14991
-
#176 pöppenetnyit nagy lett!:PPPPPPPPP -
#175 bocsi ez nem ekkora volt, de akkor html-be vették le a méretét a lámák, sorry. ;)
de a lényeg a lényeg, ez egy kép. ;) -
#174 -
#173 Itt egy bannernak való :
-
#172 ahoz képest hogy iksz boksz nem is rossz....csak nekem olyan laposnak tűnik az egész! -
-
-
#169 egy kis off:
-
#168 nekem8....majd ti megbeszélitek...csak szóltam hogy vigyázzatok...nem off topik ugye...nem kell ide a moderátor hogy aztán jöjjenek a problémák...ennyi -
#167 de nem is én kezdetem!!! -
#166 -
#165 Azért modoráld magad! -
#164 kussoljatok mind2-en b*szzátok meg...ilyenen vitázni!komolyan mondom hülyeség...öcsémék nem vitáznak az óvodában ilyen szinten... -
#163 nem unatkozok csak a faszom televan a sok banneroddal. most hogy megint itt voltál és megint reklámoztad magad gondoltam beszólok. te erre így reagálsz de mind1. egy két ember biztos megért engem is. na mind1. csak most lett elegem.
azt meg nézd meg hogy hány éves vagyok.
remélem azé olvasni tudsz! -
#162 Látom te vagy az e-heti kis 12 éves F@szkalap aki kötekszik, mert unatkozik.... -
#161 deh inkább meghalok!!!!
-
#160 Ha megakadsz a játékban, vagy kell esetleg valami hozzá akkor remélem nem az én "hülye" lapomat fogod látogatni! -
#159 és az kit érdekel hogy állandóan csak a hülye honlapodat reklámozod????????
csak szétcseszed a buzi banerjaiddal a fórumot. -
#158 és ez most kit érdekel?...:DDD -
#157 ok nekem mind1. én úgyis csak ide fogok írni meg a másikba. -
#156 Az NFSU2 laphoz lett csinálva... -
#155 itt is megkérdem: MINEK???
van már 2 is. minek mégegy???? -
#154 Skyline!
Csináltam egy
NFS Underground összefogó fórumot....csapathatod oda is a véleményedet...:))))) -
#153 És mondja valaki, hogy Pesten nem olcsóbb az élet.... -
#152 only óbudaiaknak!de tessék -
#151 Erről a netről adj már egy linket...mert most akarok szolgáltatót váltani... -
#150 -
#149 bocs!
azt hittem valami kis hülye vagy! de az autó 200e alattból kiderült hogy jó arc vagy!
mégegyszer bocs! majd írok! -
#148 Hali Dzsega!
Mostanában mindenki HTX-et ír, mert a thx már unalmas...
Egyébként egy privire gondoltam, mert az egyszerűbb, de a mail is jó! -
#147 http://nfsu.destroyer.hu -
#146 Hi! Valaki tudja , hogy lehet-e az első résszel valahogy multizni ha igen akkor mit és honnan kell hozzá letölteni? Elöre is köszi! (nem eredeti) -
#145 gyere az autó 200 ezer alatt topicba nagyon pörög! -
#144 ja. vagy msn-en a :'( -
#143 akkor---> -
#142 inkább sírhatnéék mint lol. -
#141 LOL... -
#140 ja nálunk is ez lenne ha nem lenne egy csomó minden bizonytalan (pl.:hol lakok (fater vagy muter) állás stb...) -
#139 nem htx hanem thx de nem gond.
persze majd írunk egy kölön e-mailt: " Hali! Megjelent az NFS:U2 lécci jácc vele!" vagy hogy gondoltad??? -
#138 az jó...enyémet is fater fizetni,de persze mivel család vagyunk ezért érthető!:) -
#137 akkor ősszel szólunk...(legjobb esetbe)