Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem3sis At Work
loooooooooooooooooooooool

A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!

Pyx
nem mer már ahhoz lusta vagyok D:

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Bercy
hat ez az. 1ebkent ha tolem vki megkerdezne h megvan-e az underground2, azt mondanam h MEGVAN!!! mert telleg megvan, most a napokban toltottem le es jatszok is vele. csak az a bibi h nem NFSU2 hanem Tony Hawk's U2
Sil3nt
ha annyi emberkének megvan akkor csináljanak screenshotokat bázz

[HUN]PAStheLoD
ázz nagggyon jau lesz 😊)

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

karikusz
meg egy sztriptíz show ...nemde?.😊)

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

fitutufi

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

Dzsega

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

STLRR
Nekem is azt mondta az oszttarsam hogy neki megvan AMERIKABOL!Komolyan ezt mondta!Azt igerte hogy elhozza nekem!Hat azota se hozta!

Pyx
még november 18 elött

ranGer2
Úúúúúú

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Demo mikor lesz?
Dzsega
ja az már a bõvitett....
plussz autók + bodykytek... meg egy csomó pálya

ranGer2
6 DVD? 😄 akkor engem átbasztak.. nekem aszonták 12 .. 😄

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Dzsega
nektek még csak a béta van meg??????
de gáááz!!!
nekem már megvan a full 6 DVD!!!!

ekkora marhaságot....
hihetõ...

jah, de télleg mér nem csinálnak hozzá?? nem értem ...
Stotoo
lol, max a beta, amihez nincs crack

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

modellmaker
Igazad van. Egy is lemaradt.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

karikusz
Nme inkább játékot?...))))...bár ha neked elég a kép is..))

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

modellmaker
Majd képet!!!!!!!4 PLZ!

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

karikusz
Sirály.😊)

Laciiiiiii
Szevasztok!! Mondok olyan amit még én sem hiszek el!! Meglesz az UNDERGROUND 2-Ö!!!!!!!!!!! Az egyik wokt o-társamnak a jelenlegi o-társának megvan !! Hétfön kapja meg a volt o-társam és odaadja!!!! Majd irok h. mi a helyzet!!!! Még én sem hittem el h. megvan neki,de megvan aztmondta!! nah ennyi byez

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

karikusz
Vagány ez a kép...

..engem is érdekelne a béta...DD

karikusz

jóóóóó, oks, megkérdem ... 😊, nyugi ...
kérdezd már meg.......

Duddits
Kérdezd meg havert.

nemtom, havernak van meg (3 CD)
4-el alattad .....

4GB 800mhz ram,X3-->X4,9600gt 1Gb ddr3,3Tb winch,24\'TFT

Hi!Mikor jelenik meg a gamma?
hol lehet letölteni a Bétát??

hy all, nem tudja valaki hol van a NFS: U 2-höz (Betahoz) krekk a neten,PLZ HELP
Sephi
Neked is idore van limitelve a demo?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

vki
nekem megvan a PS2-e demo, és ott egy Lancer-rel kell száguldozni.
A Celica-s verzió szerintem valami tesztpéldány az újságoknak.

ACER Aspire 5738ZG

November 18 körülre igérték.

Az már elavult szöveg:-)

akkor PC-re mikor jelenik meg??

Pyx
venicdán

Duddits
Jaja. Eddig csak újságban olvastam és itt az oldalon meg máshogy van. Itt egybõl azal kezdik hog PS2-s.

És nem tudni mikor jön a Pc-s demó?

KG21
ps2 re van csak demo

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Duddits
Nem tudjátok hinnét lehet letölteni a demot?? a HCGamer-nek már megvan. Idézem az EXIT újságból: (hcgamer.hu) Amint mekaptuk az NFSU2 demóját, ki is próbáltuk. A rövidre szabott bemutatóban egy Toyota Celica volánja mögé szíjazva érezheti magát a játékos.

És itt jön a cikk. Csak nappal lehet majd menni.

karikusz
Ehh... Találóskérdés.:

Ki ez ? és mi köze az autósjátékokhoz...(sajna nem hozzám )

Bercy
Pyx
Biztos hogy ezt ide? 😊

Sephi
Maradjunk annyiban hogy a NFSU2 Demo grafikaja meszze nem eri utol a Burnout 3 grafikajat pedig ugyanaz a ceg kesszitette. Igenytelen penz ehes bagazs...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Hmuda
Kipróbáltam és hááát. Iszonyat gáz, hogy a PS2-bõl csak ilyen figurákat tudnak kicsikarni, mivel iszonyat harmatgyengék és szinte csak szenvedés a karakterkészítés. Még meg is bocsátanám a gyenge textúrákat meg modelleket, ha legaláb kicsit arányosak lennének a testtartások (plusz nem találtam lehetõséget a karakter forgatására a generáláskor, de ez már apróság). Jó lett volna a tréning pályán egy kis videobejátszás minden feladarthoz, mivel a ládásnál egyszerûen nem tudom mit kell csinálni. A megadott kombinációkra csak sticker-t nyom a láda falára, vagy túlugrok rajta. Valaki ötlet?

Amúgy jó game, legalább van történet ami kis hajtóerõt jelent a régi objectivehajkurászáshoz képest.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Pyx
ps demo van, pc demo nincs

Haliho!
Azt olvastam az EXIT nevü magazinban, hogy a demot kiprobálták már méghozzá a HCGamer-esek. Most akkor van demoja vagy nincs mert én nem találtam sehol.

CSOCSO
most is igyan az a dolog.. csak most 4 szer nagyobb a palya.. igy negyszer tobb kombinazioja lesz a palyaknak mint az elsoben voltak
Dave000
hát igen, de elvileg GTA-s beütése lesz (oda mész ahova akarsz). Bárhová mehetsz a városban, remélem így is van! 1-be nagyon szar volt hogy ua-zok a pályák voltak.

Gigabyte GA-P35-DS3L, Intel Core 2 Duo E6550 @ 3,4 GHz, 4x1GB 1066 DDR2, Galaxy 9600GT OC 512MB