Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát...ez sajna nem jött be...azért köszi. Egyéb ötlet?
RemX
Szanaszét tuningoltam az Audi A3-ast, de aztán végre ma megadta nekem az RX8-at!!! Rástartoltam, most a lehetõ legjobb már a performance de el kellett jönnöm dolgozni, pont amikor kezdtem belemelegedni az optikai tuningba 😊 Na nem baj reggel megyek haza és akkor.... 😊 Ez az Rx-8 NAGYON KIRÁLYSÁG!

McGrady
áhh pot verseny közbe volt áramszün.<#gun><#gun><#gun>

Kuss!-magyarázta.

Sil3nt
kb. hány százaléktól jön be az audio3-mas?

Seth
amiket a csóka mond be mobilon azokat is megcsináltad??

PSN ID.: Beegabor

bazza
el lehet adni a kocsikat???

\"Cum Deo pro patria et libertate!\"

Solid Snake
Egyszer én is ujra telepítettem mer sikerült addig addig állítgatni a grafikai beállításokat mig leköszönt a monitor <#action>
Hello. Elakadtam a játékba 72% tartok, leverrtem azt a börjakos ürgét, az autóm vizualózása 10-es, csak ezeket a szar outrunokat lehet vinni. Abbol is vittem már vagy 20-at és nem ad bounszokat, még sem történik semmi. Ha valaki tudja hogyan tovább az osszameg velem azt nagon megköszönném.Elöre is köszönöm a segitséget.
CoolStuff
???
Szóljá, ha megy onlineban!😛

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Az szép!😊

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Solid Snake
Nienor próbáld ujra feltelepíteni, sztem segíteni fog
NA MEGTALÁLTAM!!!!!! Jól Figyeljetek ide!

NEM MEGY ONLINE MÓDBA!

MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4

Nekem az elsõ tuningal 299!
Lancer evo

Aki végigvitte pls privizzem rá!
Vagy aki már nagyon a végén jár!

bazza
Eladni nem lehet a kocsikat? Van 3, de kéne a hely...😄D

Solid Snake
Kis kikapcsolódás az NFSU-n leterhelt idegeknek: http://www.tuning-stereo.hu/ <#nezze>
NEM TALÁLOM!!!!"KICSIT LEJEBB"2oldalal viszamentem semmi!

MY LIFE IS KING MY SITE IS SHIT http://www.hroland.atw.hu/ MX440,ABIT SA7,640mb ram,P4

Sziasztok!

Van egy kis gondom, a játék indításakor kiakad a monitorom, kb. úgy, mintha túl nagy felbontást, vagy frekit állítottam volna be neki. (pedig nem, a driverben be volt állítva a force 75 Hz, de levéve is kipróbáltam...) Gf5200-esem van, 66.93-as (legfrissebb) driverrel. Patchot felraktam. A játék egyébként elindul, mert hallom. Kerestem valami ini fájlt, hogy esetleg abban be tudom állítani a kezdõ grafikai szintet, de ilyet nem találtam.

Valami ötlet?
hmmm elnezest kicsit kiakadtam<#puszi>

jo nemis kel 8k-nyi hozzaszolas lentebb van 2 sorral hogy ha nemjon tobb verseny akkor outrunozzon meg tuningolja a kocsi vizualis erteket ....es akkoris megkerdezi a faszlama ,hogy most mer nem jut tovabb .... mer a nagytobbseg csak bejon a forumba beirja ,hogy bocs nem olvasok vissza ezer meg ezer meg ezer es felteszi 100000.szer ugyanazt a lama kerdest....

CoolStuff
Kicsit lejjebb volt már!

Ui:HELP!

Na sokat szarakotam és felment a pek!
DE Valami Baj van a Cd kulcsal!

Shongi
Tényleg, valaki berakna egy teljes térképet, mert mindenhol ami eddig megnyílt hamar megtaláltam az össze boltot, DE a kezdõ helyen csak 4/5 van meg a hidden shops-ból és sehol sem találom az ucsót.

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

Panjabi Mc
pl az Underground 2 meg cuccok gamek progik zenék filmek saját FTP-m

Rotary & Dypee production

bazza
Most kaptam meg a Supra-t...

bazza
ez furi!<#merges2>

ALPHA
nekem már rég megvan a TT és 40% körül tartok!

----- Half-Life 2 FoReVeR! :)

Shongi
24%-nál még nincs TT, hát akkor én valamit nagyon felturbóztam mert nekem már régen megvolt

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

bazza
Én 24%-nál tartok, és az alkatrészek 50%-át nyitottam meg...Ki hol tart? Jah és én egy Civiccel nyomom, megvárom a TT-t! 😄D

Solid Snake
Má semmi 😊
CoolStuff
Mégis mi van itt?

Panjabi Mc
Parancsoljatok ftp😄
FTP

Panjabi Mc
ftp://196.254.190.223:21/

Multimax
Hogy érted???
Eltulajdonítottad???

NOK-I beleive in the future!

Solid Snake
Legközelebb gyorsabb leszek <#law>
Shongi
Hmm megvan végre az RX8, 28%-nál lett meg, de amûgy nem attól függ, hanem akkor kapod amikor megynílik a Coal Harbour, meglesz az új sponzor és teljesíted az elsõ U.R.L -t.

Panjabi Mc
Solid Snake neked késdõ mert meg vna VÁLTOTZTATVA😛

bodesz
lol máááá mindnenki ezt az ftp-t nézegeti gondolom 😊

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Menj be a garázsba és ott a World Map-ot válaszd ki, ott fel vannak sorolva a versenylehetõségek.

http://nagyhonlap.hu - Web fejlesztés felsőfokon - Szabványos, felhasználó- és keresőbarát, ergonómikus honlapkészítés

CoolStuff
Mégis hogyan?:S

Solid Snake
<#banplz> ..............már késõ <#taps>
Panjabi Mc
oks Multi köcce a tippet

Panjabi Mc

hogy lehet saját zenéket belérakni?
Multimax
Gyorsan változtas logint meg pass-t amíg nem teszi meg valaki hellyeted!

NOK-I beleive in the future!

kössze

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

vki
nincs több verseny mit csináljak???????

ACER Aspire 5738ZG

kérdések feléhez 100at se kéne visszaolvasni de mind1...

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

streeter
Én is úgy telepítettem fel még is szar lett. De fingom nincs mi baja lehet.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC