Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah mi a gond?😞

#7837 Kitõl kérdezted?

MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4

Johnyy
Thx

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

Tibor
mikor kaptad meg?

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

CSOCSO
szerintem meg se probald
Nah még mindig hibát ir ki instalálásnál itt a kép

PLS help mert megõrülök!

<#vigyor><#eljen>

MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4

hülye vagy??
McGrady
oks kösz

Kuss!-magyarázta.

Johnyy
simán!!!

CSOCSO
FAQ.. amugy meg optionsban kapcs ki a light trailst
McGrady
hellosztok, sztetek el fog menni a játék ati 9600 XT-n?
egyébként mien?

Kuss!-magyarázta.

Johnyy
SZerintem is, de annak mit lehet csinállni hogy gémnél csak a lámpákat látom a többb meg full fekete??? plz hlp!!!!!!!!

CSOCSO
street x szerintem is full felesleges.. es szerintem a drift meg ugy SZAR ahogy van... ubergaz lett...
CSOCSO
a lamboval ellentetben ebbe sajna nem😞 de ez ketszer dragabb is mint egy lambo!!!
az naon jó

nah má én is játszok<#nyes>

bodesz
húúúúú ezt a Street x módot kicsit elszúrták de az a uccai drift meg Qrva jóóóóó lett

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

hat en annyi penzmagot szedtem mar ossze nincs mire kolteni , de mar en mondjuk 15-20orat jatszottam vele 😊

fitutufi
az gyökérség !
mert akkor elverem a zsémet és ha lesz új cucc a tuningolthoz akkor baszhatom ! majd ha lesz vmi tuti verda akkor majd elgondolkozok rajta h fejlesszem-e !<#eplus2>

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

a regi kocsi megmarad, de amit megveszel azt elolrol kezdheted csont alap kocsit kapsz ..

Az új Gamestarban bennen van összes vásárlási lehetõség helye.
fitutufi
jah és ha veszek akkor az elõzõ az megmarad ? azt elmenti láttam ! nem ?

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

fitutufi
ha mondjuk van egy kocsim amit total feltuningoltam és egy másik kocsit akarok venni akkor az elõzõ tulajdonságait felveszi vagy azt is alapról kell feltuningolni , mert az 1-be átvette !

jah

modellmaker
Ugye van drag is?

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

My favoite car is Audi.See This Picture!!

Hmuda
Kösz, majd lecsekkolom.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

traXion
Na, srácok, az van, hogy még mindig kifagy pár perc után. (és visszadob a windowsba)
Volt catalyst csere, újra is instaláltam. Mi lehet paj? Patch-el és patch nélkül is kifagy.

20TYA
Aki nem vágja, hogy mi az
annak kötelezõ ez a 3 trailer: link

BLUE FLAMES --> RACE PRO

több nem zöbb<#circling>
az utobbi 3 napba zöbb mint 2000 hozzászolás írodott..
<#wow1>
[NST]Cifu
Sajnos nem az otthoni géprõl vagyok most, de mintha a hegyi részen, azon az úton tovább, amelyiken egymás mellett van egy Graphics Shop és egy Body Shop (Piros és Zöld), lenne még egy Car Specialites Shop (Sárga).

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

b-type
wow.
desznyó járgány...kulcs nem volt benne? 😄

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

[NST]Cifu
Párszor már le volt írva, hogy legalább az egyik kocsid mindig legyen az elérhetõ maximumra feltuningolva optikailag (ez annyit tesz, hogy minden baromságot fel kell rakni rá, kezdve a hangfalaktól az utolsó reklámmatricáig), hogy minél több csillagos legyen. A csillagok alapján kapsz invitálást DVD vagy újságcímlap fotóra, és ezekkel lehet unlockolni a szponzor küldiket, amik magukkal hozzák a rendes versenyeket is.

[NST]Cifu
Eladni nem lehet, és ha a garázsodba nincs szabad hely, akkor csak lecserélni tudod az egyik kocsidat. A kocsivásárlás nem kerül pénzbe, de alap autót tudsz csak venni, és a leadott kocsin lévõ cumó elveszik. Ez a része nekem sem tetszik a játékban. Gyakorlatilag a kezdõ 206-osom a legmenõbb kocsim, egész egyszerûen azért, mert nincs elég pénz arra, hogy ilyen szintre hozzam fel a másik kettõt. Gány egy megoldás...

TDK
csá
tegnap töltöttem le a játékot
<#eljen>

AMD 2500Mhz,512ddr,ati 9800pro

RemX
Nah látom más is kezd szembesülni a témával! Ajánlom javításra a FAQ-ban is, mert az Outrun kocsik igenis valami miatt egyszercsak elfogynak és most már nekem sincsen több küldetésem csak néha találok egy-egy kósza versenyt a városban (mindenfélét) amiért 850 pénzt kapok, viszont így el fog tartani felnyomni az AUdimat.... De nem igazán értem hogy miért miért nem ad semmi versenyt meg hogy hova tûntek az outrunosok.. 😞 Elrontottak volna valami az EA-nél? ez kegyetlen nagy hiba lenne a játékban!

VAlaki rájöhetne már a megoldásra! Köszi a türelmet!

Csumeee

CSOCSO
AHOYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY MINDENKINEK!! !ugye tudjatok mi kovetkezik most?😊 megenn voltam az autokiallitason... sztan megtalaltuk azt a sarkot ahol vannak a kokemeny sport autok.. Noble, ferrari, lambo, aston martin, roys,saleen, maserati, lotus, bentley meg minden komolyabb auto...
szal maszkaltunk.. teljesen kesz voltam a ferrariktol meg a lamboktol, nahmeg az aston martin vanquistol is..szal coolos volt mind.
ja es volt ferrari scaglietti is! hat eloben nagyon jol nez ki.. csak az nem tetszik hogy a csomagtartoja nagyon csapott😞
de aztan oda alltunk valamihez.. azt alltak korbe a legtobben!
Anyam azt se tudta mi ez az auto, kozben a kepernyon jeremy kolok csapatta a repteren az autot, es arrol odazott hogy az egyik legzsirabb auto amibe valaha is ult.
Sztan olyan dolog tortent..ami nagyon keves embernek adatott meg.
beulhettem abba az autoba...... amirol azt se hittem hogy valaha latni fogom eloben.... szal nem is mondok semmit.. itt a kep...

(megj: mar megint "soron kivul" ulhettem be😊 mindenki mas szepen nezett a kordon mogul😊 biztos ku********ztak
de ez van....
a kep:

az autorol:
hat .. hubazz.. no comment a kinezeterol. ahogy az ajto nyilik az eszmeletlen😊 egy kis cetli mutatja az ajto belso felen hogy ovatosan, ne csapd oda a patkanak (padka???).. nemtom hany cm re volt a foldtol.. de nemsok...
belulrol hubazz volt nagyon, a lamboban meg a ferrariban nem fekudtem ennyire, es ELFERTEm siman! nagyon meglepedt, pedig kisebbnek nezett ki helyileg mint a lambo!
nahde mindegy... szal errol ennyi...
ui:
ebbol az autobol az egesz vilagon 32 darab van.
Amerikaban ossz-vissz 2 azaz ketto darabocska van es nekem sikerult beleulnom egybe😊)) hat no comment...
azt le se irom mit megy.... mindenki el tudja kepzelni (bugatti vegsebesseget feszegeti) es a hatso kerek akkora volt majdnem mint az alkarom!!!!! nah csumesz all.. van par dolgom.. osztan holnap leirom a velemenyeket a tovabbi autokrol

/merci meg mindig odabasz teljesen, nincs jobb nala, uberkenyelem, uberjol nez ki es uberjol mehet/
Hmuda
Amúgy észrevettétek már, hogy a garázsból lehet a régi stage-ek versenyeit újrajátszani? Köztük vannak azok a versenyek is amiket nem játszottunk le és azokat is meg lehet csinálni (max nem kapsz értük pénzt, csak egy "Completed" feliratot).

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

Hmuda
Kira, ezzel is bõvült a repertoár. Köszi! :-)

BránerMaister
JA!

Utálok mindenkit!

BránerMaister
én még a kezdõ pályán találtam egy kettõt de az nem lényeg 😊 majd "hol nap "bejelölöm<#fogmosas> mentem aludni!tcsá!

Utálok mindenkit!

RelakSfromhome
a lila fölött van mégegy body shop

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
berakom, amik nekem vannak:

Nameg dvd-n a verdám 😄

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

zolle
Rájött már vki hogy lehet pl eladni verdákat? Mer minek 5? Meg ha van vmint tuning és legyerélem akkor az megy a lecsóba?

PS: Már 10 csillagos az Audi TT-m, de csak 54% kész a játékból, de már 98%ot unlockoltam a parts-ból.
Hmuda
Jelenleg ezek a boltok vannak meg. Aki tud még az jelölje már be léci (még csak most nylt meg a Coal Harbor East).

Pyx
MuszáJ a másikba.

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

ez muszaly berakni 😊))

lowride rulzik 😊