Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ScoobyDoo

Bercy
brutalis. csak azok a szines lampak gagyik, de nagyon harapos kis joszag
42nd Intruder
Kép nagysága miatt sorry....

42nd Intruder
Lehet, hogy volt már, de egy ilyen Subaru tuning kicsit erõs lenne

RelakSfromhome
Én meg a Római Pápa vagyok. Apropó, ideje Urbi@orbI áltást osztanom 😛

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

ranGer2
mind1 nekünk Skyline-al a full van meg 😄DDD
csak nem mutatjuk meg ill nem adjuk oda senkinek mert TOP SZIKRET.. 😛

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Hentes Bill
nincs még demo

Boldog Karácsonyt!

Bandi 18
Nem tudjátok honnan lehet leszedni a demo-t???

DJ Skyline
aha...

Pyx
Már te is letöltötted? D:

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

RelakSfromhome
A micsu szép a legalsón, a legfölsõn meg a kisbuszról a vonat jutott eszembe 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

DJ Skyline
volt már?

ranGer2
úúú screenshotot!!! 😄

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

nekem a 3 is megvan már!

DannyL
Nekem megvan a NFS2. Már végigjátszottam 2x.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

DJ Skyline
nem nagyon emlékszem de szerintem minden játéknál vannak ilyenek,hogy nekem megvan,stb,stb...

DJ Skyline
emlékszem!😊))

DannyL

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Beniboy
Szerintetek le lehet húzni már valahonnan?
M@TriX
nem rossz bazz, de hogy tudják ekkora lámának nézni az embert 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Pyx
pc demo nincs

Bucser
Biztos a warezos skacok belenyomták a maradék kódot meg textúrát amit nem fejeztek be😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Patesz
bazdmeg a demót kértem !
Nem egy semmit!
Hülyegyerek!

Patesz
kösz

DJ RX7
hi.
FAQ nem jelent még meg?

:3

Patesz
Honnét lehet leszedni???

karikusz
Hát igen az elsõrésznél is volt egy ilyen vetítõgép ember....emléxel?.:😊)))))

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

ranGer2
lehet volt az 4 hónap is.

ranGer2
Hujujj.. én is hallottam egy hasonlót kb 3 vagy 2 hónapja.. akkor egy hasonló kaliberü srác állitotta hogy neki megvan a juiced... meg az Nfsu2.. még hangfáj is volt róla... 😄D

DJ Skyline
hjaj hjaj...vetítõ gép on!😄D
akkor a privát ftp-d-et majd légyszives...köszönjük!!
vagy kérünk screen shotot a játékról...de vigyázz mert én az összeset láttam már róla!😛...mondjuk legyen egy fekete toyota supra...köszi...

Dave000
privát ftp-m van, nem smsweb-ezek

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

modellmaker
Akkor már egy linket is adjál majd lécci Hétfõn.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Pyx
én elhiszem, bey

Dave000
mibe hogy a hétvégén fel lesz törve! akkor sem fogjátok elhinni?

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB

DONGUBA
persze persze.

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Dave000
minek úgyse érsz vele semmit, nincs feltörve, el nem indul

Geeryy
persze.add mar meg a szamat hagy hivjam fel

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

Dave000
Haveromnak már megvan, csak ugye crack még nincs hozzá... Majd ha kint lesz nforce-on akkor szabad letölteni.

modellmaker
Elõbb megvárom míg a játékot törik fel.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

modellmaker
"érdemes legyen feltörni érte a malacperselyt." 😊

CrucifX
A Juiced-re gondoltál? Mert ha igen az tetszik, hol van róla bõvebben leírás???

modellmaker
Én is erre gondoltam. 😊

shevy
nekem a burnout3 dvd-n van nfsu2 demoja ps2-n. Nekem nagyon bejön

Pyx
Kamu. 😊

modellmaker
Az underground 2-õt.

karikusz
Már mint mit?

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

modellmaker
Szerintetek létezne, hogy már le lehet tölteni? eDonkey2000 hozta ki.

karikusz
a lapomon van egy pár screen más játékokból, ami olyami mint az NFSU majd kukk meg