra elfogom kezdeni.....

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Melyik kocsinak a legjobb a gyorsulása?
Amiket kiprobáltam azok közül a Hyundai Tiburon-é volt a legjobb 0-60 2.64 sec, 0-100 6.95 sec Circuit teszten modositás nélkül. Van ennél jobb?

Az a nő foglalt, amelyiken fekszenek.

kojotomi
jól néz ki!

Duddits
Ha már Corsáról van szó.
Nem az enyém:

janos666
Újrakezdtem a játékot az unique part-ok miatt, erre most rájöttem hogy ezeket át se rakja majd az új autómra, vagyis nem ez az unique performance upgrade hiányzik ahhoz hogy elérhessem a zöld csíkkal a sáv legvégét gyorsulásnál és végsebességnél RX-8-on, (de más untóval se sikerült) mert ugye ezek Stage-khoz vannak kötve, a jobb autók meg csak a végefelé válnak elérhetõvé, mire már túlvagyok a stage2 unique performance upgradején...
ati2002
Én elkezdtem a Corsa-val újra, a felénél vagyok kb, de még nem cseréltem le, mert semmi gondom vele: jól megy, jól irányítható, és jól is néz ki, ráadásul így egy csomó lóvém is megmaradt. Szóval lehet végigtolom ezzel.

A Corsa.

janos666
Mert nem úgy van hogy mindíg azt a kocsit kell elhozni aminél a legnagyobbak a teljesítménymutatók (az a 3 zöld kis csík)? Én így csináltam, 2 autóm volt és végül Mazda RX-8 -al felyeztem be.
hitman 1911
Elõször a Hondával nyomtam végig az megasütemény,másodjára kiprobáltam Toyota Celica (jó), 240 sx(elmegy), Audi TT (megaszar)

HONDA-The Power of Dream

bigapó
Én ezeket nyomtam: 240SX, Toyota Supra, Audi TT, 3000GT és végül de nem utolsósorban(szvsz a legjobb) NISSAN SKYLINE GT-R😊) Ezekbõl az egyiket véletlenül becseréltem egy alap autóra így egy eggyel korábbi autóhoz kellett nyúlnom. Asszem a Toyota utánit, de azt már nem tudom mi volt.(nem az audi, mert erre cseréltem azt a jót<#conf>)
Szerintem a Skyline a legjobb, eddig legalábbis az jött be, próbáltam én másokat is, de azok nem mentek 393-at pl. 😊) persze lehet, hogy rosszul állítottam be...
Ha rosszul írtam az autók neveit, akkor sry...

The Matrix has you...

na arra én is kiváncsi lennék..😊

Tuborgs are better than one... two beers or not two beers?..thats the question :)

Hogyan lehet érvényesíteni a cheatzeket :-) ??!??

Szerintetek, milyen autokat érdemes választani a játék folyamatában?....csak arra lennék kiváncsi kinek mi vált be.