Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
nagyon is jo az a corolla.. supraig nem is cserelek
Shongi
OK ezt értem hogy hülyeség lenne ha igyér átmenne a tuning viszont ha becserélem a régi verdámat( 15000-et beleöltem ), akkor igazán visszakaphatnék legalább 10000-et nemde?

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

az elejérõl kimaradt, hogy "bekapcsolod a gépet" sõt, esetleg "veszel egy gépet" <#nyes>

pont ezt akartam irni😄
plz

nem akar valaki feltenni egy képet a térképrõl???
azt még meg kellene találnom....
ScoobyDoo
a piros bót lesz az

CoolStuff
Festék bótban!😛

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

grebber
A verdámra Spoilert mikor lehet felszerelni hányadik verseny után???

Next PC upgrade: 2022

© Robert5
dj Bee 18
lehet festeni pl.fekeket -keresd a pirost-

Én kérdésemre senki nem válaszol ????????????????????

Johnyy
Mért van az hogy teljesen minimum grafikán ugyanúgy szaggat mint maxon,, semmmi külömbség nincs pdig egy 9600 xt 512 3.2 gépen nem kellene neki 😞((((

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

McGrady
hello nemtudja vki hol lehet letölteni a soundtrack-ot?

Kuss!-magyarázta.

Helló! A kocsikat, felniket, fékeket lehet más szinre festeni? És ha igen HOGYAN???
DJ Bee18
És hol lehet a kocsit átfesteni, mert olyan boltot még nem találtam

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

BaziJoe
Athlon Xp 3000+, 512 333Mhz DDR, Geforce4 Ti 4200-nál pixelesedik az út, ha felnyomom a grafikát,akkor szétakadja magát!! (driver 66.93 detonator) What a fuck???

Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.

ZsoltiMC
Az.
DJ Bee18
Sziasztok! Kapott már valaki A3-ast? És az idei legújabb A3-as Audi az? csak már kíváncsi vagyok 😊

HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century

Panjabi Mc
De épp az hogy ahol bekarikáztam a csillagot onnan indulok:!!!!!
És egy percet ad valamire de zat nem jelöli ohgy mire nem mutat csillagot hogy hovba menjek ettõl a csillagtók kell elindulnom de nem tudok hova menni mert egy percig cska vaktában tudok menni és semmi eredménye

Rotary & Dypee production

cSuwwi
szépen odakocsikázol idõre, és meglátod mit kapsz.
általában van egy új alkatrészt kapsz, vagy fotózás lesz

shit happens

Panjabi Mc

amugy nemvagom 1esek gondolkodasat a car lotba megkapuk ingyen a kocsit es meg ingyen at is kerul ra az eddigi osszes tuning meg minden jo poen lenne<#nyes>

BaLeeX
Ja és van valamilyen jelentõsége, hogy éppen milyen kocsival nyomulunk vagy ugyazan, mint az 1-ben, hogy csak a tuningoktól számít, hogyan megy a gép?

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

BaLeeX
Kár. 😊
Kösz.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

IMYke2.0.0.0
Nem lehet átrakni. Ez nem Diablo 2... <#zavart2>

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

BaLeeX
Kérdés: van 2 kocsim szarrá tuningolva meg lehet oldani ha veszek újat hogy átrakjam a tuning cuccokat vagy kezdhetem mindig elõrõl? Csak ki a f*sz bírja ezt pénzzel?

Én opti tuningot is csináltam, tuningot is...
Semmi 5,6 versenyt megcsináltam amit nem írt a térkép,nincsen ellenfél sem...

IMYke2.0.0.0
Ezt magyarázzuk itt már 2 napja! <#hehe>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

ZsoltiMC
Magalow parts merre van?
jah enis bajban voltam aztan talaltam 1-2 ilyen versenyt ami nemvolt jelolve es 1300ert vettem egy olyan carbon visszapilantot ami 1.5 csillagot dobott a megitelesemen 😊

RemX
EMBEREK!!!! SIKER!!!!!
Megcsináltam a városban itt-ott talált versenyeket, tuningoltam optikailag a verdát és most kaptam egy URL versenyt amit megnyertem és megnyílt a Coal Harbor és tele vagyok versenyekkel!!!!! jaj de jó! nem akartam újat kezdeni!!! Tuningolhatom az audim végre! De most csak azt fogom jó ideig hogy nehogy így járjak megint!!!!!! Szal akiknek hasonló bajaik voltak FEL A FEJJEL ÉS KERESGÉLNI eldugott versenyeket!!!

Csumeee

CoolStuff
Az 1 volt a legjobb, ahogy a rendõr elkapott!😊)

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

nanah van az is hogy ha nincs tobb rendes autos verseny akkor kihozol egy terepjarot azzal nyersz 1-2 versenyt es akkor lesz penzmagod feltuningolni a rendes kocsit ha meg mar azt a penzt is elkoltotted akkor : <#lama> vagy (ez az i want my car now-soknak ment )

Nekem 3 szponzorom van!

MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4

Panjabi Mc
RemX hogy csináltad jártad a várost?

RemX
Bassszus!!!! 3,8-as a kocsim! a végén még meglesz a 4,0 és akkor meglesz a második DVD!!!! akkor talán meglesz a szponzor és akkor talán... 😊

IMYke2.0.0.0
Ja, ezt mindig - naívan - elfelejtem. Pedig az évek folyamán megtanulhattam volna: bár az orra elõtt van a válasz, akkor is felteszi a (sokszor buta) kérdését az egyszeri felhasználó...
De sebaj, sokan biztosan a hozzászólás vadászok táborát gyarapítják... <#nevetes1>

KOXX
az a legjobb az egészbe hogy nincs belsõnézet, pedig ha jóltudom ezt az nfs 1-tõl az 5-ig megcsinálták, ráadásul az 5-bem törtek is a kocsik, + talán a 4-ben is 1 kicsit és ugyanígy a 6-ban is, de ebben már olyan nem létezik
remélem ha lesz NFSU2 akkor reálisabb lesz mint most

100. oldalon tartunk!

MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4

CoolStuff
Látom osztod a népet!😄DD
Nem érdemes törni magad!😛

RemX
na most találtam megint egy Drag Race-t a parkban... megnyertem
Mit tegyek fel ami olcsó és sokat dob a visualon?

IMYke2.0.0.0
Banner - FAQ

Zsolo007
Hogyan lehet forgatni a kamerát a kocsi körül a garázsban?????????

Panjabi Mc
Hogy kell csíterni ha már másképp nem tudok pénzt szerezni??

[NST]Cifu
Nem hiba, egyszerûen figyelni kellene csak a pénzre... <#whatever>

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

RemX
Egy ideig mondta is de most már ezek is megszûntek... mondom totál beállt a játék... elkeserítõ hiba... 😞

Sadist
Erre ment.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
Azokat a helyeket a srác megmondja telefonon. Érdemes fölírni õket.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Ott tartok, hogy kaptam egy olyan sms-t hogy "get to the car lot, i want my car now" visszamentem az üzletbe és nem történt semmi, és igy nem kapok új versenyeket, mit csináljak? Ja és a másik, hogy hogyan tudom eladni 2bõl az egyik autómat?
RemX
Néha találtam egy-két elfekvõ versenyt ami 850-et adott.... de ezeket felkutatni.... kemény...

nem tudom a kocsim külsejét alakitani mi a baj hogy lehet csilagot gyüjteni???