Romantica tv csatorna
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként megkérdeztem, hogy tud-e olaszul? Azt mondta, hogy nem (???), de a lényegét érti 😊
Rákérdeztem erre a romantika csenelre is, hogy szokta-e nézni? Nos, a válasz rövid és velõs volt. Nemszokta, mert azon nagyon szar szappanoperák mennek.
Szal, ha egy ilyen brazil szappanopera rajongó is ezt mondja, akkor az már jelent valamit 😊
Kachorra, Édes Dundi Valentina, Betolakodó, stb.
Ez mind ilyen Hozé Puniella mûsor.
A címeket az újságból néztem, mielött megvádolsz, hogy nézõ vagyok. 😄
Minden csatorna tele van ilyen nyomorult mûsorral.
Riszpekk

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Nekem is.😊 Ott éjféltõl megy hajnali 4-ig a private gold, és reggeltõl éjfélig ez a guztustalan csatorna. Egyébként egyszer 5 percre belenéztem a Romanticában....
SOHA TÖBBET!! Az egy dolog, hogy ritka szarok a soroatok, nade a magyar szinkronok.....Ilyen szar magyar szinkronok nincsenek a világon máshol...SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"
[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
Venezuelába deportáltatnám, Caracasba egy feka negyedbe azt aki behozatta ezt a sok szart Magyarországra.
Én alapból utálom a szappanoperákat, tehát a romantica kilõve a ganyi mûsoraival.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Ráadásul még igénytelen is, a múltkor a szobámba gépeztem anyukám a másikba nézte és már a szinkrontól majdnem kifutottam a világból, szerintem minden tapasztlat nélkül különben szinkronizálnék.
Én nem szeretem a focit se.
én azt hittem már megszûnt ez a csatornaa 😊
ha itt járunk számomra egyenértékû a sport 1-el...azon meg állandóan foci megy..
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Pl. a focinézés mivel építõbb?
Ok rakd át.