14991
-
#456 Nekem a 2SE tecccett a legjobban, csak az idegesített, hogy nem volt benne Lambo Diablo, mert az volt az 1-ben a kedvencem...
A Prorsésat utáltam, annak csak a grafikája teccett, de nem vagyok porssse mániás!
A legtöbbet a 3-al jáccottam neten, azt nagyon imádtam még!
Trabanttal nyomultam mindíg benne...;)
Régebben az volt a jó, hogy tudtál rendesen kocsikat cserélgetni a játékban.
Remélem az NFSU2-ben már egyszerűbben lehet, mint a sima U-ban!
Annyira szeretném Trabival otthagyni a SkyLine-okt!:DDD -
Chaos Mad #455 sztem kell hozzá dos emu, én a régi játékokat dos box-al játszom. -
Chaos Mad #454 hmm.. miket nem találok ezen a cd-n, motoracer 1, gta 1, nfs, destruction derby 1, network q rac rally :)))))))) -
#453 nem tudjátok miért nem tudom feltenni xpre az első részt...ne mááá... -
Chaos Mad #452 várj..
lehet hogy nem az se, hanem a sima nfs 1. mindjárt megnézem, de tölem örülni fogsz ha 5kb/s-ek fog jönni :DDD
40mb körül van :) -
#451 nagy kedvencem benne a supra...az nagyon über kocsi..de szeretem még a corvettet,diablot is...viperrel jókat lehet farolgatni... -
#450 nem osztod meg dcn? :P -
#449 dcn sem találom. max ripet azom van de az meg szar. nem vált, egyesbe megy se automatával nem vált sem manuálba tiszta lol. -
Chaos Mad #448 nekem megvan :DDD -
#447 ehhh...DC++od nincsen...én meg nem találom már lassan egy éve sehol....szerintem kölcsön van adva csak nem kaptam vissza...nem tudom...nem tudom hol lehet régi játékokat beszerezni...kérdezzgess ismerősöket nekik megvan e... -
#446 Épp az nfs se-t akarom valahonnan megszerezni, nem tod esetleg honnan lehet leszedni? :D -
#445 bevallom nekem eddig a legklafább és játékélményileg a legjobb az első rész volt...annak is az SE verziója...tehát NFS SE...nekem az máig nagyon tetszik...aztán jön a Porschés,stb...
kb ilyen a sorrend:
NFS SE
NFS Porsche Undleashed
NFS Underground
NFS Hot Pursuit 2
NFS High Stakes
NFS III Hot Pursuit
NFS II -
#444 én vezettem már Ladát,17 éves Toyota Corollát,és egy Opel Vectrát...(vectra autómata volt,és szervó kormányos:))
az nem baj ha odalépsz csak maradj 50en belül...hamár 150nél tart és lakótelepen mész akkor kezdj el aggódni!:))) -
#443 Én is 17 vok!;)
Idáig egyedül csak Trabantot vezettem, de az nagyon ász volt!:))
Jövő héten kezdek el vezetni tanulni...
Attól félek, hogy leugatom az oktatót véletlen, vagy megunom a tötymörgét, és odalépek neki!:D
Remélem bírom majd idegekkel! -
#442 Ebben egyetértek!
Nekem ezért teccik az Eclipse...
Ja és renedesen az utakon simán otthagy egy alap supra, vagy eclipse egy turbós kis fókuszt, vagy 206-osat(nitro nélkülieket)!
Nagyon suxx volt a sima NFSU, főleg, hogy nem törtek a kocsik!
Nagyon remélem, hogy a 2 jó lesz, mert nem akarok csalódni az NFS-ekben! -
#441 játékba minden elvolt b*szva....pözsó 206 nem hinném hogy otthagyna egy skylinet,suprát,celicát,stb,stb...pláne ha tuningolva vannak... -
#440 hát...17 évesen nem sok minden adatik még meg egy embernek!:)))
jól néz ki és tud is...japán...tehát megbízható...igaz magyar ember örül ha már 2 millióért kap egy kocsit...pl suzuku,matíz...de nem is való a magyar utakra egy skyline...nem tudnád hol élvezni azt hogy van...max gyorsulási versenyeken...de az meg csak 400 méter..pl hungaroringen... -
Torry #439 Egyébként az szerintem az Eclipse-t lehet a legszebben optikai tuningal "csinosítani".
Csak kár, hogy a játékban nem volt valami tul gyors... -
#438 Hát ennyim most nincs!:(
Miért bírod ennyire a SkyLine-t?
Csak, mert viszonylag gyors, vagy valami élményed is van vele?
Ültél már benne? -
#437 egy cabrió
1 sima -
#436 Nagyon drága egy használt Eclipse? -
#435 Szép kis kocsi az a a lambo!
Még a színe is tecccik! -
#434 :D -
#433 ja csak a lambon nagyon látszik az átméretezés... -
#432 Ja igazad van, rosszul fogalmaztam meg!
Ugyanaz a kocsi!;)) -
#431 Az a legjobb!:D -
#430 Osztom a nézetet!
Trabi powa! -
#429 meg hycomat^^ -
#428 limousin...loooll....combi jó mer mehetnek bele a mélynyomók!:))) -
#427 ?
Trabi rulez! És legyen 601-es, 1.1-es, Limousin és Combi kivitelben :) -
#426 nem tom én platós ifát szeretnék -
#425 mivan vele?
ugyanaz csak 1024*768ban -
#424 hehehe jó vicc volt! -
#423 nah már csak ez hiányzott...
locsolókocsi lesz benne ? -
#422 micsu 1024*768
lambo 1024*768....kicsit szar lett -
#421 Erről is jöhetne:
-
#420 Hali!
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy ilyen micsupisi eklipszes képet 1024x768-asban megmondanátok, honnan tok leszedni?
Ha ez lenne, az lenne a tökéY! -
#419 Mész a kaposi gyorsulásra? -
#418 Ezt láttam nemrég a Ringen. GYÖNYÖRŰ!!!!!!!Azt hittem szívrohamot kapok mikór +láttam. -
#417 hátja...mondjuk nagyon gányer az a kocsi...