Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A megjelenest elorehoztak nov. 9-re
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
de én megnéztem mi van denn DC-n a számok közül és az 5-6-ból 4-5 rokk volt...
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
sõt vannak olyan játékok,hogyha rámész a nyilakra még gyorsít is mint egy power-up!😄DD
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mustang a favorit, de mé azta ocsmányfúj h2es hummert kell berakni? Otta h1es szvsz sokkal szebb :> LÁttam 1 törés tesztet H1essel... Kikocsi nekimegy falnak kiskocsi széttörik, H1 nekimegy falnak... átszakítja a falat megy tovább... Hátugye az a 3 tonna 😄 Jameg C jogsi kell hozzá mer kisteherautó 😄
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
a játékot meg mindent!
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Nem azt kértem hogy gúnyolódjatok hanem hogy ti esetleg nem-e tudtok valamit!
Relak: Hát hja faloncsúszás nélkül nemigazán lehet 50 körüli idõt menni ezért nevetséges az efféle eredmények beszúrása....
A gép ellen viszont lehet nyerni e nélkül,csak remélem nem olyan lesz mint az elsõ rész hogy az X. verseny után a gép csalni fog mint ûllat és úgy megy mindennel mintha sínen menne és egy dekát nem lassul,nem csúszik....
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
<#banplz>#banplz>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Nyílván.
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Azt hallotam meg látam a két szép szememmel hogy már megjeélent pc-re az nefsu2!
Ismerõsömnek van is hozzá linkje és ez tuti mert õ már leszedte és látam is nála de nem akarja odaadni sem a linket sem a játékot és ez tuti pc-s nem ps-es mert láttam!
Ha valaki tud valamit help!
thx: Gusty

[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol

PH-n ahogy nézegettem naon sok embernek 50-45 alatt van a kör ideje, úgyhogy még gyúrjál kicsit, és azután beszéljél.
[V]ariable Valve [T]iming and Lift [E]lectronic [C]ontrol
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap