Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fitutufi
te hol tartasz ? ilyen gyorsan tolod ? má tudsz tuningolni ? 😊

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

IMYke2.0.0.0
Beszarok neked, komolyan!
Ritka nagy sültgalamb vagy 😊)))

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

CSOCSO
Logitech Wingman Formula Force-om van nem a csira új, hanem még a régi masszív darab....

tehat te most a regi pirosrol beszelsz??? neked az massziv az uj meg csira???? gratulalok... az uj csiranal nincs jobb.. a regi massziv.... nemtom..nekem nem tetszett... egyaltalan nem volt valami hudenagy szam kormany...
a left rightra nemtok mit mondani... erdekes😞
LezLee
Ez még poénnak is rossz volt, ha meg komolyan mondtad, akkor: <#banplz>
Kormány ugyan az és müködik.

ranGer2
azonnal? 😄

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

LezLee
Nem lehet, hogy ezt javítja a villámgyorsan kiadott 1.1-es patch???
Tumor
szerintem a te kérdésed viszi a pálmát a maiak közül !!!!
ranGer2
hogy lenne? Imike dolgozik... 😊 maj lesz!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Tumor
tehát akinek lent van és van kormánya az azonnal nézze meg hogy nála mi a helyzet....
zsolti001
Magyarositás van már hozzá ?????

Tumor
de, beismeri, tehát gáz féknek simán mennek a pedálok, a gombok is mennek, de left right az hiányzik az opcióbol tehát ne mtudom beállítani se ! megnlztem más játékokat ott minden rendben, kábelek rendben, MÉG a demo is tök jól ment, itt meg szopás. Ezért lenne jó tudni hogy másnak megyee.... Logitech Wingman Formula Force-om van nem a csira új, hanem még a régi masszív darab....
LezLee
Az enyémet ki is töröltem gyorsan 😊)
Mire nem jó a VIP? 😊)
😄D

ranGer2
NEMÁSOJJÁ! <#vigyor>

van lan de tores nincs

ranGer2
Lan van törés nincs

vki
akinek lejött:
van benne LAN és törés?

ACER Aspire 5738ZG

Gondolod nem probáltam, még a nocd peccsel is ujrais raktam, semmi.

Nf7 barton 2.5 512 ddr radeon 9000
le van húzva a graf, mert ronda csilivili
menne maxon

ranGer2
a felnit cseréld le gyorsan! 😊

CSOCSO
???????
es alapbol nem ismeri fel a kormanyt????
Tatyla
PS2!<#hehe>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tumor
pontosan ahogy mondod !
2 es cdt mountold be😄

CSOCSO
naszoval. nincs olyan hogy steering right es steering left??tehat ugy kezdodik hogy trhittle, brake, shift up shift down, es sehol a steering left, right?????????/
mert az erdekes lenne...
LezLee
Nálam volt. Egy reinstall megoldotta.
Itt van a topik ami errõl szól

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Gáz van. Inditanám a játékot, de visszalép a desktopra. Valakinek volt hasonló problémája? XP SP2 és 9800 pro-m van.

jAsOn VoOrHeEs
Megy a wanadoo !!!!!!!!!!! <#taps><#lama>

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

Tumor
ok...
Smuge
Optikai tuning után

CSOCSO
varjal egy mp-t
Itt mondta vki, hogy "nem tudod használni a torrentet". Kaphatnék egy kis leckét, hogy hogy kell használni? Bekell állitani vmit? Vagy milyen torrent progit ajanlotok? Es azt amit ajánlotok azt hogy állitsam be? Köszönöm elõre is a segítséget! 😄
Tumor
az bajodott rész persze már nem mind neked szólt csak úyg általában 😄
CSOCSO
ezt komolyan nem ertem.. lassan jonnek be az odlalak.. lassan jon be az sg.. a hardwired az 576... lassan tolt filekat.. most en vagyokleterhelve vagy mivan????????????
Tumor
na végre hogy valaki reagál itt abajgok már 2 órája ! A controlls menüben a kormány gombkiosztás alatt egyszerûen HIÁNYZIK a steer left steer right !!! Nem arról van szó, hogy nem ismeri be gombot ahogy nyomom, hanem egyszerûen NINCS mivel beismertetnem a kibaszott kormányzást !!!!! Ezt kérdezem hogy lópöcsbe lehet ez ?!?!?!
CSOCSO
szerintem a demoben sincs benne de mindegy
CSOCSO
MIVAN????????????????????????????????????????????????????????
jAsOn VoOrHeEs
davos80 neked milyen géped van 😛PPP

Real Madrid Club de Fútbol | FIFA Award - Best Club XX Century

értem htx

Ronaldo07
De jó kis gép!!:-)

LezLee
Hát én speciel leszarom, mert Rumblepaddal nyomom.

Tumor
ez hihetetlen hogy ilyen játéknél le se szarja senki hogy nem lehet kormánnyal játszani....
CSOCSO
KIABALJ! UBOLTS! SIKITOZZ!!!!😊)))))))) nemtom.. en most ujrainditottam... csak ugy.. te is tedd azt
Grave Digger
Hát nem aspyrinnal az biztos😄D

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

LezLee
Na igen, majd elfelejtettem. Ez is újítás, bár szerintem nem nagy durranás.
Köszi, megpróbálom.

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

ranGer2
meg mondjuk a finomhangolás... 😊