Romantica tv csatorna

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aramir
Haver annya durván nyomja, a szoba egyik sarkában a tv, azon megy az olasz adón olaszul egy hasonló kaliberü film, a szoba másik sarkában a kisszoba ajtaja, ami ha nyitva van, rálátni a haver tvjére, azon meg az RTL egyik hasonlóan nívós filmje ment. Egyszerre nézte mindkét tv-t 😊))
Egyébként megkérdeztem, hogy tud-e olaszul? Azt mondta, hogy nem (???), de a lényegét érti 😊
Rákérdeztem erre a romantika csenelre is, hogy szokta-e nézni? Nos, a válasz rövid és velõs volt. Nemszokta, mert azon nagyon szar szappanoperák mennek.
Szal, ha egy ilyen brazil szappanopera rajongó is ezt mondja, akkor az már jelent valamit 😊

Mielött megkérdeznéd, hogy melyikek ezek:

Kachorra, Édes Dundi Valentina, Betolakodó, stb.
Ez mind ilyen Hozé Puniella mûsor.

A címeket az újságból néztem, mielött megvádolsz, hogy nézõ vagyok. 😄

"aki a szappanoperákat szereti, annak ez az egy van"

Minden csatorna tele van ilyen nyomorult mûsorral.

FREAK
már megint ez a téma? nincs 50 másik adó? aki a szappanoperákat szereti, annak ez az egy van, miért kell belekötni?

Riszpekk

Bandee1987
Mit gondolsz, mért kell viselnem a távollátó szemüveget?

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Seth
Hát én 1 percig néztem és majdnem megvakultam vazzeg....

PSN ID.: Beegabor

Taranov
Aszittem ezt is Adam5 nyitotta.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Bandee1987
Neked is Antennamikród van?Nekem is.😊 Ott éjféltõl megy hajnali 4-ig a private gold, és reggeltõl éjfélig ez a guztustalan csatorna. Egyébként egyszer 5 percre belenéztem a Romanticában....SOHA TÖBBET!! Az egy dolog, hogy ritka szarok a soroatok, nade a magyar szinkronok.....Ilyen szar magyar szinkronok nincsenek a világon máshol...

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

😉
ricsi1
én szeretem NÉHA nézni,de akor is csak éjfél után

Ez is lehet... de nem vagyok az... õszinténszólva egy mûsorát se láttam 😊
Te nagyon véded, lehet, hogy hû nézõje vagy?

Sadun Tryst
a csatornia olyan ráérõs emberek nézik akiknek más se kell csak más családi gondjai... az ilyen emberekre szokták mondani, hogy a pletykás! 😄DD

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

film

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

Deviszont éjszaka szexfilém megy rajta nem?

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...

nah látom a kérdést se értetted....
egy rakás szar a fogyasztóknak!!
Venezuelába deportáltatnám, Caracasba egy feka negyedbe azt aki behozatta ezt a sok szart Magyarországra.

Utálom a focit is, nem tudok egy meccset se megnézni.
Én alapból utálom a szappanoperákat, tehát a romantica kilõve a ganyi mûsoraival.

😊
Match
jólvanna tudom 😊

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

Match
azértmert a focisták rögtön jönnének lázadni, a bõsz háziasszonyok meg csak portalanítani tudják a gépeket 😊

3# = Takezó 😊
OK, akkor nem szereted a focit se, meg a romantica tv-csatornát se. De akkor felteszek egy kérdést: Mi oylan nagyon rossz a Romantica mûsoraiban? Nemaz a kérdés, hogy Neked miért nem tetszik, hiszen a foci se tetszik, azt mégse szídod. A kérdés tehát: mivel rosszabb a romantica?
Szerintem az "agyatlanok" kifejezéssel még tök finom voltam, hogy lehet ilyet nézni?
Ráadásul még igénytelen is, a múltkor a szobámba gépeztem anyukám a másikba nézte és már a szinkrontól majdnem kifutottam a világból, szerintem minden tapasztlat nélkül különben szinkronizálnék.
Én nem szeretem a focit se.

Match
#3 jól mondja...
én azt hittem már megszûnt ez a csatornaa 😊
ha itt járunk számomra egyenértékû a sport 1-el...azon meg állandóan foci megy..

FtranX
romantica=0

Én se nézem, de azé ez az "agyatlanok csatornája" dolog erõs...
Pl. a focinézés mivel építõbb?
Nagyon rühellem ezt a csatornát, és ami dúrva, hogy a muterom néha nézi. Ilyenkor robbanni tudnék.
Ok rakd át.

Dynamic
Soha nem nézem.Amúgy megy át a TV fórumra.