Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ranGer2
Szerintem erre volt egy olyan válasz hogy kapcsold ki a full screen AA-t 😊 de lehet hogy tévedek.

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

3P
Nekem is 9800pro van, de nálam rendes a kép, mondjuk én az októberi Catalisttal tolom...

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

DJ Skyline
ne lõdd le a poént plíz mert másnak még nincs meg a demo😄DDD

ranGer2
demot.. teljes még nincs

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Hi!

Valaki mondja meg, miért tök sötét minden????????
És mit csináljak vele????
Egyébként 9800pro-t hasz. omega driverrel.

vki
mit töltötök lefele a teljes játékot vagy demot?

ACER Aspire 5738ZG

ranGer2
Ja vannak shopok van amelyikbe be lehet menni és olyan is van ami csak bemutatja hogy igy meg ugy lehet majd a full ban csinálni....
Vezess nyitott szemmel és ha szines lámpákkal látsz ilyen garázshoz hasonlót akkor az az lesz PL: a sárga az a car specialites,a piros az a festegetõs,meg van a kék ahonnan a kocsidat tudod cserélgetni én eddig ennyit találtam 😊

[NST]Cifu
768/128kbit ADSL, minden más játék normálisan megy (CS:Source-tól kezdve a Lock😮n-ig)...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

EZ A DEMÓBAN VAN???
3P
A 3 körös körversenyeken 3:19 körüli idõket megyek. Érdekes de ezzel hardon is lehet nyerni... 😊

Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...

ranGer2
ááá nincs télleg akkor majd próbáld ki neten is 😄DD

examinee
Semmi gond nincs a netkoddal!

ja és hozzáteszem hogy az electronic arts megszûnt msotmár az Ea games a guru így aztán teljesen igazad van... dehát ez az élet

Ill be back !!!!

ranGer2
Végre megtaláltam a car specialites mûhelyet is 😊 eddig 3 mûhelyt találtam meg 😊

Nekem akkoris tetszik a játék az egyedüli ami nem jó az a szar netkód... amit biztosan javitani fognak 😊

én is onnan tölöm de nekem már nagyon lelassult 15KB/sec ra!
pedig a kapcsolatom (512/128) 67,5 KB/sec

examinee
Semmi gáz nincs a netes résszel! nekem tökéletesen megy! Lehet a neteddel van gond!

DJ Skyline
szerintem meg azóta kicsit megújult a készítõ brigád...elvégre ez is egy szakma...(mármint akik készítik)...jönnek,mennek az emberek..és úgy látszik most a pofátlanabb része dolgozik a játékon...emlékszem valamelyik részben(asszem 3) ott még fényképek,adatok is voltak a készítõkrõl...

IMYke2.0.0.0
Mennyire igazad van!!!

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

rage
Ez az NFS sorozat kicsit hasonlít a Fifara, NHL-re...
Módosítunk benne picit, javítjuk a grafikát, legyen itt-ott szebb
Kijavítunk pár hibát (mindet nem , a jövõre is gondolni kell)
egy-két új zene, aztán nesztek, vegyétek.

Annak idején a Need For Speed 2 SE ugyanúgy lehetett volna új rész a sima 2-höz képest, mint ahogy most új rész az NFSU2 az elsõhöz képest.

Csak akkor még kevésbé volt pofátlan az Electronic Arts

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

JohnnySmith
Kicsit mitha erõsebb gép kellene az 1hez képest. Nekem abszolut nem jön be a game. De majd meglátjuk a full milyen lesz.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

[NST]Cifu
Hát nem tudom, nekem úgy tünik, hogy a netkódja ugyanolyan gáz, mint az elsõ rész demójának volt. Warpolnak az autók, de kegyetlenül. (és igen, olyan emberre csatlakozva is, amelynél elvileg tökéletes a kapcsolat).

Nem rossz a game! Nekem fõleg az on-line tetszik nagyon.

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

magus755
Nekem 41-44-el jön az ea oldalárol!!!

az légy aki vagy;és add mindig önmagad!!

Lacc
Vannak benne kellemes újitások a demo alapján, kellemes kis játék lesz. Ugyanolyan arcade agymenés mint az elsõ, de jól ki tudja kapcsolni az embert. Már ha nem a gép ellen játszik, ami változatlanul csal, ugyanúgy mint az elsõ részben 😄
modellmaker
Nekem innen #1943 jön stabil 48kb/s-mal.

