Nokia 3120: Profi készülék fiataloknak
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szülõknek vettem egy ilyet a hétvégén. Az õ igényeiknek tökéletesen megfelel a készülék. Saját célra marad a 6230i 😊
szerintem tök frankó kis telefon. Dizájnról annyit, hogy sokkal jobb mint a "mondernebb formák", ahol egyre nagyobbak a kijelzõk, de a gombok meg egyre kisebbek. Fényképezõgép meg jobb is hogy nincs benne, mert sok olyan telo van, amibe raknak, hogy legyen, közben a kép amit csinál, az egy nagy pixelpaca. 70 forintér szerintem megéri...
Annyi, hogy ha a magyar fiatalok annyira nem is (már bocsánat) de a világ többi részén, fõleg Ázsiában azért óriási kereslet van.
Ezért kell hatvan különbözõ kinézetû viszont ugyanolyan tudású telefont piacra dobni.
Amúgy meg semmi baj a Nokia telókkal... Nekem 3530-asom van (speckó Ázsiai) az elmúlt két évben még eddig semmi baj nem volt vele, Magyarországon is mûkszik szóval teljesen jó, és még mindíg az élvonalba tartozik....
Ezért kell hatvan különbözõ kinézetû viszont ugyanolyan tudású telefont piacra dobni.
Amúgy meg semmi baj a Nokia telókkal... Nekem 3530-asom van (speckó Ázsiai) az elmúlt két évben még eddig semmi baj nem volt vele, Magyarországon is mûkszik szóval teljesen jó, és még mindíg az élvonalba tartozik....
Class is over.
Az én NOKIA 3510i-m az aksitól kezdve a telefonig, elõlapig mind Magyarországon készült. COOL!!! 😊)
Szerintem szép ez a telefon, de tényleg semmivel nem tud többet 3100-nál. Mellesleg elsõ látásra észrevehetõ, hogy nem bussinesmaneknek készült. De ettõl még lehet jó. Elvégre a 3310-es is jó volt és én a 3510i-emmel is megvagyok elégedve. Lehet vele telefonálni ill. SMS-t írni, van rajta WAP és 5-6 napig kibírja egy töltéssel. Szerintem a legtöbb embernek csak ennyi kell.
hát de akkor ha már tényleg csak telefon .. mér nem adják ócsóbban is ?
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Egyel tobb elegedett ember akinek tetszik a nokia.
Én ezt nem értem.Miben különbözik ez mondjuk a 3100-tól, vagy a 6100-tól és még sorolhatnám.Csak azt akarom kérdezni, hogy minek ennyi, szinte teljesen azonos tudású telefon a piacra?
Ha van rajta sapka, az a baj, ha nincs az...
Máskor mindig az a kifogás, hogy minek bele. Tessék már végre eldönteni és csak az egyik helyzetben beszólni!
Máskor mindig az a kifogás, hogy minek bele. Tessék már végre eldönteni és csak az egyik helyzetben beszólni!
Miota is pusztul a nokia? Mert valahogy a szamadataik nem ezt mutatjak.
Jól néz ki de h. mi benne a felsõkategória azt nem tudod. 😊
Tipikus nokia hulladek. Ugyanaz a feltegla "dizajn" 10 eve. Felvehetnenek mar 1 formatervezot.
- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?
inkább elegánsnak és visszafogottnak mondanám
na. igy elso latasra keprol nem annyira csunya, a gombok ott vannak ahol kell nekik lenni es vegre nincs benne fenykepezo. egesz jo!