14991

[ Garage | FAQ ]
  • Duddits
    Valaki mondja meg melyik fájl-t kell módosítani a hangokhoz és hogyan!
  • DJ Skyline
    ???
    Laciiiiiii képe
  • Jagi
    Így?
  • DJ Skyline
    Nincs mit!
  • Jagi
    Ekkor éppen megálltál? :DDD
  • Laciiiiiii
    az! :D THX
  • Laciiiiiii
    nah ez nem akar menni...a galériámban van a kép ha valakit érdekel
  • DJ Skyline
  • Laciiiiiii
    [img]http://iaro.srv.hu/kep/nfsu20112.jpg[/[img]
  • DJ Skyline
    nem volt idöm,kedvem a mappák,fájlok közt buherálgatni!:D
  • Laciiiiiii
    Törés kéne bele....Igy nem olyan jo h. nicns semi törés sem:(
    [img]http://iaro.srv.hu/kep/nfsu20112.jpg[/img
  • clio1616v
    miért?
  • clio1616v
    nekem 70-80 az fps kiszedtem az optiosból a csicsákat meg a vinyleket a kocsiról és most jó
  • ScoobyDoo
    ok, de nem tudod, hogy mit beszélsz. :)
  • ScoobyDoo
    Az FPS nem csak akkor észlelhető (szavaiddal élve), mikor mozgatod a kocsid. Az annak függvényében változik, hogy mekkora felbontású és mekkora textúrákat jelenít meg a géped és ha hiszed, ha nem, az is a winyóról érkezik.
  • ACE
    Magyarul hagyjál a hülyeségeiddel hogy a defrag bármennyit is segít az FPS-en, ok?
  • Jagi
    Meg persze, hogy a forgalom az én sávomban megy mindíg, mert mind a 2 sávban vagyok 1xre4 :DDD
  • ACE
    "Játék közben hozzá sem nyúl a vinyóhoz" = gyk. amikor már játszom, tehát irányítom az autót, nyomogatom a billentyűket, minek hatására az autó jobbra, vagy ballra tér ki, mivel az FPS ekkor észlelhető, és ekkor van gyakorlati jelentősége :D
  • Jagi
    Sztem itt jobban pörög a szorzó, mint az 1 ben,vagy nem?
    Lehet az téveszt meg, hogy itt több a hely?
  • ScoobyDoo
    Miért nem inkább a ramjaidra telepítetted a játékot, akkor tényleg még csak nem is érintené a winyót.
  • ScoobyDoo
    Akkor honnan töltené be az 1 giga ramodba a kocsikat, a pályát és minden csillivillit?? "Játék közben hozzá sem nyúl a vinyóhoz" no comment.
  • Jagi
    Ja, garázsban???
  • Jagi
    Nemton, driftnél, vagy 90 000-nél belenéztem egy taxiba, (nem 1x)
    de nem figyeltem!
  • DJ Skyline
    giccs...és úgyis csak addig látod amíg a garázsban vagy...szal szép de csak pár másodperces élvezetet nyújt számomra...:(
  • ACE
    És annak mi köze is van az FPS-hez? Játék közben hozzá sem nyúl a vinyóhoz, csak mondom...
  • DJ Skyline
    egyiket se!:D
  • Amse
    Láttátok, hogy nyílik a sárga festésű kocsinak a motorházteteje?Süti..
  • Jagi
    Bár kb 24 próbálkozásra sikerült, és rendesen leizadtam. de nem tudok screent menteni csak gyet azt is vágólapról, de megpróbászom és hozok.
    Nincs neki screenshot billentyüje?
  • RelakS
    Olvastam az elején egy üzit: Minél közelebb csúszol el egy verda mellett, annál több pontot kapsz.

Namost ha jól tudsz mocgó célpontot becélozni és éppencsak elvéteni, akkor szvsz lehet akár több is, mint a forgalom nélkül. Nekem sajna csak közel 70000 a rekordom :(
  • clio1616v
    melyik hangot próbáltad?
  • ScoobyDoo
    defrag nem ártana...
  • Jagi
    Nem vetitettem, forgalom nélkül lehet. 310 000 körül volt. :DDD
  • DJ Skyline
    mert forgalomba nem lehet akkorát...a civil forgalom nagyon váháháháá...akkor jön amikor nem várod,és abban a sávban amiben te vagy...:P
  • Janek81
    Game Cam sokkal jobban configolható, lásd vid egy 900-as cerkával... Itt-ott 2-3 csak az fps, de frapsal gyakorlatilag lehetetlen ilyen vason videt csinálni... Szal Game Cam, csak valaki szerezzen törést hozzá. :)
    (Hang nincs a viden - pedig élvezhetőbb lenne, nem nagy a felbontás, de meg lehet nézni :))
  • Jagi
    Honnan tudtad? Forgalommal csak 276 123. De ez is több, mint a 260 000!
    Most szóltam. (Mondjuk néha úgy csúsztam át 2 kocsi kötött 70 000 körül höhy rendesen nekidőltem!!! :DDD Csajom mondta is, hogy ha dőlök hozzá nem fog jobban csúszni. Én szoktam igy osztani, most visszakaptam belőle egy kicsit! :DDD
  • ACE
    Hát ennek kiba szar az optimalizációja, ha mindent felnyomok max-ra, akkor stabil 30 Fps, ha nincs senki más a pályán, de amint 3 másik versenyző van, néha lemegy 15-re, igaz csak pár mp-re, de ez így kibaszar, és mondhatni azért eléggé erőgépem van...
  • ScoobyDoo
    Apád nem mozigépész? :)
  • clio1616v
    én a legbrutálabb S2000es hangot raktam be igen brutálisssss :DDD
  • DJ Skyline
    forgalom nélkül!:DDDDDDD
  • Jagi
    Látom levágtad, jóvan! Jól hát!