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
én nem szedem...egy az sehova nem akar fel connectelni a fles get..2 ahova felmegy onnan meg nem csutkóval jön hanem 8-12-vel...

modellmaker
Még mindig töltöm...

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

DJ Skyline
ahoz képest hogy kijött a demo mindenki milyen csendes!😄DDDD
vagy még iskola,munkahely?😄

IMYke2.0.0.0
Ja, nekem is - Radoen 9500 Pro

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

[NST]Cifu
Egy órát kocsikáztam vele... és hát...

Grafikára nem tûnik sokkal szebbnek, mint az NFSU elsõ része, csak ráraktak egy adag újabb marhaság-mánia effektet, a light trails (elhúzodó fénycsíkok) és a motion blur (elmosás ezerrel) mellé bejött a light glow (giga-fényaura a lámpák körül) over bright (feltekerem csutkára a fényerõt), enhanced constrast (széttekerem a színbeállításaidat) és a rain splatter (unreális esõcseppek a kamerán, hogy lásd, tényleg esik). Ezek közül talán még a light glow-nak van értelme, de a többi inkább csak zavar (a motion blur tényleg jó lenne a sebességérzékeltetésére, csak nem így...).
Továbbra is este van, de végre visszatért az idõjárás, még ha csupán annyiban is, hogy esik néha az esõ.

A hangok és a zene szintén nem vágott a földhöz, különösen a zenén vagyok kiakadva, az NFSU-nak legalább valami normális zenét raktak be a demójába, de ezek az NFSU2 demójában.....

A játszhatóság maradt az elsõ rész szintjén, illetve a driftet szerintem hazavágták, ugyanis most a sima úton, a forgalommal megküzdve kellene minél jobban ügyeskednünk...
Hiányzik a jó öreg rendõrségi üldözés, anno az tette naggyá az NFS3.-at és 4.-et, de sajnos a demóban egy rendõrt nem láttam.

Hát nem tudom... Az egyetlen dolog, ami számomra még megmentheti a játékot, az a kocsi tuningolása, amit ugye itt nem próbálhatunk ki....

arty
abban reménykedtem, h külön hozzászolásokban irod...

Forza.

examinee
Ugyanez a problémám és másik driverrel sem megy!

10.9.8.7.6.5.4.3.2.1.KÉSZ!

MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4

fél perc

MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4

1 perc!

másfél perc!

5 perc és lent van a demó! HÚÚ DE IZGULOK!

Eisenhower
le kell venni opciokba vhol a detailt hogy ne legyen annyira csilli-villi az autó és akkor nem fog átlátszódni nekem megoldodott így. mondjuk amugy se szeretem amikor az aszfalt is csillog villog mert befájdul a szemem

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower
1 fajta autotípus van a 350Z de ha verseny módban indulsz van 4 fajta verzioja mindengyiknek más festés spoiler és persze más az auto hangja is ^^ de mindegyik shirály^^ mindjárt szétesik a sub ^.^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

modellmaker
nem volt jobb dolgom! 😊

DJ Skyline
ez az átlátszik a neon az autón effekt eléggé gány...már akinek átlátszik...

Jagi
😊))

ScoobyDoo
stabil 47kb/sec

CoolStuff
Nem, csak igényesek!😛

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Jagi
Kapcsold ki a DC-t és csak a Flashget menjen!

DJ Skyline
megint 350Z-vel lehet menni?? jaj ne már...

KG21
nekem is ilyen a neon :/ Radeon 9600XT, omega 2.5.67 driver
amikor meg bekapcsolom az élsímítást sötét a kép, csak a lámpák látszanak. Ilyen volt már vkinek? Amúgy szutyok a játék sztem...

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

DJ Skyline
na most nekiállok elolvasom a mai termést a fórumba!😄D

DJ Skyline
szerintem én ma még nem demo-zok...b*zi flash get le**ophat...eddig DC mellett is 30-al hozott..most 12-vel hoz nem tom miért...

Jagi
SKY: Mivan? Jön, megy vagy mi?