14991
-
davos80 #6124 valami uw-s oldalra, mert az atw lassú most -
#6123 arrol mesélj csocso, nekem hoghogy leért torrentel is már régen? lehet hogy nem rinyálok annyit mint te, hanem elolvasom hogy is kellene használni?
-
Maksi #6122 könyörüljön meg más valaki rajtam!!! Plíííííz!!!!!!
Honnan lehet letölteni a Reloaded-os verzió második cd-jének utolsó tizenvalahány file-ját? rld-nu2b.r33-tól, kellene rld-nu2b.r49-ig, plusz a rld-nu2b.RAR. -
#6120 LOL! -
#6119 Egyes kártáyknál jön elő... főleg ATI-k nál... -
#6118 Ez tenyleg olyan mint a streetlegal... :))
-
davos80 #6117 Nem kioktatlak, de sztem rossz helyen próbálkoztál torrent ügyben, mert nekem sosem volt olyan gondom, h lassult.
Pedig 512/128-am van szóval írtó lassan töltök fel.
(gyere, csak sajna nem törnek az autók...) -
#6116 fogat mosni tudsz egyedül vagy ahhoz is tanácsot kérsz?.. ne nevettessük már ki magunkat .... -
#6115 wandoo, vagy sevenwarez -
#6114 ha megoldanád hogy tényleg törjön én vállakoznék az első pofonra ! ;) -
#6113 Light Trails-volt a "hibas".
Ezekxerint ez bugos?
Mert pl anno a driverben is volt light tralis ami ott nem okozott ilyen galibat... -
#6112 szerintetek mejik oldalra regeljek?
Davos 80, te mejkre regeltél? -
#6111 megegyszer: kapcsold ki a light trails-t!! -
#6110 kinemszarjale a PB-t ? :DDDD akkor námtom... -
#6109 nem kell a felesleges kioktatasod.. senki nem kivancsi ra foleg nem en...tul vagyok mar gigakon.. es hidd el mar mindent kiprobaltam.. lehet jobban ismerem a programot mint te:)
de ha most elkezdesz kioktatni eskuszom osszetorlek az nfsu2 ben! :) -
davos80 #6108 Kint van a Bithumen-en. -
BlackWolf #6107 melyik driver kene hmm? mer 4.9 4.10 nekem nemjo mer osszeakad a pb-vel ... -
#6106 nálam ha be van kapcsolva dettó ezt produkálja.... -
#6105 hurrraaa -
davos80 #6104 Az használjon torrenten, aki ért is hozzá. Valszeg nem véletlenül használják annyira sokan. -
#6103 nem kell kikapcsolni az AA-t -
#6102 Driver frissités... :) harmadjára is ;) -
davos80 #6101 Olyan helyre kell menni, ahol regiszrálni kell.
Nekem érdekes módon átlag 70kbit/seccel jött pl. a Pacific assault, ami ugye DVD. -
#6100 emlitett:-) -
Prince007 #6099 Egy kérdésre egy percben három válasz. -
#6098 ki mejik oldalról szedte le a lejjebb melitwtt 3 közül és kinek müüködik??
-
#6097 -
BlackWolf #6096 yo van mar megoldas a pixelesedesre??? bocs hogy nem olvasok vissza csak most van fent es zuznam mint allat csak ronda :S -
#6095 kapcsold ki az AA-t és elmúlik.... -
Callisto #6094 Kapcsold ki a Light Trails-t az options-ben. -
#6093 beallitasokban LIGHT TRAILS-t vedd le!! -
#6092 Tul sok drog! :) Vagy inkabb patronozas... -
Aspyrin #6091 rajtad van a napszemüveg -
#6090 Mi a problemad??? -
#6089 latom mindnekinek lassan jon:( aszem nekem meg lassabban jonne az atw rol.. a torrentrol annyit hogy mar uberelegem van belole.. ekkora szar programot kitalalni... modemes idomben gyorsabban jottek a fileok mint a torrenten... mar probaltam joparszor.. mar szedtem le vele gigakat es a gepem hetekig ment... SOSEM volt ertelmes program es sosem lesz.. torrentet ne is irjatok a z embereknek mer csak nyug..es szar... -
#6088 fukk Ez MITO VAN?
semmit nem latni csak a fenyeket...
-
#6087 ja aha biztosan amugy az 1 hez volt valami hasonló mod.. :) -
#6086 az mért van hogy controlls-nál amikor állítanám be a kormányt, a jobbra-balra opció meg sincs jelenve ?!?!?! bnem tudom beállítani ! demo-nál ment, minden msá játéknál megy ? mi a rossebb ez ? én még ilyet nem láttam... 5let ? -
#6085 Honnan tudod hogy nincs nappali verseny??
Lehet hogy mikor végigjátszod kapsz egy bonusz kört amin nappal mehetsz!!! :)))
Vagy valami Sunshine mod-ot kreálnak hozzá remélem -
#6084 :( , köszi