903
  • bodesz
    vannak még akiknek még mindig nemmegy,a ligákba.
    de inkább már csak 1-2 ember
  • KG21
    azért erre nem kellett volna 2 hetet várni, hisz az összes online liga azonnal megpeccselte a játékot gond nélkül
  • M.A.D.
    Ez lett volna a végső megoldás. :)) Mármint az 1.1-es crack-exe. Ki is próbálom. Remélem nem fog fagyni.
  • KG21
    azért nincs, mert nem kell neki, műxik az eredeti crack-el is a patchelés után.
  • M.A.D.
    Már 2 hete fel-updateltem 1.02-re és azóta nincs hozzá crack-kelt exe. :((
  • KG21
    a játékosok nagyon símán és szépen mozognak, a hiba benned van
  • alert
    Csak nekem mozognak ennyire bénán a játékosok? Elég igénytelenek nem reális. Az előzőkbe sokkal jobb volt szerintem. Bár lehet hogy csak én nem emléxem :)
  • VRSDM
    csá- ujjonnan vagyok itt, már az összes többi nba játék mevolt de ez mindent üt... de elég hernyo vaaygyok a zsákolóshoz, meg angolul is csak most atnulok, magaántanárnál.. mnem tudná valaki nekem leirni részletesn hogyan kell nagyon fain zsákolást és alley oop-okat nyomni mert nem mennke, előre is kösz... chpis
  • rgida666
    #732???
  • VinylToy #734
    wanadoo
  • laci béla
    sziasztok

honan lehet le tőlteni
  • rgida666
    Sziasztok!

Sajnos nem indul el a játék sötét képernyő után visszadob a Windows-ba. Ez valami kodek hiba?
  • bodesz
    de most ennyit nem érdemel.nézd meg az előző statjait és csak régen volt 60ovr feletti
    amúgy Jordant hagyd ki mert ő 60 évesen is olyan lesz mint amilyen nemrég volt
  • precision
    Jordan se játszik, adjunk neki 30-at mi? Igenis vannak olyan nevek akik akkor is megérdemlik a magar overallt ha már nem játszanak. Pippen is ilyen.
  • bodesz
    a cap spacet úgy tudo növel hogy olyan emberek cserélsz el akiknek nagy a fizetésük kissebb fizetésüekre(bár ez nehéz)
  • grizzly21
    És hogy lehet megvenni vmi jó játékost? Én a minnesotába akarom Alonzo Mourningot, de nem fogadja el az ajánlatomat, mert csak2 szart adnék érte. Garnettot nem adhatom. Pénzért meg nem vehetem meg, mert nem free-agentes.
  • grizzly21
    Nekem gamepadom van, egy-két olley-up zsák megy is, de a palánkra feldobóst nem tom hogy kell...Tudja valaki, hogy a cap spacet hogy lehet növelni?
  • bodesz
    figyeljélmár bazz. 65 kevés lett vólna a fénykorára mert akkor 95 körülit lehetett vólna adni de most nem is játszik tehát akkor max 50ovlr sztem
  • bodesz
    Game paddal
  • sabodave
    hagy lehet trükköket csinálni pl: falra pattint és utánna dob
  • grizzly21
    Nagyon sürgős lenne, ha valaki tudna, kérem válaszoljon!!!!
    Speedlink Bullfrog gamepadot hol tudnék venni? (olyan mit a logitech dual action, csak nem annyira márkás ezért kb3rugó) budapesti bolt kéne, vagy Budaörs, de metroban, mediamarktban, saturnban, bluefishben néztem és nincs.
  • Magic Boy
    Egyetértünk!
  • precision
    Sztem 65 is kevés!
  • Magic Boy
    Ingyen igazolásuak voltak mind akiket igazoltam!
  • Magic Boy
    De még így is 20 körüli különbséggel kapok ki mindenkitöl!
    Tudna valaki segíteni/tanácsokat adni!
    jó úgy is,ha MSN-e teszi(ha így akarja jelezze privát-ban!)!
  • bodesz
    minek te???
    lol cask gagyibb lesz a game.amúgy pippen 65ovrl és 50 et ha adnék neki???
  • Magic Boy
    Kicsit megerősítettem Chichago Bulls keretét!
  • rgida666
    Köszi
  • Yskam
    azóta még nem sikerült senkinek pattintással zsákolni?
  • bodesz
    ezen még elmegy sztem
  • báttyó02
    elmegy
  • rgida666
    Sziasztok!

Ezen a konfiguráción elmegy a játék?
    PII/900, 384mb ram, geforce 2 mx/mx 400 videókártya

Előre is kössz
  • báttyó02
    nekem nem sikerült még ez,de lehet hogy meglehet csinálni. Próbáld meg állitgatni a gombokat
  • Davidsned
    Akkor pattintással zsákolni pl nem is lehet bill-en?
  • báttyó02
    én is billel nyomom,de nem hiszem hogy nagyobb trükköket meg lehetne csinálni analóg kar nélkül,mert hogy a gamepadon az analóg karral lehet előhozni a trükköket,de hogy billel hogy lehet,azt nem tudom
  • Davidsned
    Akkor csak azt mondja már meg valaki pls, h hogy lehet zsákolásoknál lepattintani előtte meg ilyenek?? (bocs, ha hülye kérdés)
  • Menyus489
    Szüli
    Sebaj, azért köszönöm. Akkor tényleg az újra megcsinálás marad.
  • bodesz
    sehogy se lehet max ilyen dbf editorokkal de az bonyolultabb mintha újra megcsinálnád
  • Menyus489
    Szüli
    Jó napot!
    Lenne egy kérdésem a játékkal kapcsolatban:
    Tud valamelyikőtők megoldást arra, hogyha én csináltam egy csapatnyi embert, azt elmentettem egy Rosterbe, majd a következő indításnál mégegyet, de elfelejtettem előtte betölteni a másik Rostert, így most két külön rosterben vannak, pedig nekem együtt kéne. Már próbálkoztam fájlok átírogatásával, de nem sok eredménnyel. Tud esetleg valaki segíteni, hogy hogyan lehetne két rostert egyesíteni?
    Előre is köszönöm!
  • G.Freeman
    Bodesz te most jatszol vmilyen nevvel?