Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ranGer2
Még HKS Patrick se csinál ekkora hülyeséget pedig ma is volt 1-2 jó beszólása <#idiota>

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

hát ja ... 😄
ScoobyDoo
akkor mégis mi a rákért tetted be??

DJ Skyline
legalább URL-ként tetted volna be...de így a modemeseknek sok boldog percet szereztél!😊

ranGer2
De akkor mi a fasznak rakod be??...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

zsomborm
okok, motam hogy már annyira nem aktuális

ranGer2
FASZKIVANMÁR.... HOL ÉRDEKEL EZ MÁR MINKET?? kussolj már egy percre el.... mennyé játszani vag ynemtom ez mostmá télleg idegedsitõ mindenki nyomatja a hülyeségét....

Smuge
elkelt mar sorry 😊

Tumor
kormány probléma nem lépett még fel senkinél ?
DJ Skyline
és ezzel most mit csináljunk?😄D
más már lassan végig viszi a fullt!<#idiota>

valami uw-s oldalra, mert az atw lassú most

arty
arrol mesélj csocso, nekem hoghogy leért torrentel is már régen? lehet hogy nem rinyálok annyit mint te, hanem elolvasom hogy is kellene használni?

<#lama>

Forza.

könyörüljön meg más valaki rajtam!!! Plíííííz!!!!!!

Honnan lehet letölteni a Reloaded-os verzió második cd-jének utolsó tizenvalahány file-ját? rld-nu2b.r33-tól, kellene rld-nu2b.r49-ig, plusz a rld-nu2b.RAR.<#worship>

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

DJ Skyline
LOL!<#idiota>

ranGer2
Egyes kártáyknál jön elõ... fõleg ATI-k nál...

hiba
Ez tenyleg olyan mint a streetlegal... 😊) <#nyes>

Nem kioktatlak, de sztem rossz helyen próbálkoztál torrent ügyben, mert nekem sosem volt olyan gondom, h lassult.
Pedig 512/128-am van szóval írtó lassan töltök fel.
(gyere, csak sajna nem törnek az autók...)

ranGer2
fogat mosni tudsz egyedül vagy ahhoz is tanácsot kérsz?.. ne nevettessük már ki magunkat ....

tom..
wandoo, vagy sevenwarez

http://android-forum.hu/

Tumor
ha megoldanád hogy tényleg törjön én vállakoznék az elsõ pofonra ! 😉
hiba
Light Trails-volt a "hibas".
Ezekxerint ez bugos?
Mert pl anno a driverben is volt light tralis ami ott nem okozott ilyen galibat...

zsomborm
szerintetek mejik oldalra regeljek?
Davos 80, te mejkre regeltél?

CSOCSO
megegyszer: kapcsold ki a light trails-t!!
ranGer2
kinemszarjale a PB-t ? 😄DDD akkor námtom...

CSOCSO
nem kell a felesleges kioktatasod.. senki nem kivancsi ra foleg nem en...tul vagyok mar gigakon.. es hidd el mar mindent kiprobaltam.. lehet jobban ismerem a programot mint te😊
de ha most elkezdesz kioktatni eskuszom osszetorlek az nfsu2 ben! 😊
melyik driver kene hmm? mer 4.9 4.10 nekem nemjo mer osszeakad a pb-vel ...

Tumor
nálam ha be van kapcsolva dettó ezt produkálja....
CSOCSO
hurrraaa
Az használjon torrenten, aki ért is hozzá. Valszeg nem véletlenül használják annyira sokan.

CSOCSO
nem kell kikapcsolni az AA-t
ranGer2
Driver frissités... 😊 harmadjára is 😉

Olyan helyre kell menni, ahol regiszrálni kell.
Nekem érdekes módon átlag 70kbit/seccel jött pl. a Pacific assault, ami ugye DVD.

zsomborm
emlitett:-)

Egy kérdésre egy percben három válasz.<#vigyor>

zsomborm
ki mejik oldalról szedte le a lejjebb melitwtt 3 közül és kinek müüködik??

ranGer2
<#idiota><#hehe><#vigyor><#nyes><#nyes>

yo van mar megoldas a pixelesedesre??? bocs hogy nem olvasok vissza csak most van fent es zuznam mint allat csak ronda :S

Tumor
kapcsold ki az AA-t és elmúlik....
Kapcsold ki a Light Trails-t az options-ben.

CSOCSO
beallitasokban LIGHT TRAILS-t vedd le!!
Marcell
Tul sok drog! 😊 Vagy inkabb patronozas...

rajtad van a napszemüveg <#nyes>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Marcell
Mi a problemad???

CSOCSO
latom mindnekinek lassan jon😞 aszem nekem meg lassabban jonne az atw rol.. a torrentrol annyit hogy mar uberelegem van belole.. ekkora szar programot kitalalni... modemes idomben gyorsabban jottek a fileok mint a torrenten... mar probaltam joparszor.. mar szedtem le vele gigakat es a gepem hetekig ment... SOSEM volt ertelmes program es sosem lesz.. torrentet ne is irjatok a z embereknek mer csak nyug..es szar...
hiba
fukk Ez MITO VAN?
semmit nem latni csak a fenyeket...

ranGer2
ja aha biztosan amugy az 1 hez volt valami hasonló mod.. 😊

Tumor
az mért van hogy controlls-nál amikor állítanám be a kormányt, a jobbra-balra opció meg sincs jelenve ?!?!?! bnem tudom beállítani ! demo-nál ment, minden msá játéknál megy ? mi a rossebb ez ? én még ilyet nem láttam... 5let ?
ZsoltiHunGames
Honnan tudod hogy nincs nappali verseny??
Lehet hogy mikor végigjátszod kapsz egy bonusz kört amin nappal mehetsz!!! 😊))
Vagy valami Sunshine mod-ot kreálnak hozzá remélem

[HUN]FaTaL
😞 , köszi

http://goo.gl/gd6Zi5