Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
plussz autók + bodykytek... meg egy csomó pálya
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
de gáááz!!!
nekem már megvan a full

6 DVD!!!!
ekkora marhaságot....
hihetõ...
-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Meglesz az UNDERGROUND 2-Ö!!!!!!!!!!! Az egyik wokt o-társamnak a jelenlegi o-társának megvan !! Hétfön kapja meg a volt o-társam és odaadja!!!! Majd irok h. mi a helyzet!!!! 

Még én sem hittem el h. megvan neki,de megvan aztmondta!! nah ennyi byezABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||
..engem is érdekelne a béta...DD
4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A Celica-s verzió szerintem valami tesztpéldány az újságoknak.
ACER Aspire 5738ZG
És nem tudni mikor jön a Pc-s demó?
És itt jön a cikk. Csak nappal lehet majd menni.
Ki ez ? és mi köze az autósjátékokhoz...(sajna nem hozzám
)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Amúgy jó game, legalább van történet ami kis hajtóerõt jelent a régi objectivehajkurászáshoz képest.
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
Azt olvastam az EXIT nevü magazinban, hogy a demot kiprobálták már méghozzá a HCGamer-esek. Most akkor van demoja vagy nincs mert én nem találtam sehol.