Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Foszfor - jo arc :o)
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
(sok új üzi, termeltek rendesen...)
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Nekem csak holnap lesz meg és ez nagyon zavar késõbb kezdem el mint ti
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
Nem szóltam!!
Köszi!!
Csak elolvastam!!
Bocsi!<#vigyor3>#vigyor3><#wow3>#wow3><#wave>#wave>
A warezolásban már rég meg kellett volna tanulnod, hogy MINDIG mentsd el a feltelepített játék eredeti - még crackel felül nem írt - változatát valahová!
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
-----------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
rld-nu2b
<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Ki jutott a legtovább?
Egy jó mecénástól kaptam egy kimentettett! Egyenlõre vannak küldetések!
Játék menetét ha van valami extra leírhatnád😛PP
Vagy csak küldetések teljesítése aztán arra kapok pontokat meg autókat és tuningolom??
Vagy valami más is beletartozik a jobokon túl??😛
Jah és mégvalami ha kapsz egy autót akkor kiválasztod ugye!
Én kiválasztottam multkor de elveszett az összes tuning róla! Browse és a trade car között mi a kül?
Te mindenkinek csak ugatsz!!
Mennj a gumiszobába,ha ennyire energia túltengésed van!!
És egyébként is láttam még tegnap,de azóta lett vagy 1000 hozzászólás!!
zolle:Köszi!!!
Lécci mondjétok meg miért pixeles az út???? tiszta kocka... amúgy sokkal többre számitottam, gyenge játék lett😞( a kilóméteróra gagyi, nem pontos mert vastag a mutató, az automata pedig szarul vált NC... SEGICCSETTEK miért pixeles???
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>