Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!
plz
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
dj Bee 18
lehet festeni pl.fekeket -keresd a pirost-
Én kérdésemre senki nem válaszol ????????????????????
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
Alaplap:ROG STRIX X470-F GAMING, Proci:AMD Ryzen 2700X Memória:16Gb 3400-as Gskill Videókártya: Saphire Vega 56.
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
És egy percet ad valamire de zat nem jelöli ohgy mire nem mutat csillagot hogy hovba menjek ettõl a csillagtók kell elindulnom de nem tudok hova menni mert egy percig cska vaktában tudok menni és semmi eredménye
Rotary & Dypee production
általában van egy új alkatrészt kapsz, vagy fotózás lesz
shit happens
Rotary & Dypee production
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Kösz.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Semmi 5,6 versenyt megcsináltam amit nem írt a térkép,nincsen ellenfél sem...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Megcsináltam a városban itt-ott talált versenyeket, tuningoltam optikailag a verdát és most kaptam egy URL versenyt amit megnyertem és megnyílt a Coal Harbor és tele vagyok versenyekkel!!!!! jaj de jó! nem akartam újat kezdeni!!! Tuningolhatom az audim végre! De most csak azt fogom jó ideig hogy nehogy így járjak megint!!!!!! Szal akiknek hasonló bajaik voltak FEL A FEJJEL ÉS KERESGÉLNI eldugott versenyeket!!!
Csumeee
Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair
MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4
De sebaj, sokan biztosan a hozzászólás vadászok táborát gyarapítják... <#nevetes1>#nevetes1>
remélem ha lesz NFSU2 akkor reálisabb lesz mint most
MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4
Nem érdemes törni magad!😛
Mit tegyek fel ami olcsó és sokat dob a visualon?
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem