119
Csak egy fórum, vagy csak idejársz marhulni, vagy egy közösség?
  • O0D:
    lol.
    ha ilyen pancser vagy hogy ez neked gond akkor megérdemled!
    --

Az a jó hogy sok fogyatékos jár ide, és ők azután is itt vannak hogy szétröhögöm őket. Ezt jelenti nekem az esgé.
  • magnum
    ÁZS!
  • I.C.ram
    Szerintem egyre szarabb az SG, főleg a sok új reform miatt, meg egyre több a gyökér is. :( Régen volt a legjobb, mikor csak egy szűk kör járt ide. :)
  • Mike at home
    1 forum
    2 marhulni
    3 kozosseg

kicsit talan komolytalanabb
    olyanokat megengedek magamnak itt, amit az indexen pl. nem
  • LittleL
    Jólvan igazat adok, te vagy a programozó.
  • cSuwwi
    nemazért, de ehhez az engine-nek semmi köze nincs.
    ez csak design. le van tárolva egy template-ben, hogy mit jelenítsen meg. Többet is tud ez a motor, mint amit itt látunk, csak egy kicsit már régi. (php3..., hol látni manapság már ilyet) :D

(csak azért merek szólni mellesleg, mert volt szerencsém már nekem is egy fórumot írni)
  • cSuwwi
    jó nektek. én még sosem tudtam belehallgatni, mert a mindig 403-as hibát kapok a mogyorótól...
  • Police88
    Az SG-n a rádio a legjobb!!! Már rég ide járok de csak mostanába szálltam rá a rádióra,nagyon komoly!
  • LittleL
    Ez a legkirályabb fórum, és kész.

Jó a közösség, sok jó infó van itt,
    a legjobb az engine -ja az összes fórum közül, mert jól átlátható.

Szóval közösség kedvéért, és kikapcsolódni járok ide.

Hajrá SG !!!!!!!!
  • Police88
    jó van na!! MIND1!!
  • Guest
    Normális embernek nincsenek óránként olyan problémái, amihez új topikot kéne nyitni.
  • Police88
    ha pl. segítség kéne valamiben (bár akkor meg tudja kérdezni máshol is). Mind1
  • Guest
    Ha valakinek rendszeresen gondot okoz ez az egy óra, az szerintem sürgősen gondolja át a topiknyitogatási stratégiáját...
  • Police88
    hát végül is attól függ hogy milyen sürgős........
  • Guest
    Szerintem pedig még kevés is az az egy óra...
  • Police88
    Meg az is rossz hogy ÓRÁNKÉNT lehet csak nyitni topicokat ugyanarról az IP-ről......
  • cSuwwi
    na azon főleg :D
  • szacsi
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

meg danielen
  • Augustus Gigo
    Röhögni Bud Spenceren, Terence Hillen, vagy Ryanen:D
  • szacsi
    az indexesek közül van pár barom....sok a szpemmer... ;)

Nem, mert szélessávról nyomom
  • Pyx #59
    itt
  • Pyx #58
    indexet láttad már? ennyi kommentnél pedig már nem csoda a pár azonos számu hsz...
  • szacsi
    Egy közösség, meg amolyan unaloműző.
  • Match
    olyan topic van ahol a kívánságokat írják be? hogy milyen változtatásokat kéne csinálni az sg-n?
  • Prank
    jah, ennek a fórumnak az előnye az egyszerűségén alapszik, nincs telerakva baromságokkal... egyenlőre...
  • Police88
    A szinek nem valami jók de ez a fórum számomra a legáttekinthetőbb sok olyan fórum van amelyiken félórás tökölés után jövök rá hogy hogy kell üzenetet írni :) ,itt meg minden egyből kézreállt
  • Police88
    Én csak azért vagyok itt mert egy vírus megtámadta a gépem és bekapcsoláskor autómatikusan elindul a portál.......
    Amúgy meg a társoság miatt meg rádiót is szoktam halgatni,nagyritkán elolvasom a híreket is........
  • cSuwwi
    jó az! A téktopicban előfordul néhány azonos számú hozzászólás, de az a legkevesebb... :)

Legalább átlátható, nincs tele fölös infókkal, mint a legtöbb pénzért vett powerboard. Saját fórum, saját kinézet :D
  • [Walaki]D`Lair
    Jó a fórumengine? :DDDD LOL!

Hát elég szar...:D
  • Dutch Flander
    "Csak egy fórum, vagy csak idejársz marhulni, vagy egy közösség?"

IGEN!
  • ThePartyFace
    Ugyan nem vagyok tul aktiv, de kb 4 éve olvasom a forumot. Kezdetben mas nicken voltam...
    Jo a forum engine, porognek a topicok, sok infot ossze lehet szedni es vannak nagyon zsir arcok;)

Itsz ö gúd komjuniti
  • Aquir
    de gyorsan nyílnak itt a topicok - de hát ez a lényeg, a sok jó téma, meg a letöltések. Ez egy jó hely, nekem ezt jelenti az SG. .)
  • csabawarchief
  • Bandew
    Egy nagyon ferde estén látomásom volt. Megjelent előttem Jézus, és azt mondta:
    -Bandikám! Én vagyok Jézus. Atyám feladatot rótt ki rád. Megkért, hogy legyél tagja a Supergamezen folyó szócsatákat mívelő széleskörű klubnak, a fórumnak.

Reggel hatalmas fejfájásokkal szenvedve, regisztráltam eme honlap fórumán, és azóta is hívő vagyok.
    Hogy mit jelent nekem az SG? Az életet!

• Davidus
    Csak 2 napot nyomtam(sovány hozzá a gépem).
  • BUD SPENCER
    letöltéseket és jó fórumozásokat!!!!!!!!!!!!!
  • Lacc
    Én is szeretem ezt a helyet nagyon. Főleg a fórumot mert elég sok arc van itt :) A híreket csak úgy nagyjából olvasom :P
  • ÁjjLe BoBBi
    SG IZ DA BESZT!!!!
  • cSuwwi
    St egyik szeme most sír, a másik meg nevet... :D

Sír: sokan nem olvassák a híreket. Az oldal lényegében ezért jött létre, nem? Tessék a cikkeket is olvasni, nem pedig a www.sg.hu/forum.php-t beállítani kezdőlapnak... :)

Nevet: sokan az otthonuknak tekintik az SG-t a neten. Rengetegen járnak ide (talán lehet mondani: főként) a fórumok miatt. Megvan látogatottság is, jól lehet reklámozni. :)

Én személy szerint tényleg a fórumok miatt járok ide, de a cikkeket is többé-kevésbe elolvasom. Nem vagyok annyira fanatikus, mint CSOCSO, de nekem is a szívem egy darabja halna meg, ha lehúzná a rólót az SG. Reméljük nem így lesz. Ámen! :D
  • Gery1980
    A fórumban portálunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére.